Super-super service...Vi har aldrig oplevet noget lignende...min kone er dårlig gående, så stiller de en kørestol til rådighed...super
Miljø Tæpper og Gulve, Englandsvej: Har fået den fineste service og vejledning i butikken på Englandsvej, 2300 Kbh. S. Valgte et flot linoleumsgulv til køkken, og 2 dage senere havde de lagt gulv (in... Se mere
Alt fantastisk: Lige fra den behagelige betjening af Per i butikken, opmåling i hjemmet og allerede få dage efter var tæppet monteret. Lækkert professionelt arbejde med en flot finish udført af... Se mere
Vi har fået lagt det smukkeste sildebens parketgulv som vi købte hos Miljø Tæpper. Både kvalitet og det endelige resultat er virkelig smukt og alle vores gæster har efterfølgende spurgt hvor vi har få... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
ENGLANDSVEJ 380 (tidligere Tæppeland) 1000 KVM butik i 2 etager med alt i tæpper, vinyler, trægulve, løse tæpper og meget meget mere. NYHED NYHED NYHED .... Er du klar til UDSALG.... det er vi. Vi har åbnet Danmarks største, bedste og billigste med Tæpper, Gulve, Vinyler, Afpassede løse tæpper, solafskærmning og meget mere.... i 2 etager på ialt 1500 kvm. OUTLET LAGERSALG ROSKILDEVEJ 398 2610 RØDOVRE Klik her for at komme til OUTLET
Roskildevej 398, 2610 , Rødovre, Danmark
- info@miljoetaepper.dk
- miljøtæpper.dk
Direktøren brænder aftaler af - udebliver - og fremsender heller ikke tilbud, når han endeligt har været forbi.
Har indtil videre et ret dårligt indtryk af Miljøtæpper, Vallensbækvej 46.
Aftalte, at direktøren ville komme ud og give tilbud i vores hjem. Sad og ventede, til vi endeligt ringede - 'nå, vidste godt, jeg havde en aftale, men havde glemt hos hvem og fået smidt jeres adresse væk!'. Nå ja, han fik lov at komme igen dagen efter.
Har - på trods af løfter herom - endnu ikke fået tilsendt tilbud på det ønskede. Nu er der snart gået en uge. Formuleringen 'ja, det bliver nok ikke i dag, men først i morgen, jeg får sendt tilbuddet til jer' forstår jeg ikke som mere end 5 dage! Har endnu ikke fået tilbuddet endnu, og vi nærmer os dag 6. Mon han også har smidt min emailadresse væk, ligesom han smed adressen væk?
Ved at Google firmaet finder man også ud af, at de har haft flere sager i Forbrugerklagenævnet, som de altså har tabt.
Modtog efter en uge et tilbud på mailen, som var til at grine over - jeg havde specifikt sagt, da jeg snakkede med firmaet, at kostede det 10.000 kr., var vi ikke interesseret. Men så sagde manden, at ville det langt fra koste. I min verden er 9.500 kr. dog nærmest det samme som 10.000 kr., så tak for at spilde vores tid!