Såå fedt at en helt almindelig hestepige med hjertet på rette sted , prøver at gøre sig mod de store udstyrs mærker ... og vi kan kun sige at det er hun lykkes fantastisk godt med . Super lækre pro... Se mere
Fantastisk arrangement men lidt vanskeligt at finde billetterne PDF er nemmere at finde
Hurtig forsendelse og ikke mindst virkelig lækre ridebukser (og træningsbukser og trænings-BH, jeg købte sampakken til samme pris som et par ridebukser). Jeg har ellers trofast redet i Pikeur Candela... Se mere
Super skønne produkter, hurtig levering og skøn webshop at surfe rundt på ❤️
De bedste ridebukser du nogensinde har ejet - Designet i København - Fri fragt på alle ordrer.
Jelshøjvej 36, 8270, Højbjerg, Danmark
Elsker alle de produkter jeg har købt, det er lige fra lækre pandebånd, strømper og bløde trøjer, samt ridebukser

Besvarelse fra Millennium Copenhagen
Jeg har handlet på siden to gange. Begge gange var jeg været super tilfreds. Jeg så et tilbud på Instagram, men jeg kunne ikke få det til at virke. Jeg skrev derefter en besked på Instagram, og jeg fik svar og en løsning indenfor få minutter. 🙏🏼

Besvarelse fra Millennium Copenhagen
Millennium fra inderst til yderst…
Blusen var mit første køb - Uhh den er sååå lækker - sidder godt og er mega blød🙏🏻 Så købte jeg de BEDSTE ridebukser nogensinde - De sidder godt, er super bløde og super stretch. Jeg bestilte en sportsbh med, da jeg bestilte bukserne. Mega lækker kvalitet og mega god at ride i - så nu har jeg lige bestilt en mere… sammen med en bluse mere 🥰 Det kan jeg slet ikke undvære.
Super service og hurtig levering 🙏🏻

Besvarelse fra Millennium Copenhagen
Jeg er helt vild med millenium, klart et af de bedste mærker inden for ride branchen

Besvarelse fra Millennium Copenhagen
Zendaya bukserne er noget af det bedste jeg har prøvet 🤩 glæder mig til at få de nye jeg har forudbestilt

Besvarelse fra Millennium Copenhagen
Sindssygt flot pandebånd som blev bestilt en lørdag eftermiddag og var hos mig allerede mandag. Pænt pakket ind og med sød ekstra gave. Pandebåndet passer helt perfekt og så er det bare så flot!

Besvarelse fra Millennium Copenhagen
Jeg har både ridebukser og bluse fra Millennium, de bedste produkter af enormt høj kvalitet. Desuden får man super og personlig kundeservice! kan varmt anbefales :)
De bedste ridebukser og den pæneste indpakning, køber helt sikkert derfra igen❤️