Vi overtog vores hus i går, og vi er yderst tilfredse med hele forløbet hos Milton Huse. Fra start til slut har processen været professionel, transparent og tryg. En særlig stor tak skal lyde til vor... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Milton Huse er et solidt, familieejet byggefirma fra 2013. Vi er nybyggere af hjertet og opfører personlige huse med omhu. Siden begyndelsen har Milton Huse oplevet stor vækst og leveret positive regnskab år efter år. Vi bygger hvert år hundredevis af huse til danske familier. Derfor kan du trygt vælge Milton Huse som din pålidelige samarbejdspartner. Milton Huse er en landsdækkende virksomhed med showrooms, inspirationshuse og salgskontorer fordelt over hele landet. Tøv ikke med at booke et møde, bestille et magasin eller besøge os, når vi hver weekend slår dørene op til åbent hus landet over. Se mere på miltonhuse.dk.
Personlige huse bygget med omhu

- En tryg proces
- Hos Milton Huse får du en personlig byggerådgiver, som er din faste kontaktperson hele vejen frem til afleveringen af huset.
- Du betaler først ved indflytning
- Vi kræver ingen udbetaling eller depositum og afholder alle udgifter til byggestrøm og entreprise- og byggeskadeforsikring.
- Ikke to huse er ens
- Vi tegner fra blankt papir. Sammen sætter vi stregerne og finder de løsninger, som passer bedst til lige netop dig og din familie.
- Ansvarligt byggeri
- I 2022 modtog Milton Huse som de første i branchen en DGNB Villa-systemgodkendelse fra Rådet for Bæredygtigt Byggeri.
Helge Nielsens Alle 7, 8723, Løsning, Danmark
- info@miltonhuse.dk
- miltonhuse.dk
Svarer typisk inden for 2 uger
Første nybyggeri
Jamen et nybygget hus fra Milton Huse, hvor oplevelsen startede ud med rigtig god sparring omkring valg af hus mm og ikke mindst byggegrund i Odense med vores rådgiver Thomas L
Det kørte vel nærmest på skinner og eneste bump på vejen var vel egentlig de kommunalt betingede irritationsmomenter og småforsinkelser....
Så blev skinner og vejbelægning pludselig skiftet ud med en træt hullet rumænsk grusvej, der kan tage livet af enhver. (Tro mig jeg har været der)
Boligrådgiveren stoppede nemlig uden varsel, og det virkede som om, at alt planlægning, deadlines mm samtidig fulgte samme vej
Nu gik det lige så godt--ØV
Bumpene og hullerne blev større, det samme blev frustrationerne..........
Anders P forsøgte efter bedste evne, endda fra sit midlertidige feriedomicil ved Adriaterhavet at udbedre vejbelægningen og nulstille navigatoren, så processen kunne komme på rette vej igen.
Langsomt men sikkert styrede den lidt slidte og medtagne familiebil mod bedre veje, og om Anders P har aktier i NCC ny-asfalt vides ikke, men vejen føltes pludselig helt ny og huset var efter en lang og til tider udmattende køretur også færdigbygget--omend med forsinkelser og småskavanker
Milton huse kompenserede forsinkelsen økonomisk---og økonomiske kompensationer er bare lækre, fuldstændig ligesom ferier bare anderledes.
Naturligvis efterlader en så bumpet tur/proces også mærker på det færdige resultat huset....
Claus D vores byggeleder har været helt fantastisk i den proces altid glad, positiv og løsningsorienteret.
Til andre der overvejer at bygge nyt
1 Hav tålmodighed--meget
2 Ingen er bedre end de håndværkere, der udfører arbejdet
3 Der kan findes fejl på alt (også mennesker), hvis man leder længe nok
4 Få evt en sagkyndig til at gennemgå huset inden overtagelse. Vi brugte Din Bygning i Odense
Vi er faktisk rigtig rigtig glade for vores Milton Hus.
Tina og Robert
Fremragende forløb med Michael
Fremragende forløb med Michael. Vi blev støttet i hele processen og har i dag modtaget et fantastisk hus.
Kan virkelig kun anbefale Milton og Ringsted afdelingen.
Tusind tak for en god rådgivning i…
Tusind tak for en god rådgivning i forbindelse med køb af hus. Kim Kjærbøl havde gode nytænkende ideer til husets udformning og var i hele processen god at sparre med og meget kompetent.
Stop med at bygge med Milton Huse
Stop med at bygge med Milton Huse!
Svindel og bedrag! De lover alt før overdragelsen, men løber fra ansvaret så snart nøglerne er givet. Selv med skriftlig dokumentation fraskriver de sig alt. Deres løsning? At betale folk for at tie. Et sjusket og uærligt firma. Vælg en anden!
Ved at google “byggefirma-betalte-michael-for-bedre-anmeldelse-paa-trustpilot” vil mange af skandalerne komme frem.
Super god og behagelig oplevelse med Miltons serviceafdeling
Vi har lige haft besøg af Klaus Skov til 1-års gennemgang af vores hus. Han er meget professionel og grundig, så igen en rigtig god oplevelse med Milton huse :)
Tryg med Miltonhuse
Det har været fantastisk at bygge nyt hus med Milton! Vi har fået professionel rådgivning til at tegne huset - har siddet med følelsen af at blive taget alvorligt hele vejen igennem. I starten , da huset skulle designes, fik vi en masse rådgivning og idéer til hvordan vi kunne gøre for at udfylde vores behov.
Alle aftaler ift. at ringe tilbage, overtagelsesdag osv er blevet overholdt. Håndværkerne der har arbejdet på huset har været meget kompetente og imødekommende når man har kigget forbi.
Man er i helt trygge hænder når man bygger med Miltonhuse.
Byggerådgiver Thomas Skovgaard Petersen
Hvis I bygger med Milton huse vil jeg gerne give de varmeste anbefalinger til byggerådgiver Thomas Skovgaard Petersen fra Ringsted afdelingen. Udover sin kæmpe erfaring og ekspertise indenfor byggerådgivning er han også meget grundig i sin vejledning og I vil opleve hurtig og god service.
Skulle ALDRIG ha valgt Milton Huse
Dårlig oplevelse. Milton Huse gør alt for at smide ansvaret fra sig når det går galt med håndværket.
I vores hus blev et murerfirma sat til at klarer malerenterprisen. Det var så 3 Ungarnske løsarbejdere der skulle klarer den hvilket de slap meget dårligt fra. Desværre for os meddeler Miltons servicemaler (En rigtig maler) at spartelarbejdet ikke er udført korrekt og det er en ommer, altså helt forfra.
Men men men, det blir jo temmelig dyrt så det har Milton Huse ikke tænk sig at udbedre. Så nu slås vi desværre i retten.
Jeg vil ALDRIG anbefale Milton Huse til nogle som helst.
Dertil skal siges at der var enormt mange fejl og mangler foruden malerenterprisen.
Milton Huse skal dog ha at sælgerne var søde og rare under salgsprocessen, ha' Vi nåede gennem 3 sælgere under processen i nu lukkede Herlev afdeling.
Vi overtog huset Oktober 2022 og er stadig igang.
Det har været en meget fin arbejdsgang.
Det har været en meget fin arbejdsgang, samarbejde vi har haft med Milton. Vi har fået et hus netop som vi kunne tænke os. Hele vejen igennem har vi fået meget kompetent vejledningomkring vores ønsker.
Alt er overholdt og vi har kun oplevet serøse og dygtige håndværkere. Alt er fulgt op og gjort færdigt. Vi er yderst glade og tilfredse med resultatet.
Flot hus fra Milton
Vi har fået opført et Milton hus i Lejre kommune, via afdelingen i Ringsted, ved roret havde vi Christian Bendixen.
Det har været en succes oplevelse, dog med lidt bump på vejen (kan ikke undgås). Men det er måden de bump blev løst på, og det har været en rigtig fin løsning vi fandt hver gang.
Positive oplevelser:
- Tidsplaner bliver overholdt, vi har ikke skulle tænke over meget under byggeprocessen.
- Udført arbejde har været fint, generelt højt håndværksmæssigt niveau.
- Christian Bendixen fra Milton, varetog tit sager, og satte skub i dem, så vores hus kunne blive færdigt, både før, under og efter huset stod færdigt. Han har været til STOR hjælp i hele processen.
Oplevelser der kunne forbedres:
- Der kommer hverken gode eller dårlige nyheder ud fra Milton under byggeriet. Det kunne være rigtig rart at vide hvad der sker i ens hus under processen, via mail, eller et billede eller to. Dette var vi gjort opmærksomme på, men dog en ting vi faktisk fandt ud af vi gerne ville have haft.
- Der SKAL en byggesagkyndig ind over et nybyg, ikke bare Milton, men alle der laver nybyg. Der er mange ting der bliver opdaget af bygherres egen rådgiver!
Til sidst synes jeg at generelt alt efterarbejde og udbedring af fejl og mangler kunne være bedre.
Vi har stået i en del situationer efter overtagelse med ting vi intet anede om, det har de heldigvis været gode til at gå i gang med.
Men det overordnede billede er fantastisk! Vi er glade for vores hus, og Milton har været MEGET behjælpelige med alle fejl og mangler, samt give os ro i maven ved ting vi ikke helt forstod.
Tak for huset Milton 😊
1. Års gennemgang
Nu er det tredje gang jeg anmelder Milton Huse.
Denne gang er på baggrund af, at vi netop haft 1 års gennemgang af vores hus, hvor servicetekniker Morten Ebdrup kom forbi.
Processen fra overtagelsen til udbedring af mangler / fejl har været en langhåret proces. Mange mange mails, opfølgninger på diverse, 14 dage forinden 1 års gennemgang, havde vi det sidste besøg med udbedring af fejl / mangler derfra, noget fortsat ikke udbedret og derfor gentaget til 1 års også.
Jeg har også måtte gå på kompromis med nogle fejl, fordi jeg simpelthen har opgivet at tage kampen. Jeg kan kun opfordre andre til at tjekke jeres ruder efter for ridser, efter vinduespudsning ved overlevering. Vi har vinduer med mange lange ridser desværre.
Ved 1 års gennemgangen står vi med 12 punkter fejl / mangler. I den forbindelse valgte jeg at nævne den ene rude, hvor der var en tydelig mælkeridse, de andre valgte jeg at tie om, de ses kun i høj solskin, for jeg orker ærlig talt ikke flere kampe om, hvad der er inden for tolerancen eller ej. Morten sagtens se den, og blev selvfølgelig meldt ind, for den kunne nok poleres.
Nogle af fejlene / manglerne skulle udbedres andre kunne Morten fikse med et snuptag. Morten tog sig tid til en god snak, og ikke mindst løste han nogle smådetaljer under besøget, samt viste hvorledes noget skulle fikses, hvis der igen skulle opstå behov for justeringer.
En helt igennem fantastisk oplevelse. Stor tak til Morten for en rigtig god gennemgang 🙂
Og jeg skal love for at der er kommet skub i tingene efter han er kommet på sagen.
Vi bliver tit spurgt hvad vi synes om byggeprocessen med Milton Huse.
Hvis vi havde haft Morten med hele vejen, så havde jeg sagt, at jeg var klar til at bygge på ny, men fakta er at den proces vi oplevede under, og efter, den ville jeg gerne have været foruden, det har været noget udfordrende.
Men vi står med et hus, som vi grundlæggende er rigtig glade for, og det er det vigtigste at huske på i denne proces. For at bygge nyt, det er ikke en dans på roser.
Morten får 5 🌟🌟🌟🌟🌟
Han er en super dygtig medarbejder, som
I skal holde godt fast på.
5 store stjerner
Vi er godt i gang med at bygge med Aalborg afdelingen, og indtil videre har vi været fuldt ud tilfredse 😊
Vores byggesagkyndige roser byggeriet hver gang han er derude.
Så nu glæder vi os bar til at få nøglerne og flytte ind i vores nye hus.
”Personlig og tryg rådgivning fra start til slut”
Jeg har haft kontakt med Henrik fra Milton Huse i forbindelse med indledende overvejelser om nybyg. Her var Henrik som byggevejleder noget helt særligt.
Han formåede at skabe et rum, hvor jeg følte mig taget seriøst og forstået. Det var ikke bare snak om kvadratmeter og standardløsninger – han tog sig tid til at forstå min livssituation, mine prioriteter og hvad der ville give mening for mig personligt. Det gjorde hele samtalen tryg og meget mere givende, end jeg havde forventet.
Man mærker virkelig, at Henrik brænder for det, han laver, og at det ikke handler om hurtige aftaler, men om at finde det rigtige for den enkelte.
Mvh Charlotte
God sparring og vejledning!
Jeg har haft fornøjelsen af at være i dialog med Henrik fra Milton Huse i forbindelse med nogle overvejelser omkring boligbyggeri, og her har jeg virkelig sat pris på den måde, jeg blev vejledt og Henrik greb samtalerne an på.
Han var lyttende og stillede spørgsmål, som fik mig til at tænke mere over mine egne behov – ikke kun hvad jeg troede, jeg ville have, men hvad der faktisk ville give mening for mig og min familie i hverdagen. Der var ikke noget pres, bare ægte interesse og faglighed. Det er tydeligt, at han har stor erfaring og oprigtigt ønsker at hjælpe, frem for blot at sælge.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg vil klart anbefale en snak med Henrik, hvis man går med byggeplaner i tankerne.
//Gustav
Har været nogle behagelige samtaler…
Har været nogle behagelige samtaler hele forløbet igennem. Når man stod med valg man ikke lige kunne beslutte sig til, fik man hjælp og ideer. Altid venlig velkomst og telefonbeskeder/opkald blev der altid vendt tilbage på. Der stod et smukt og indflytningsklar hus dagen før overdragelsesdatoen.
Nu er det anden gang jeg anmelder…
Nu er det anden gang jeg anmelder Milton Huse, men nu på grund af nye gode oplevelser.
Vi har netop haft 1 års gennemgang af vores hus, hvor servicetekniker Morten Ebdrup kom forbi.
For det første - så er der nærmest ikke en finger at sætte på oplevelsen med huset og Milton her 1 år efter huset blev færdigt - for det andet blev småting osv. noteret med et smil og det er allerede lagt planer for de sidste efterjusteringer.
Morten tog sig tid til en god snak, gode råd og ikke mindst at løse nogle smådetaljer under besøget.
En helt igennem fantastisk oplevelse og bekræftelse af det rigtige valg til at bygge vores hus - og især stor tak til Morten for en rigtig god gennemgang 🙂
Mine varmeste anbefalinger til “dit” næste husprojekt går endnu engang til Milton!
Godt håndværk og god service - sådan skal det bare være 🙂👍🏻
God oplevelse med byggeri hos Milton Huse
Byggede med Milton Huse via Aalborg-afdelingen og overtog nøglerne for knap tre måneder siden. Overtagelsen skete som planlagt, og hele processen forløb generelt fint. Der manglede dog tydelig tidsplan undervejs, hvilket gjorde det svært at vide hvornår de enkelte faser er færdige.
Havde Mikkel som rådgiver og Steffen som byggeleder. Huset blev leveret med relativt få fejl og mangler, og langt de fleste er allerede blevet udbedret.
Overordnet set er jeg tilfreds med både huset og forløbet, og jeg har tillid til, at Steffen og service-teamet i Aalborg får styr på de sidste småting.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk byggerådgivning fra start til slut!
Vi har haft den store fornøjelse at have Milton Huse som vores samarbejdspartner i forbindelse med opførelsen af vores nye drømmehus, og vi kan ikke andet end give vores varmeste anbefalinger. Vores byggerådgiver Christian Bendix Jakobsen har fra første møde udvist stor professionalisme, engagement og ikke mindst tålmodighed.
Alle vores spørgsmål blev besvaret grundigt og forståeligt, og vi følte os trygge igennem hele processen — fra de første skitser til den endelige overdragelse. Byggerådgiveren var altid tilgængelig, lyttede til vores ønsker og kom med gode, brugbare løsninger, som gjorde byggeriet endnu bedre end vi havde forestillet os.
Et rigtig godt eksempel var, da vores byggerådgiver anbefalede os at få tre badeværelser i huset, da vi har fem børn — en løsning vi faktisk ikke selv havde tænkt på, men som virkelig har vist sig at være helt uundværlig i dagligdagen.
Vi har følt os i trygge hænder hele vejen igennem og står nu med et fantastisk kvalitetsbyggeri, som lever fuldt op til vores forventninger. Tak til Milton Huse og især vores dygtige byggerådgiver Christian Bendix Jakobsen for et fantastisk samarbejde!
Vi har haft Claus Skov ude til grundigt…
Vi har haft Claus Skov ude til grundigt og behageligt 1 års gennemgang. Vi følte os i trygge hænder