1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Dansk Center For Miljøscreening har specialiseret sig i miljøscreening og kortlægning af miljø- og sundhedsskadelige stoffer i alle former for ejendomme.

3,9

God

Jeg fik udarbejdet en miljøundersøgelse…

Jeg fik udarbejdet en miljøundersøgelse af et konkurrerende firma, men fik konstateret at den ikke var fyldestgørende :-( Efterfølgende fik jeg lavet en super prof supplerende rapport af Miljøscreening, der leverede lynhurtigt og med rigtig god kvalitet (iflg kommunens miljøkonsulent).

13. februar 2019

Fuppet godt og grundigt af Dansk Center for Miljøscreening

Dansk Center for Miljøscreening ved Brian Andersen ringede mig op og tilbød en miljørapport på en helt almindelig villa til 8000 dkk, regningen blev mere end det dobbelte. Jeg blev ganske enkelt fuppet.

13. februar 2017
Miljøscreening.dk-logo

Besvarelse fra Miljøscreening.dk

Kære Mikkel,
Tak for din anmeldelse. I det jeg refererer til vores mailkorrespondance er jeg noget uforstående overfor at du skriver at du er blevet fuppet af min virksomhed. Det er naturligvis i orden at have en mening om tingene men uddyb dog hvorfor prisen er som den er...

Du får tilbud på en miljøscreening inkl. 8 stk. prøver til kr. 8.000,- og såfremt 8 stk. prøver ikke er tilstrækkeligt er prisen kr. 900,- pr. prøve der skal udtages ekstra.
Idet at din ejendomskulle desværre skulle have udtaget flere prøver end de 8 stk. som var inkluderet i tilbuddet er det klart at prisen blev højere.
Endvidere har jeg også fortalt dig at det ikke er muligt at fortælle hvor mange prøver der skal udtages førend vi begynder at skille huset ad.
Det er standardprisen som er ens for alle vore kunder og iøvrigt også en billigere pris sidestillet med mine kollegers priser - altså virksomheder som vi kan sammenligne os med.

Det skal selvfølgelig også være mærkeligt om ikke vi får en enkelt utilfreds kunde, selvom du i vores mailkorrespondance vedkender at vi muligvis er de dygtigste inde for vores branche og iøvrigt har ydet en god service i forhold til vores udførte rapport.

Jeg ved godt at du er utilfreds og det er jeg naturligvis ked af - men jeg er sikker at du bliver glad på den lange bane når du dels har opfyldt din pligt overfor den nedriver som skal udføre opgaven hos dig ligesom dine forpligtigelser overfor myndighederne er opfyldt til punkt og prikke...

Vi mener at vi hele vejen igennem din sag har været fair - og vi tilmed også lært lidt af sagen. Vi har lært at vi fremadrettet ringer og informerer kunderne såfremt at det bliver nødvendigt med flere prøver.
Antallet af prøver er jo ikke noget jeg som miljørådgiver kan bestemme - det er bestemt af ejendommens sammensætning/materialer og for området gældende lovgivning.

Afslutningsvis vil jeg ønske dig al held og lykke med dit projekt - jeg er sikker på at det nok skal blive fint!

De bedste hilsner

Brian Andersen, Miljørådgiver/Partner