Fick faktiskt några komplimanger när jag hade på mig dem vilket jag inte väntade mig. De är inte flashiga men ser ändå bra ut. Komforten är också okej för vardag. Använder dem mer än jag trodde.
Jag beställde de svarta med gulddetalj och de ser väldigt rena ut. Inte för mycket men ändå något extra. Har haft dem med både jeans och klänningar. Är nöjd.
Var lite osäker på storleken men tog min vanliga och det funkade. Insidan känns bekväm och gav ingen irritation. Har haft dem flera timmar utan problem. Det är viktigt för mig.
LLL Assets Limited, WeWork, 2 Dublin landings, North Wall, Dublin, Irland
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Det tager typisk over 1 måned at svare
tog de bruna drivers och ja de är rena. enkla men sticker ändå ut lite på ett diskret sätt.

Besvarelse fra Min Loafer
ut i verkligheten. Färgen är inte för stark vilket jag gillar. Lätta att matcha med ljusare outfits.

Besvarelse fra Min Loafer
Färgen jag valde stämmer ganska bra med hemsidan. Ibland gör den inte det men här var den rätt. Det gav mer förtroende för köpet. Liten detalj men viktig.

Besvarelse fra Min Loafer
Beställde skor till ett speciellt tillfälle och det drog ut på tiden till flera veckor, då hade jag blivit tvungen att köpa andra skor så nu vill jag skicka tillbaka dessa som till slut efter 3,5 veckor kom, men ingen mailadress fungerar, mailen kommer i retur, och man måste kontakta dom för att få reda på hur man returnerar sina skor. Vilket otroligt dåligt företag, KÖP inget av dessa!!!

Besvarelse fra Min Loafer
Så dåligt. Beställning gjord den 2/6 fortfarande inte levererad. Den högst bristfälliga informationen på franska (?). Ej att rekommendera!!!

Besvarelse fra Min Loafer
UNDVIK, UNDVIK!!! Det har nu gått tre veckor sedan jag beställde ett par loafers och har inte sett röken av dom. Butiken är kinesisk vilket inte framgår på sidan men som först avslöjas i diverse frakt-mail. Kan verkligen inte rekommendera denna butik

counterfeiting.
Saw some shoes i like in a physical shop but they didn't have my size anymore so I ordered "the same" (same brand, same price) on min-loafer.se.
i got similar shoes tho: not the same material (a cheaper one), velcro replacing a metal loop (not like on the pix), not the same brand written on the shoes. it's clearly a cheaper bad, fake version of the one they're showing online...

Besvarelse fra Min Loafer
Riktigt dåligt företag som blåser sina kunder.
Beställde ett par skor som fanns i lager!
2 dagar senare sa de att de var slut!
Och jag blev erbjuden en bonuscheck på en del av summan!!!
Pengarna såg jag aldrig mera 💴
Spring ……

Besvarelse fra Min Loafer
Bedragare och bluff-företag. Du ser aldrig några skor och får inga pengar tillbaka.
När du beställt påstår de att skorna är slutsålda och erbjuder endast en värdecheck på en liten del av det du betalat. Du får aldrig dina pengar tillbaka. Trots det får du mejl om att skorna ”är på väg” vilket såklart inte är fallet.
Även hemsidan är fejk och deras policy är ren bluff. Har bråkat med dem under lång tid nu.
KÖP INGENTING DÄR!!!
Efter en lång kamp och process med hjälp av polis och bankutredare blev företaget tvingade till återbetalning!

Besvarelse fra Min Loafer
Supernöjd med mitt köp. Bra passform och väldigt elegant design. Jag kommer absolut att beställa fier par i framtiden. Tack för en smidig shoppingupplevelse!

VARNING!!!
Riktigt skojföretag som inte har någon kundtjänst. De lurar av dig dina pengar och du kommer inte få något svar från dem när du kontaktar dem.

Besvarelse fra Min Loafer
Scam company. Low quality shoes from china. Returns dont work. Avoid, avoid, avoid.

Köp inte här..
Skickar inte varorna och får inte pengarna tillbaka. Bara bluff och båg..

Besvarelse fra Min Loafer
Skojare och fake! Varning - du blir blåst på pengarna och får ingen leverans!
Måtte karma ta dem!!
🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

Besvarelse fra Min Loafer
Köpte två par loafers till våra barn. När äntligen blev levererade efter en lång resa från en kinesisk fabrik (står ingenstans att det är direkt från kina) så va de alldeles för stora.
På hemsidan så står det att det är 14 dagar ångerrätt utan att man behöver motivera varför och inga betalnings påföljder (förutom frakten , fine)
Jag kontaktar kund service för att få en retur sedel alt address för returen. Det tar 3 dagar för dem att svara och de frågar direkt om en motivering och bilder på skorna. Jag skickar tillbaka en bild och påminner om min 14dagars ångerrätt.
Så här svarade dem:
Hej Hägg,
Vi bekräftar mottagandet av din retur och bilderna och tackar för dem.
Vi beklagar att produkten inte uppfyller dina förväntningar.
För att bespara dig kostnaden och tiden det tar att returnera produkten föreslår vi att du behåller produkten och väljer ett av följande 2 alternativ:
- En värdecheck på 60% av varans värde, giltig i hela butiken och utan giltighetstid.
- En återbetalning på 30 % av varans värde via den betalningsmetod som användes vid beställningen.
Vi ser fram emot att höra från dig,
Vi önskar dig en riktigt bra dag.
Tycker det är oerhört konstigt att efter 4 efterfrågningar om retur address så erbjuder dem enbart 30% pengarna tillbaka! Tyvärr så tror jag inte att de kommer ge min returadressen eller mina pengar tillbaka
Riktig bluff och båg sida!

Besvarelse fra Min Loafer
Akta er för detta företag! De är bedragare och ljuger! De säger att vi ska få tillbaka våra pengar gång på gång men sedan händer ingenting! Vi har mailat dem 4 gånger och varje gång ber de om ursäkt och lovar bättre men sedan…inget! Köp inget från det företaget!