Website is duidelijk met goede instructies hoe je moet meten. Wordt vrij snel geleverd en een vriendelijke prijs. De lamellen zijn heel mooi en goed afgewerkt.
Se, hvad kunderne siger
Mooie ruime keuze voor iedere ruimte. Ik had best wel wat vragen, alle werden snel en vakkundig beantwoord. Hierdoor heb ik de beste keuze kunnen maken. Ook erg fijn, de gunstige prijzen. De raambekle... Se mere
Virksomheden har svaret
In de winkel was het een zeer goed contact de service van het personeel is meer dan uitstekend je wordt perfect geholpen het meten was snel en zeer correct daarna het bezorgen verliep meer dan corre... Se mere
Virksomheden har svaret
Mooie decoratie. Bezorging was eerder dan verwacht, we waren nog op vakantie en konden het bezorgmoment niet meer aanpassen (ook niet telefonisch) waardoor we wel last minute iets moesten rege.
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Raamdecoratie op maat bij dé grootste specialist voor: Jaloezieën, Rolgordijnen, Plisse, Duette® shades. GRATIS kleurstalen en binnen 10-15 werkdagen geleverd
Kontaktoplysninger
Holland
- mijnraamdecoratie.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Erg tevreden!
Prettig telefonisch contact nav mijn vragen; Bestelling online gedaan en conform afspraak ontvangen. Montage was ook goed te doen. Erg blij mee.

Besvarelse fra Mijnraamdecoratie.nl
We zijn zeer tevreden over het product…
We zijn zeer tevreden over het product wat we hebben besteld bij jullie. Een jaloezie van 30 cm breed en 220 cm lang. Past perfect!!!
Zeer goede en snelle service
Zeer goede en snelle service, goed product website zeer toegankelijk en gebruiksvriendelijk.
Erg tevreden!
Het bedrijf heeft de juiste raamdecoratie aangeleverd, makkelijk in communicatie en de levering ging ook top! Prijs-kwaliteitverhouding is ook top!
Pracht kwaliteit én betaalbaar
Wederom een super kwaliteit voor een écht mooie prijs. In het verleden al kleinere houten jaloezieën gekocht en nu een grote. Het is weer keurig afgewerkt en van mooie kwaliteit. Simpele te plaatsen en sterke ophangbevestiging, dus samengevat, enorm tevreden en zeer aan te bevelen.
Product snel geleverd,kwaliteit prima.
Product snel geleverd,kwaliteit prima.
Montage door medewerker Mariska uitstekend

Besvarelse fra Mijnraamdecoratie.nl
Goede service van begin tot eind en…
Goede service van begin tot eind en prachtig resultaat!
Goed product
Netjes afgeleverd. Goed product en montage gaat super eenvoudig. Weer een aanwinst voor het huis, net als onze vorige producten van jullie :)
Vervanging versleten onderdeel na 8 jaar
Na 8 jaar was er een stukje versleten in ons rolgordijn, het probleem heb ik uitgelegd en het stukje is me direct opgestuurd. Zeer correcte en vlotte service. Prijs kwaliteit zeer goede producten. Een echte aanrader als je nieuwe gordijnen wil kopen
Ik kan dit bedrijf aanraden.
Ik heb meerdere keren iets bij Mijn Raamdecoratie gekocht, en ben zeer tevreden.
Snelle en vakkundige levering , en de artikelen waren naar verhouding niet te duur.
De artikelen zijn van goede kwaliteit.
Bovendien wordt er over de leveranties goed gecommuniceerd.
Op maat bestelde jaloezieën
Makkelijk op maat te bestellen jaloezieën met de keuzehulp. Het product werd snel en volgens afspraak geleverd. Bij het product zat een duidelijke omschrijving hoe aan te brengen.

Besvarelse fra Mijnraamdecoratie.nl
Wij zijn zaterdag 21 juni bij jullie…
Wij zijn zaterdag 21 juni bij jullie geweest om een rolhordeur te bestellen. We hebben gevraagd of het ingemeten en geplaats kon worden en dat was geen probleem. We zouden maandag 23 juni gebeld worden voor een afspraak te maken voor het inmeten. Het is nu vrijdag en nog steeds niks gehoord. Ik vindt dit een slechte zaak. Ben blij dat we geen aanbetaling hebben gedaan want als ze nu de afspraken al niet na komen wat moet het dan worden als je betaald hebt.

Besvarelse fra Mijnraamdecoratie.nl
Mooie jaloezien en supermakkelijk om te…
Mooie jaloezien en supermakkelijk om te monteren!
Fantastisch!
Na jaren een 2e bestelling gedaan, kleur is identiek aan de jaloezieën die ik al had. Geen kleurverschil na 5 jaar! Snelle correcte levering, gewoon top!

Duidelijke website
Duidelijke website, goede tips ivm opmeting. Goede levering en mooi produkt

Top service!
Al eerder zonwering besteld bij Mijnraamdecoratie.nl voor de kantine van onze voetbalclub. Ook dit keer werden we weer goed geadviseerd, ontvingen we (op ons verzoek) verschillende offertes en was de levering goed geregeld. Een aanrader!!
Ik heb een prima service gehad van…
Ik heb een prima service gehad van Harry,ik ben heel tevreden