1. Butik med sikkerhedsudstyr

Mimus er eksperter i sikringsudstyr, med mere end 30 års erfaring fra sikringsbranchen, og med en vifte af kvalitetsudstyr til private og erhverv.

3,7

Middel

Vi bestilte og fik monteret en dørlås…

Vi bestilte og fik monteret en dørlås på vores matrikel og fik SÅ professionel hurtig og kyndig vejledning.
Da vi stod i en virkelig møg situation , og ingen andre havde mulighed for at montere en ny lås, rykkede de straks ud og hjalp ,
KÆMPE TAK og anbefaling herfra 🙏

17. december 2024

Hej Margrethe.

Tak for de 5 stjerner og rosende ord. :-)
Det er skønt at høre at I er glade for jeres lås og at I fik fikset jeres dør. Jeg sender en hilsen til vores montørpartner som var ude ved jer.

Glædelig jul og godt nytår.

Super god service

Super god service, modtog min lås dagen efter.
Da jeg ringede og spurgte om hjælp, guidede de mig igennem opsætningen.

25. november 2024

Hej LH.
Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre at du er glad for din lås. :-)
Glædelig jul og godt nytår.

ALDRIG oplevet lignende 🚨

Det er uden tvivl den mest absurde reklamationssag, jeg nogensinde har været ude for - og jeg sidder endda med bla. Reklamationer hos en stor webshop til dagligt.

Jeg reklamerer mit produkt (digitalt dørhåndtag) hos Mimus.
Til at starte med er der ingen problemer, og de erkender at lakken selvfølgelig ikke skal skalle af, og området til fingeraftrykssensor ikke skal boble op og dermed ikke funktionelt.

De tilbyder at sende en “ny” enhed - men hvad de lige “glemmer” at fortælle er, at det er en BRUGT (eller som de så fint kalder det “refurbished”) enhed, med tydelige tegn på brug i form af ridser og hakker - hvilket mit eget IKKE havde.

De tilbyder så at tage dette retur igen, samt tage mit eget ind til reparation.
De ligger her STOR vægt på, at nødnøglerne skal sendes med retur til mit eget håndtag, hvilket jeg derfor er ekstra opmærksom på at gøre.

Jeg modtager mit eget håndtag retur igen, og kan hurtigt konstatere, at man har brugt hele displayet fra den “refurbished” lås som reservedel på mit eget håndtag. Ridserne er helt identiske - hvilket jeg selvfølgelig har billeder af.
Mimus nægter hårdnakket at dette er tilfældet og “kan slet ikke lade sig gøre” - beskylder mig altså for at lyve.

Ydermere er nødnøglerne ikke sendt med retur til mig - hvor Mimus igen hårdnakket påstår, at de aldrig har været med i kassen - men pudsigt nok aldrig påpeget, hvis ikke de skulle have været, til trods for at de var så vigtige? Igen bliver jeg beskyldt for at lyve - men jeg ved, at nøglerne var i kassen.

Senere opdagere jeg ydermere, at der er en løs forbindelse mellem den indendørs og udendørs del.

Mimus holder fast i alle deres løgne, og har ikke ønsket at finde en løsning, som er omkostningsfri for mig som forbruger, som jeg har krav på jf. købeloven.

Rettelse og svar til Mimus’ kommentar:
Jeg er IKKE blevet tilbudt at få udbedret fejlene uden beregning. De beder mig sende den ind på egen regning, hvilket ikke holder sig inden for købeloven. Jeg skal som kunde ikke have udgifter i forbindelse med reklamation.
De har ydermere ikke reageret på fejlen omkring den løse forbindelse trods talrige mails.

Jeg har derfor måtte sende dem videre til Forbrugerklagenævnet, som i øjeblikket behandler sagen.
Også her oplyser Mimus falske oplysninger - bl.a. at reparationen ikke er reklamationsberretiget.
Sådan kunne jeg blive ved - men jeg står heldigvis med de fleste beviser som modbeviser deres løgne og sætter spørgsmålstegn ved deres troværdighed 🙂

Skulle Mimus besvare denne anmeldelse, så tag den med et gran salt.
De har helt tydeligt bevist, at de ikke er til at stole på - Ellers havde jeg trods alt ikke betalt for at sende dem videre til Forbrugerklagenævnet 🙂

26. september 2024

Kære Julie.

Vi er ikke enige i den måde du fremlægger sagen på. Vi har hjulpet dig i reklamationsforløbet helt efter bogen, men vi har mødt stor modstand og hård retorik fra dig ret tidligt i forløbet.
Det er desuden nogle voldsomme anklager du kommer med og dem tager jeg kraftigt afstand fra.

Mimus er et professionelt firma der til dagligt sidder med salg og support af netop den type lås du har købt, og vi har kun interesse I at hjælpe vores kunder hvis de oplever problemer. Vi har ingen interesse i at snyde vores kunder, og det samme gælder for dig.

I din sag har vi været nødt til at sætte en grænse for hvad vi vil acceptere, men vi har fortsat fundet løsninger på dine problemer, herunder har vi udskiftet dit defekte touch-tastatur med et fabriksnyt indenfor reklamationen, og har tilbudt at udskifte nødcylinderen med de nøgler du mangler, uden beregning. Det har du ikke ønsket.
--------
Sagens forløb:
Fejlen på din lås skyldes en produktionsfejl fra fabrikken. Dette er naturligvis en berettiget reklamation, som løses ved at du sender låsen ind til reparation, hvorefter vi reparerer låsen og sender den tilbage til dig. Det er du berettiget til jf. købeloven.

Som en udvidet service tilbød vi, som alternativ til reparation, at du kunne få låsen ombyttet til en anden lås i samme stand som din egen, som var knap 1 år. Dette kaldes en refurbished, som består af en returneret lås, der er blevet udskiftet med fabriksnye el-komponenter og touchskærm. Dette tilbyder vi, så du som kunde ikke behøver at vente på behandlingstiden af en reparation og stå uden lås på din dør i mellemtiden.

Du bekræftede at det var det du ønskede. Den lås vi sendte dig, var i meget pæn stand, og ikke med tydelige ridser og hakker som du beskriver. (Vi har den fortsat opbevaret indtil sagen er afsluttet)
Da du ikke mente ikke at vi havde været tydelige nok omkring vilkårene for ombytningslåsen, tilbød vi at tage denne samt din egen lås retur uden beregning, så vi kunne reparere din lås.

Vi modtog og reparerede herefter din lås med helt ny touchskærm og sendte den tilbage til dig i samme kasse som du sendte til os.

Jeg vil meget gerne belyse reparationsprocessen for dig:
Problemet med coatingen der løsner sig, er anerkendt af producenten og er en batch-fejl der opstår på enkelte låse. Vi har modtaget reparationskits til låsene som vi udskifter i de berørte reklamationer. Disse kit består af nye touch-tastaturer med beskyttelsesfilm. Så vi fjerner og udskifter hele forsiden på alle reklamationer (hele den sorte del med tastatur og fingeraftryksscanner). I denne proces brækker vi en del af plastikken af, som er svejset til låsens stålkabinet. Derefter, tager vi den nye forside (som kommer med beskyttelsesfilm fra fabrikken), og svejser den fast til låsen. Det er en procedure vi er meget vant til, da vi dels udfører den for vores egne kunder og for andre forhandlere.
Derfor kan et reparationskit ikke genbruges men kun bruges én gang. Vi har desuden ombytningslåsen liggende som dokumentation, så du er meget velkommen til at komme forbi og inspicere den.

I forhold til at vi skulle have mistet dine nødnøgler, så har vi en stram procedure for hvordan låsen og tilbehør opbevares når de ankommer til reparation. Alt tilbehør der har med din lås at gøre, forbliver i netop din kasse, og derfor kan vi garantere, at hvis der ikke var nødnøgler i da du fik den retur, så var de der heller ikke da den ankom hos os. Alligevel har vi tilbudt at udskifte nødcylinderen og give dig nye nøgler, uden beregning. Det har du ikke ønsket.

Vedr. den løse forbindelse du nævner, så har vi ikke haft anledning til at se fejlen, men du er fortsat velkommen til at sende den ind, og så kan vi udskifte nødcylinderen samtidig

Til slut kan jeg bekræfte at der er blevet oprettet en sag hos Nævnenes Hus. Jeg mener at det er en god ide at nogle uvildige kigger sagen igennem.

Skulle du have lyst til en dialog er du stadig velkommen til at kontakte mig på 72100033

Mvh
Tino Holtz
Direktør

Hurtig og effektiv ekspedition af…

Hurtig og effektiv ekspedition af privatordrer. Et rigtig godt udvalg af produkter til hussikring og personlig sikkerhed. Når produkterne er kommet frem, kan man glæde sig over en virkelig solid kvalitet og en let montage. Virkelig fremragende.

25. marts 2019

Hej Rikke,

Tusind tak for de rosende ord og de 5 stjerner.

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med dine køb, og at kvaliteten lever op til dine forventninger. Vi arbejder hele tiden på at justere udvalget på vores shop, så det er skønt at høre at den falder i din smag. Skulle du have nogen spørgsmål i fremtiden er du altid velkommen til at kontakte os.

Du ønskes en dejlig dag.

Kan varmt anbefales

Den bestilte vare kom lynhurtigt til trods for juletavlhed.
Og prisen var rigtig god.

22. december 2018

Hej Lea.

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner.

Vi håber at du er tilfreds med dit køb og vi er glade for at du nåede at modtage varerne inden jul.
Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål, og vi ønsker dig en god start på det nye år.

Mange hilsner

Proffessionel Alarm leverandør

Hej Mimus
Tak for en god service og hjælp til min nye alarm. Det er utroligt at det kan gøres så billigt. Respekt og god weekend. Mvh Tim Hansen

20. oktober 2018

Hej Tim.

Mange tak for de rosende ord.

Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med din alarm, og med vores service.
Det er skønt at du nu har mulighed for at sikre dit hjem, og husk at du altid er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål i fremtiden.

Jeg ønsker dig en god dag.

Mange hilsner

Altid super god service

Altid super god, kvalificeret og hurtig service. Kan varmt anbefales

24. juli 2018

Hej Johannes,

Tak fordi du ville dele din oplevelse med os på Trustpilot.

Vi er glade for at du havde en god oplevelse, med dit køb og vores service. Det betyder meget for os at vores kunder føler sig trygge i onlinekøb og skulle du havde nogen spørgsmål i fremtiden, må du endelig kontakte os.

Sommerhilsner,

Ida
Mimus

service ud over det sædvanlige.

Jeg har købt et kamera og havde lidt problemer med opsætning, jeg ringede til dem og fik en fantastisk vejledning, mage til service skal man lede længe efter. Her vil jeg ikke være bange for at gøre mine fremtidige køb. I øvrigt hurtig ekspedition, varen kom dagen efter.
med venlig hilsen en yderst tilfreds kunde.

19. februar 2018

Hej Torben,

Tak for de fine 5 stjerner og rosende ord.

Skønt at høre at du fik hjælp med opsætningen af det nye kamera, så du kunne komme godt fra start. Vi er glade for at din vare kom hurtigt frem, så du hurtigt kunne få sikret dit hjem. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med.

Vi ønsker dig en dejlig dag.

Super firma

Overskulig hjemmeside, god kundeservice og hurtigt levering.
Ville handle der igen🤗

16. februar 2018

Hej Eva,

Tak for din flotte anmeldelse af Mimusshop.dk.

Vi er glade for at du har fundet vores hjemmeside dejlig overskuelig, da vi netop har brugt ekstra meget tid på at forbedre den, til glæde for vores kunder.

Vores kundeservice er altid klar til at hjælpe dig, hvis du i fremtiden skulle have nogen spørgsmål.

Vi ønsker dig en dejlig tirsdag.

Mickel Holtz - Mimus

Gode priser og super service!

Jeg var inde og lede efter noget der kunne ligne et fjernsyn når jeg ikke var hjemme. Da Mimus kom frem, kiggede jeg lidt og fandt et super enkelt og billigt FakeTV. Det virker helt perfekt og da jeg var lidt i tvivl omkring opstart, var deres kundeservice hurtig og effektiv. Kan klart anbefale det tv jeg købte ihvertfald.

13. februar 2018

Hej Ida.

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du tilfreds med dit køb. :-)
Hvis du har brug for hjælp er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice igen

Jeg ønsker dig en god dag.

Mickel Holtz - Mimus

Rigtig god service

Rigtig god service som ny leverandør, efter at Boligalarmer.dk forsvandt.
Kan kun anbefales.

18. december 2017

Hej Per,

Vi er glade for at du har taget dig tid til at anmelde Mimusshop.dk.

Hvor er det dejligt at høre at du har valgt os, i din jagt på en ny alarmleverandør. Vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Du ønskes en dejlig dag.

Ida - Mimus

Super hurtig levering og et fint …

Super hurtig levering og et fint produkt. Kan anbefales herfra.

8. december 2017

Hej Peter,

Tak fordi du har valgt at anmelde din oplevelse med os.

Vi er glade for at din bestilling kom hurtigt frem og at du er tilfreds med produktet. Skulle der opstå nogen spørgsmål, må du endelig kontakte os.

Ida - Mimus

Vis anmeldelser på alle sprog. (15 anmeldelser)