Mijnmocassin Anmeldelser 37

TrustScore 2.5 ud af 5

2,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Maanden geleden schoenen besteld, uiteindelijk terug gestuurd omdat het als hele goedkopen schoenen aanvoelde met een verschrikkelijke geur. Het pakket retour was niet te bezorgen op het adres wat ik... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Very good customer service. The shoes I bought were bigger than I expected and I could return them for free and received a smaller size in good time.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hemel en aarde moeten bewegen om mijn geld terug te krijgen. Zilveren mocassins besteld, twee keer omdat ze weer voorradig schenen te zijn. Eén keer terug betaald zonder problemen maar hun administrat... Se mere

Virksomheden har svaret

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

op 8 januari een bestelling gedaan

op 8 januari een bestelling gedaan . nog immer niet ontvangen maar wel 68.80 betaald . mail gestuurd met ordernr etc , geen enkele reactie . met moeite bereikbaar , spullen komen uit China blijkt , wordt nergens op de site vermeld . Heb ettelijke malen geprobeerd contact te krijgen maar reageren op geen enkele manier . Waardeloze firma , jammer allemaal .

14. februar 2025

Hallo Eveline,

We begrijpen uw frustratie en verontschuldigen ons als onze levertijden niet aan uw verwachtingen voldoen. Onze verzend- en levertijden staan duidelijk vermeld op onze website en moeten worden gecontroleerd voordat u een bestelling plaatst.

We willen u er ook op wijzen dat de meeste van onze producten vanuit China worden verzonden, maar we hebben onze eigen werkplaats waar ze worden ontworpen en vervaardigd volgens een strikt kwaliteitsproces. We doen er alles aan om producten te leveren die voldoen aan onze normen en die van onze klanten.

Uw bestelling is geleverd en we hopen dat u er tevreden mee bent.

We streven ernaar onze klanten een betrouwbare en transparante service te bieden en houden rekening met alle feedback om onze service voortdurend te verbeteren.

Met vriendelijke groet

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb 26 november schoenen besteld en…

Ik heb 26 november schoenen besteld en tot heden niets ontvangen voel me genaaid en naar mijn geld kan
ik fluiten.

28. januar 2025

Goedemorgen,

Wij betreuren deze situatie oprecht. Wij begrijpen uw frustratie en willen u zo snel mogelijk helpen. Kunt u ons uw bestelnummer per privébericht of via onze klantenservice sturen, zodat wij de status van uw levering kunnen controleren en u snel van een oplossing kunnen voorzien?

Bedankt voor uw geduld, wij staan ​​tot uw beschikking.

Het mijnmocassin.nl-team.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik moest iets langer wachten dan…

Ik moest iets langer wachten dan verwacht op mijn bestelling, maar de schoenen zijn veilig en in perfecte staat aangekomen. Ik waardeer de zorgvuldige verpakking en ben uiteindelijk erg tevreden!

8. januar 2025

Hallo Thomas,

Bedankt voor je feedback! Onze excuses voor de iets langere vertraging, maar we zijn verheugd te horen dat uw bestelling in perfecte staat is aangekomen en dat u tevreden bent. 😊

Uw tevredenheid is onze prioriteit en we zullen al het mogelijke blijven doen om onze levertijden te verbeteren.

We kijken ernaar uit u binnenkort op onze website te zien!

Hartelijk,

Het Mijnmocassin NL team.

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, betaling afsgeschreven van mijn bank, schoenen niet ontvangen, website geeft aan betaling nog niet voltooid. Heb een mail gestuurd met screenshot van betaling, (nog) geen reactie.

5. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Schoenen waren niet conform foto en…

Schoenen waren niet conform foto en niet lekker zacht maar heel stug.
En toen begon de pret: terugsturen was ontzettend gedoe. Het duurt meerdere mails voordat je retouradres krijgt, ze proberen de hele tijd je een tegoedbon te geven / klein deel van het geld terug te geven (en dan zonder opsturen schoenen, want dat is duur volgens hen) Dat blijkt te kloppen want adres is in Frankrijk en tot slot duurt het meerdere weken en tig mails (ik mailde bijna dagelijks) voordat het geld op je rekening staat.

1. juni 2024

Haal hier geen schoenen!

Haal aub hier geen schoenen. Het is gewoon een dropshipping. Schoenen besteld. Kreeg deze bijna 4 weken later pas binnen. Pakketje kwam uit China, pakket was ook nog beschadigd. Schoenen worden hier voor 60 euro verkocht. Ik zou deze kwaliteit niet eens voor 10 euro kopen. Als je het product wilt retourneren en je geld terug wilt doen ze er alles aan om dit niet te laten slagen.

26. november 2024

Puur oplichters!

Puur oplichters!
Ik wilde schoenen retourneren, via mails probeerden ze van alles om niet te reourneren, uiteindelijk krijg ik een retour adres in Frankrijk, bleek het pakketje niet bezorgd kan worden en weer terug richting mijn adres, van de terugbetaling is er helemaal niet van gekomen.
Nooit meer bij dit bedrijf bestellen, het zijn gewoon bandieten.

10. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ongelofelijk bestel een paar schoenen…

Ongelofelijk bestel een paar schoenen te klein idd geen klanten service te bereiken, mails on beantwoord. En wat blijkt schoenen veel te duur gekocht want…als je ze bij een Aliexpress rechtstreeks besteld of een andere Chinese firma wat hun schijnbaar ook doen (want een sticker op de binnen zak was er afgescheurd) zijn ze 4x goedkoper. Voor een eind conclusie hoef ik niet meer te schrijven. Het is wel duidelijk zo.
Geld weg schoenen die niet lekker passen, ach het leven gaat door. Doen hun ook! 🤷🏾‍♂️
Johan v W

3. september 2024

Oplichters!!

Oplichters!!! Product na 2 maanden niet geleverd. Stuurde de zoveelste mail en dreigde met rechtsbijstand, toen ineens opgestuurd. KOOP HIER NIET!!!

29. juni 2024

Oplichters

Na vier weken heb ik mijn bestelling eindelijk ontvangen, echter was deze te laat. Ik wens de producten te retourneren, maar het lukt mij niet om contact op te nemen met uw klantenservice. Mijn mails worden niet beantwoord. De gestelde retourtermijn van 14 dagen blijkt onjuist en uw klantenservice is onbereikbaar. Dit acht ik zeer onprofessioneel en ik ben uiterst ontevreden. Dit is voor mij reden genoeg om nooit meer bij mijnmocassin te kopen of iemand zal adviseren.

8. juni 2024

Gewoon keihard gescammed

Gewoon keihard gescammed kan niet anders zeggen. 3 paar schoenen besteld. Ik kreeg een pakketje binnen. Letterlijk een stukje stof. Wil je contact opnemen met het bedrijf. Krijg je een of andere Frans antwoordapparaat. Via de mail hoef je geen antwoord te verwachten.

15. april 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.