mijnlabtest.nl Anmeldelser 7

2,9

2,9

Middel

Procedure onnodig veel omslag

Procedure onnodig veel omslag. Inlog site zou voldoende privacy moeten geven. Het betreft een zelftest. Relatief weinig bloed via vingerprik. Ik test altijd op meerdere sites. Deze resultaten niet in overeenstemming met bloed afgenomen ziekenhuis.

24. februar 2026

So far, so brilliant!

So far, the company have been super helpful. When I emailed saying I had difficulty using the pricker they sent me a completely new kit as no cost.

I'm delaying using it until someone can help me get the pricker to work successfully. I'm 75 and only managed one single drop of blood!!

21. februar 2026

Word alsjeblieft beter!

Vanuit de website en de communicatie lijkt het een prettige en professionele organisatie. Voordat je met hen in zee gaat:

1. "Blijkbaar is er een fout geweest waardoor de andere twee samples niet zijn onderzocht." - Alstublieft, zonder zulke zinnen.

2. Koppel aub de tests aan het tijdstip waarop ze zijn afgenomen.
"Sample 1 en sample 2" definiëren zichzelf niet. Vooral niet als ik 2x2 bestel en er 4 overdag doe en ze door jullie lab door elkaar worden gemixt.

3. "Het laboratorium geeft aan dat als de twee samples in de ochtend zo dicht op elkaar (6:00 en 6:30) zijn afgenomen dat je dan eigenlijk niks aan de tweede meting hebt." - Alstublieft, het laboratorium en het personeel - leer wat cortisol-ontwakingsreactie (CAR) is!
Het verschil tussen mijn 6:00 en 6:30 samples was 2.75 - 7 ng/ml. - Echt een enorme "facepalm", jongens. Jullie werken in dit vakgebied, dus jullie zou beter moeten jullie shit weten!

5. august 2025

Wat verschrikkelijk dit bedrijf.

Wat verschrikkelijk dit bedrijf.
Op 25 april een test verzonden en nooit wat gehoord. Na een paar emails toch weer een keer gebeld. Krijg ik een vaag mens aan de telefoon die van toeten nog blazen weet. Moeizame communicatie. Ik zou me niet geregistreerd hebben. Dat is niet waar want dat heb ik wel. Je wordt neergezet als een leugenaar.
‘Maar we zijn echt wel te vertrouwen, hoor’.
Serieus?? En daarvoor leg je grof geld neer? Eens en nooit weer! Koop hier niets! Ga gewoon naar je huisarts of zoek een professioneel lab op

15. juli 2025

Uitslagen zeer afwijkend

Contact verliep goed, mensen zijn aardig. Maar de uitslagen van capillair bloed (vingerprik) en sputum waren zeer afwijkend. Later via de huisarts met volbloed (prik in elleboog) herhaald. Normale uitslagen. Volgens mij heb ik netjes de aanwijzingen gevolgd van het verzamelen van bloed en sputum. Maar deze manier van meten geeft (helaas) zeer afwijkende waarden. Terwijl ze eigenlijk goed zijn. Toch maar iets extra's betalen bij een ander bedrijf en een elleboogprik laten uitvoeren.

19. november 2024

Er dette din virksomhed?