Se, hvad kunderne siger
Opzoek naar een vloerluik voor de kruipruimte uitgekomen bij Mijnijzerwaren.nl. Een goede prijs zonder aanvullende verzendkosten! Andere bedrijven durfde er wel tot €100,-(!) bezorgkosten voor te vra... Se mere
Mijn ijzerwaren levert vanaf een orderwaarde van ca. €50 gratis. Oplegslot besteld met losse cilinder. Althans zo bleek. Moest vaste cilinder zijn. Retour was snel geregeld en gratis. Enig minpuntje :... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Maak van elke klus of project een succes! → Topkwaliteit √ IJzerwaren √ Hang- en sluitwerk √ Gereedschap en andere √ klus- en bouwgerelateerde producten.
Kontaktoplysninger
Super goede instelling
Super, super goed bedrijf, goede service en zeer behulpzaam. Ik heb een 3 punt sluiting van Nemef aangeschaft, hier waren wat technische problemen mee, er is gelijk een nieuwe opgestuurd, helaas was ook deze technisch niet goed en had het zelfde probleem. Mike heeft direct een vervangend type van een ander merk gezocht met vergelijkbare sluitingen deze is van het merk KFV geworden en vervolgens opgestuurd. De KFV sloten zijn duurder maar alles ziet er veel solider uit, betere veren in het slot, betere massieve sluit kommen, dit komt de werking van het slot zeer ten goede. Ook retour sturen met een door hun opgestuurde label voor retour adres was geen probleem. Wanneer je een product ontvangt en het werkt helaas niet naar behoren dan is het alles bij elkaar vervelend maar als het vervolgens perfect wordt opgelost is het leed ondanks al het extra werk en extra kosten door de duurdere sloten snel vergeten, ik ben zeer tevreden.
Mijn componenten,
Groet Clemens
Top, niks mis mee
Super, moest een 3puntsluiting vervangen, kwam er niet helemaal uit, gebeld, goed advies en besteld. Was in een dag geleverd, paste goed.
Top bedrijf
Top bedrijf! Bestel er wekelijks. Word altijd goed geholpen met vragen. En een snelle en nette verzending
Goede service en scherpe prijzen, maar de levertijd was langer dan beloofd.
Mijnijzerwaren.nl heeft een overzichtelijke website met een ruim assortiment en concurrerende prijzen. De bestelling verliep soepel, al werden de artikelen niet op de dag van bestelling verzonden, ondanks de toezegging "vóór X uur besteld, vandaag verzonden". Wel werd een foutje in de levering – een verkeerde stift bij het deurbeslag – netjes en snel opgelost na een kort mailtje met uitleg en een foto. Klantenservice reageerde vriendelijk en behulpzaam.
Niet snel, wel goed (4dagen levering)
Artikelen waren op voorraad, voor 21.00u besteld morgen huis. Heeft 4 dagen geduurd helaas... maar alles keurig en in goede staat geleverd.
Je kunt bellen maar er neemt niemand de…
Je kunt bellen maar er neemt niemand de telefoon op. Mocht dat toch gebeuren dan neemt hij geen bestellingen aan. Daarnaast krijg ik steeds een melding dat het een onveilige site betreft. Ook de website loopt digitaal gezien niet lekker door. Lang wachten voordat de website reageert.
Voorbeeldige klantenservice
Ik bestelde een verkeerd stuk...
Kreeg een vlot proffesioneel advies.
Heel goede communicatie met de klantendienst die snel reageert.
Netjes terugbetaald.
Deze staat in mijn favorieten voor een volgende bestelling!
Super snelle levering vloerluik zonder verzendkosten!
Opzoek naar een vloerluik voor de kruipruimte uitgekomen bij Mijnijzerwaren.nl. Een goede prijs zonder aanvullende verzendkosten! Andere bedrijven durfde er wel tot €100,-(!) bezorgkosten voor te vragen.
Ruim een dag laten al bezorgd, wat fijn.
Goede service ook retour geen probleem…
Goede service ook retour geen probleem ze denken ook met je mee als er toch iets fout gaat kun het gratis retour
Prima webshop
Verzending liet even op zich wachten, verder alles prima in orde.
Fijn dat producten gratis retour kunnen. Retourproces verloopt ook prettig.
Product besteld met 4 tot 10 werkdagen…
Product besteld met 4 tot 10 werkdagen levertijd, 18-08-24 besteld ,07-09-24 gekregen alleen een soortgelijk goedkoper product, direct contact opgenomen, men ging het uitzoeken. Vervolgens blijft het stil.
Heel jammer dit
Wat een geweldige service
Wat een geweldige service, gisteren om 2000 uur besteld. Vandaag on 1130 in mijn bus. Juiste slot, top kwaliteit!!!!!
Ik ben echt supergoed geholpen door…
Ik ben echt supergoed geholpen door Mijn ijzerwaren.nl. Er is top meegedacht om te vinden wat ik zocht. Halverwege bleek er een onderdeel bij te zitten dat niet helemaal het juiste was en dat is na een goede analyse gewoon omgeruild. Superservice, bedankt!
Ijzerwaren.nl :(
Bestelling geplaatst en betaald in de ochtend. Bericht van bevestiging gekregen en pakket wordt klaargemaakt.In de avond ineens bericht van Bol dat er geen levering kan zijn omdat het product uitverkocht is, ik ga kijken op de website en zie nog steeds op voorraad maar aan een hogere prijs! Nog die avond bericht van ijzerwaren.NL, bestelling geannuleerd! Op Bol staat dat de bestelling niet kon doorgaan. Lieg er maar lekker oplos, dat geeft 0 vertrouwen.
Intersteel deurcamara
Kortgeleden een Intersteel deurcamara besteld. Heldere en informatieve website. Mooie producten tegen scherpe én concurrende prijzen. Bestellingen worden uitstekend afgehandeld. Klantenservice erg goed bereikbaar en erg klant - en service gericht.
Snel, goe en goedkoop.
Binnen een dag bezorgd en ook nog eens >20% goedkoper dan de eerstvolgende aanbieder.
Groot assortiment snelle levering
Lips slot voor negen uur besteld inderdaad andere ochtend binnen
Dus wat andere beloven maakt mijnijzerwaren waar.
Snel, correct, duidelijk en goede prijs
3 puntssluiting van Buva voor buitendeur snel en correct geleverd op basis van duidelijke website en tegen een redelijke prijs.
Waelbers Ringheksluiting Zwart gekocht
Waelbers Ringheksluiting Zwart gekocht. Snelle levering. Goed verpakt mooi product voor een goede prijs! Blij mee
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.