Min Bolighandel Anmeldelser 257

4,9

Vil du have dit hus solgt? så kan vi varmt anbefale et samarbejde med Min Bolighandel Lolland Falster v/Jan Pedersen, der leverede et hurtigt og professionelt salg. Jan var fra første besøg velfor... Se mere

Fremragende opmærksomhed på detaljer, bl.a. hvordan billederne af vores hus var taget og rækkefølgen de blev præsenteret på fangede virkelig ens opmærksomhed. Jans proaktivitet og support gennem hel... Se mere

For tredje gang har vi købt og solgt ejendom i samarbejde med Min Bolighandel og har bestemt ikke fortrudt. Denne gang var det under Anne-Mette Skak Hansens (Bagsværd, Søborg, Lyngby) venlige, k... Se mere

Vi har haft en fantastisk god oplevelse med køb af bolig gennem David Lorentzen fra MinBolighandel på Amager. David var yderst professionel, utrolig hjælpsom og rar. Vi vil klart gøre brug af David ig... Se mere

1. Boligmægler
  2. Ejendomsmægler

Velkommen til Min Bolighandel og velkommen til vores butik! Ja, minbolighandel.dk er vores butik. Boligkøberne ser deres nye bolig første gang på nettet. Hvorfor så have en dyr butik på Strøget med en høj husleje, hvor der alligevel ikke kommer købere forbi. Min Bolighandel har minimale udgifter til lokale, hvilket giver os mulighed for at tilbyde lave salærer samtidig med at vi yder den samme høje service som andre ejendomsmæglere. Min Bolighandel sælger boliger overalt i Danmark. Ring og hør nærmere om priser og vilkår, det kan betale sig.

4,9

Vi havde en meget god oplevelse med Min…

Vi havde en meget god oplevelse med Min Bolighandel.
Michele er en meget venlig og professionel ejendomsmægler, som er der for en hele vejen igennem.

24. november 2021

Kære Anouk,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord – det varmer i den grad.
Det gør mig meget glad at I har haft en god oplevelse med mig og er tilfredse med hele forløbet for salget.
Jeg vil ønske jer held og lykke i fremtiden og håber I bliver rigtig glade for jeres nye hus.
Hav det rigtig godt.😊

Kærlig hilsen Michele, Indehaver & Ejendomsmægler MDE – Min Bolighandel Brønshøj, Herlev, Skovlunde

Kan kun anbefales

Michele Møller Amundsen er helt fantastisk. Professionel og meget hjælpsom. Har styr på det hele, er imødekommende og ærlig. Den bedste ejendomsmægler jeg nogensinde har mødt.

22. november 2021

Kære Inge,

Tak for din anmeldelse og de rosende og meget store ord – det varmer SÅ meget.
Jeg er virkelig glad for at du har haft en god oplevelse med købet og ved jo du er blevet rigtig glad for huset allerede.
Jeg vil ønske dig held og lykke i fremtiden og tænker vi ses i området før eller siden 😊

Super god oplevelse!

Kompetent, engageret og nærværende. En helt igennem god oplevelse.
En dygtig ejendomsmægler der fik os til føle, vores sag var særlig vigtig, og at vores tempo (hurtig handel) blev imødekommet og støttet hele vejen igennem.

16. november 2021

Kære Britta og Niels

Tusind tak for jeres fine ord. Det var en fornøjelse at møde jer i forbindelse med jeres køb af Vesterhavsvej 2a i Vedersø.

Med venlig hilsen,

Anne Dorte Linnebjerg
Ejendomsmægler MDE og Indehaver Min Bolighandel Holstebro

Minbolighandel Aarhus

Meget kompetente, sympatiske og prisdygtige ejendomsmæglere. Vi har både købt af dem og brugt dem af 2 omgange i forbindelse med salg. Vi kan kun varmt anbefale Karina og Lars fra Aarhus-afdelingen.

7. november 2021

Hej Sabina og Mikkel,

Tak for de rosende ord. Vi er glade for, at I igen har haft en god oplevelse hos os.

Al held og lykke med jeres nye bolig 😊

Karina og Lars, Min Bolighandel Aarhus

Fremragende salgsrådgiver og købsrådgiver med Michele Møller Amundsen

Michele Møller Amundsen har reelt solgt vores fritidshus i Skovlunde.
Hun har været en fremragende ejendomsmægler, der har været tilgængelig hele tiden og givet de bedste råd på hvert tidspunkt i processen.
Hun brænder for sit arbejde og går i dybden med hvert enkelt punkt.Vi er i øjeblikket også ved at ansætte hende som køberrådgiver, med lige så tilfredsstillende erfaring. Kan varmt anbefales.

1. november 2021

Kære Carlos,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord – det varmer i den grad.
Det gør mig meget glad at I har haft en god oplevelse med mig og er tilfredse med hele forløbet for salget og allerede oplever en tilfredsstillelse omkring købet.
Jeg vil ønske jer held og lykke i fremtiden og håber I bliver rigtig glade for det hus i måtte købe.
Vi snakkes ved – hav det godt så længe. 😊

Fremragende rådgivning

I forbindelse med vores første hushandel søgte vi juridisk rådgivning og blev anbefalet at taget fat i Lars Nielsen fra Min Bolighandel i Aarhus.
Han fik os til at føle os trygge igennem hele boligkøbet, som vi ellers var meget utrygge i.
Lars fandt flere ting i dokumenterne, som vi skulle være opmærksomme på, hvilket førte til endnu bedre vilkår til os ifbm. boligkøbet - endnu engang TAK Lars. Det havde vi aldrig kunnet gøre uden dig.

Derfor de varmeste anbefalinger herfra.

8. oktober 2021

Hej Søren.

Håber at I er ved at være godt på plads i det nye hjem😊
Tusind tak for anbefalingen.

Bedste hilsner
Lars

Fik køberrådgivning af Lars Nielsen fra…

Fik køberrådgivning af Lars Nielsen fra Min Bolighandel Aarhus, og vi fik yderst kompetent rådgivning. Det var både med til sikre diverse forhold i ejendommen og en god prisreduktion. Tusind tak for hjælpen herfra! :)

8. oktober 2021

Hej Torben.

Håber at alt er godt hos jer og med det nye hus😊
Tusind tak for de pæne ord, det er virkelig dejligt at høre.

Bedste hilsner
Lars

5 stjerner herfra

5 stjerner herfra. Min Bolighandel kan jeg klart anbefale! Tak for et hurtigt og problemfrit salg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7. oktober 2021

Kære Jannick

Tusind tak for din anmeldelse, jeg er rigtig glad for du fandt tid til det, selvom jeg ved du har meget at se til, bl.a. I jeres nye hus. Jeg ønsker jer alt det bedste for jeres lille familie.

Hanne Steenberg

Personligt og reelt salg

Michele Møller Amundsen har stået for salget af vores lejlighed i Herlev. Hun har klaret salget til UG. Hun har været meget imødekommende og har været tilgængelig 24-7. Hun har givet en reel vurdering, som lejlighed også er solgt for. Vi har oplevet et personligt salg, som vi ikke har set hos andre mæglere.
Mange tak for din store indsats Michele!

30. september 2021

Kære Anne-Mette,

Tak for jeres anmeldelse og jeres rosende ord – det varmer i den grad.
Det gør mig meget glad at I har haft en god oplevelse med mig og er tilfredse med hele forløbet, en reel vurdering og et personligt salg er lige præcis det jeg ønsker at kendetegnes ved som mægler, så tak for at sige det og hvor er jeg glad for at det er det man oplever med mig. 😊
Jeg vil ønske jer held og lykke i fremtiden og hvem ved, måske vores veje mødes igen en dag 😊

Stor Ekspertise

Altid hurtige og effektive.
Dygtige og varme.

30. september 2021

Hej Mette.
Tak for det flotte ord.

M.v.h. Min Bolighandel

Super service og professionel rådgivning fra Hanne Steenberg

Vi kan på det varmeste anbefale Hanne Steenberg fra Min Bolighandel Slagelse/Sorø, både ved salg og køb.
Først fik vi en meget professionel og proaktiv behandling, som køber via Hanne. Her oplevede vi Hanne som meget kompetent, med et højt engagement og fik hurtige tilbagemeldinger.
Derfor var valget af ejendomsmægler let, da vi skulle sælge vores "gamle" hus.
Igen var kunden i fokus og vi fik en super behandling og rådgivning hele vejen gennem forløbet.

Kære Leif og Marianne

Tusind tak for de fine ord. Vi er rigtig glade for at vi fik lov til at hjælpe jer videre, ikke kun med køb, men også med salget. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer.

Hanne

Huskøb

Hej Hanne og Ann.
Som køber til en af jeres boliger vil jeg sige tak for jeres store hjælp.
Vi fik desværre ikke meget hjælp fra vores egen mægler men heldigvis kunne vi få råd og vejledning hos jer selvom vi jo godt ved at i er “sælgers mand”.
Vi havde altid mulighed for at kontakte jer begge med spørgsmål, og vi følte at vi fik alt den hjælp vi havde brug for.
Vi fandt virkelig vores drømmehus hos jer, og vi nyder hver dag i vores dejlige hus.
Vi vil til enhver tid anbefale jer, hvis vi høre om nogen som vil sælge.
Endnu engang tak for jeres uvurderlige hjælp.
Helle og Flemming

Kære Helle og Flemming
Mange tak for jeres pæne ord, vi er glade for at vi også kunne give jer lidt støtte i forhold til jeres eget salg. I vil uden tvivl blive glade for jeres nye hus, det var nærmest som skabt til jer og jeres behov. Det var dejligt at det hele flaskede sig.
Ann og Hanne

Varm anbefaling

Vi kan kun på det varmeste anbefale Hanne Steenberg, vi klikkede fra første møde og siden har vi kun haft positive ting og sige om Hanne, alt har fungeret, selv forslag om at få et banner på hækken gik hun med til.
Så kun super oplevelse fra min kone og jeg

Kære Connie og John

Tak for jeres fine anmeldelse, det betyder rigtig meget for mig.
Jeg har været meget glad for vores samarbejde, som jeg også synes har fungeret rigtig godt.

Hanne Steenberg

Hussalg

Hej Hanne og Ann. Tusind tak for et utrolig hurtigt salg af mit hus .Tak for jeres håndtering og venlige måde at være på-jeg følte mig hjulpet så fint hele vejen igennem .Venlig hilsen Pam Emanuelsen.

Kære Pam

Tusind tak for de pæne ord.

Det har været en fornøjelse at få lov til at hjælpe dig godt videre. Vi siger også tak for godt samarbejde, huset stod altid så fint og i orden når der skulle fremvises – så det var jo ingen sag 😊

Vi ønsker dig alt det bedste.

Ann og Hanne

Købte andelslejlighed

Købte andelslejlighed, gennem Min Bolighandel i Århus. Det gik hurtigt og nemt. Mægler var tilgængelig og sød. Kun positivt herfra.

28. september 2021

Hej Marianne,

Tak for de rosende ord og anbefalingen 😊

Håber I er kommet godt på plads i lejligheden.

De kærligste hilsner,
Karina, Min Bolighandel Aarhus

Solgte bolig med hjælp fra David…

Solgte bolig med hjælp fra David Lorentzen/Min Bolighandel på Amager i 2020. Var rigtig godt tilfreds med hele forløbet. Kan anbefales :-)

23. september 2021

Hej Lasse
Tak for din positive tilkendegivelse af jeres oplevelse med salget af rækkehuset ved Havnevigen på Islands Brygge :-) Håber at alt er vel ved jer og at I er blevet glade for jeres nye hus.

David Lorentzen
Min Bolighandel Amager
Mobil: 52 90 00 12

Min Boligsalg

Jeg havde et bolig til salg og kendte ikke nogen Ejendomsmælger men jeg er medlem af Ældre sagen og der igennem fik jeg stiftet bekendskab med Min Bolighandel jeg kontaktede dem med detsamme og fik aftalt et møde og blev positiv overrasket. De er yderst professionelle effektive og gode til at holde en orientered under hele forløbet så Min Bolighandel vil jeg varmt anbefale.

Mvh. Daniel Miksa

23. september 2021

Kære Daniel

Tak for de pæne ord omkring din oplevelse med salget af din lejlighed ved os.
Håber alt er ved jer dig. Jeg er utrolig glad for at du havde en god oplevelse og at du følte dig godt informeret gennem salgsforløbet.
Var netop forbi ejerforeningen i går hvor jeg nu skal sælge endnu en stuelejlighed for en enlig dame 😊
God vind herfra

David Lorentzen
Min Bolighandel Islands Brygge
Mobil: 52 90 00 12
www.minbolighandel.dk

Jeg har været fuldt ud tilfreds med…

Jeg har været fuldt ud tilfreds med salget af min lejlighed
Alt kørte på skinner, jeg har intet at sætte en finger på
De er alle meget hjælpsomme og super behagelige

19. september 2021

Hej Rikke.

Tusind tak for de pæne ord, det er vi glade for at høre😊
Vi vil også meget gerne takke for et rigtig behageligt samarbejde om salg af lejligheden🙏

Lars, Min Bolighandel Aarhus

‘Min bolighandel’ hjalp os med at sælge…

‘Min bolighandel’ hjalp os med at sælge vores andelslejlighed i Århus på 16 dage.
Det var en fornøjelse at samarbejde med både Karina og Lars som begge fremstår som ærlige, dygtige og rolig mennesker, hvilket for mig var væsenligt, da vi skulle sælge vores lejlighed.
De ringede altid efter fremvisning og tog ligeledes altid telefonen og var behjælpelig, hvis jeg havde spørgsmål.
Alt i alt en positiv oplevelse, hvor vi følte os set og hørt.
Jeg vil anbefale ‘min bolighandel’ til alle der spørg efter en god ejendomsmægler.

17. september 2021

Kære Amanda,

Tusind tak de rosende ord. Det er skønt at høre, at I har haft en god oplevelse – det har været en fornøjelse at samarbejde med jer 😊

Vi håber, at I er kommet godt på plads i jeres nye hus 🏡

Lars og Karina, Min Bolighandel Aarhus

Fantastiske ejendomsmægler!

Hermed mine varmeste anbefalinger til nogle aldeles kompetente og skønne personer, Lars og Karina, fra Min bolighandel i Aarhus.
Vi har udelukkende haft en super god oplevelse med vores samarbejde med dem i forløbet med at få solgt vores hus ude i Voldum lidt nord for Aarhus.

Super gode tilbagemeldinger efter fremvisninger og gode til at holde kunderne i “ilden”.

Vi var også meget imponeret over hele arbejdet de lagde i en salgsopstillingen. Havde prøvet 2 mæglere før Min bolighandel, Aarhus og de skrev en bedre og mere fyldestgørende salgstekst.

Tusinde tak Lars og Karina

15. september 2021

Kære Peter,

Mange tak for anbefalingen og de rosende ord. Det er skønt at høre, at I har haft en god oplevelse 😊

Vi siger også tak for et super godt samarbejde hele vejen igennem.

De kærligste hilsner,
Lars og Karina, Min Bolighandel Aarhus