Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Coach Annoesjka de Graaf is een inspirerende hulp die de online sessies en het totale programma vakkundig begeleidt. Het helpt mij om mijn leven meer op orde te krijgen en te houden. Van harte aan te... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Intenties zullen zuiver zijn, maar voor mensen die al meerdere pogingen hebben gedaan om duurzaam af te vallen ligt het tempo wel erg laag. Hierdoor is het risico groot dat mensen afhaken. Dit was bij... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Je krijgt inzicht in het waarom van overgewicht en handvatten om aan gewichtsverlies te werken. De totale aanpak is prettig. Gewicht, bewegen, voeding, ontspanning en slapen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

• MiGuide Leren omvat veel onderwerpen, lijkt volledig. • Uitleg is helder en duidelijk, overzichtelijk. • Groepsbijeenkomsten van 1,5 uur is voor mij te lang om te concentreren. • de begeleidin... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sundhedskonsulent
  2. Life coach
  3. Vægttab

Skrevet af virksomheden

MiGuide is jouw gids naar een gezonder gewicht. MiGuide begeleidt al ruim 3.500 mensen met overgewicht en obesitas naar een blijvend gezonder gewicht. Dit doen we met en zonder obesitasmedicatie, in groepen en individueel. Altijd wetenschappelijk onderbouwd. Geen quick fix, wél blijvend verschil. Onze programma's zijn volledig online, met persoonlijke leefstijlcoaching, een online leeromgeving en een app als basis. MiGuide CooL is een digitaal GLI-programma (gecombineerde leefstijlinterventie) en wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering bij een BMI vanaf 25*. We ondersteunen je 2 jaar lang bij het ontwikkelen en volhouden van een gezonde leefstijl. Met extra ondersteuning bij o.a. de overgang en obesitasmedicatie. De groepsbijeenkomsten en 1-op-1 gesprekken met je leefstijlcoach zijn online, via videobellen. MiGuide Direct is een individueel traject voor leefstijlcoaching in combinatie met obesitasmedicatie. Geschikt bij een BMI vanaf 27*. Je krijgt intensieve 1-op-1 begeleiding door een leefstijlcoach, arts en apotheker. De levering van medicatie gebeurt vanuit onze Nederlandse partnerapotheek, na een medische intake. Dit programma wordt niet vergoed door de verzekering. *Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en inclusiecriteria voor MiGuide CooL op www.miguide.nl en voor MiGuide Direct op www.miguidedirect.nl

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over de coaching…

Ik ben zeer tevreden over de coaching en begeleiding. Het is uiteindelijk wel gelukt om mijn doelen te realiseren en verder te gaan op een gezonde manier.

14. oktober 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring! Wat fijn dat je je doelen hebt bereikt dankzij het CooL-MiGuide programma! Daar doen we het natuurlijk voor.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Samen op weg naar een gezonder leven …

Heerlijk om alle inzichten te krijgen en samen plannetjes te bedenken om kleine stapjes in de goed richting te maken. Met dr nadruk op wat er kan en goed gaat.

13. oktober 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Dit vat onze aanpak heel goed samen: in kleine stapjes werken aan een gezonde leefstijl die je je leven lang vol kunt houden.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Gezonde keuzes leren maken- juist op langere termijn.

MiGuide is een GLI ( Geïntegreerde Leefstijl Interventie) training met een eerlijke benadering. Het is enkel online, dus het is enkel de begeleiding- je moet uiteindelijk zelf in actie komen 😉

Het geeft je achtergronden over het waarom van gezonde keuzes, je hebt contact met mensen die hetzelfde willen ( gezonder in het leven staan) en het helpt je met hele kleine stapjes je doelen te bereiken. Niet een strak trainingsschema waar je na drie weken mee ophoudt, geen heftige diëten waardoor je blijft jojo- en, maar gezonde dagelijkse keuzes die je volhoudt. Het heeft me goed gedaan. Mijn leven is positief veranderd.

13. oktober 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn om te lezen dat je deelname aan CooL-MiGuide je leven positief heeft veranderd!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Stap voor stap je doel bereiken

MiGuide is een goed leefstijl programma waarin alle belangrijke aspecten behandeld worden. Uiteindelijk zal je zelf verandering moeten aanbrengen, maar door het programma krijg je handvaten die je nodig hebt om je doel te bereiken. Tussen de bijeenkomsten door zijn er individuele gesprekken met de coach en als er iemand een fijne en betrokken coach is, dan is het Ingrid wel!

2. oktober 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat je zo tevreden bent met de inhoud van het programma en met de ondersteuning die je krijgt van Ingrid!

positive ervaring coaching

zelf heb ik een positieve ervaring. ik heb heel veel aan de livestyle coaching. heb veel tips gehad om mijn leven te veranderen. had dit niet willen missen. Annoesjka de Graaf heeft mij begeleid in dit traject. zeker een aanrader. heb nog wat te gaan aan dingen die ik wil bereiken. gaat me zeker lukken

2. oktober 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring. We vinden het heel fijn om te lezen dat je dankzij ons programma en de coaching van Annoesjka zo optimistisch werkt aan je doelen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb mezelf beter leren kennen

Ik heb mezelf beter leren kennen en we hebben veel onderwerpen besproken. Het ontmoeten van mensen via videoconferentie die zich in dezelfde situatie bevinden, vond ik ook geweldig. groet van Fabrice

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat je de groepsbijeenkomsten zo waardevol vindt!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Breed en divers programma met fijne deskundige coach

Het programma is breed en divers. Ondanks mensen met verschillende achtergronden en problematiek was het zinvol om samen het programma te doorlopen. Onze coach was positief opbouwend, deskundig, heeft passie voor leefstijl en om deelnemers écht te willen helpen.

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat je zo tevreden bent over de inhoud van het programma, de ondersteuning vanuit de groep en je coach!

Tevreden.

Kleine groepen, fijn dat je kon ervaring delen met anderen deelnemers.

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je het contact met je mede-deelnemers je heeft geholpen!

Fijne en goede begeleiding

Fijne en goede begeleiding, begripvol en veel goede informatie en tips

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat je zo tevreden bent met het programma!

Enthousiast en Betrokken

De MiGuide coach is een enthousiaste en betrokken coach. Heel aardig.
Alleen is dit programma niet mijn ding gebleken ..

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je reactie. We vinden het jammer om te lezen dat het programma niet bij je past. We hopen dat je aan de slag kunt met je leefstijl op een manier die beter aansluit.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kleine stapjes is het toverwoord

Ik ben erg blij dat dit programma via mijn huisarts op mijn pad is gekomen. Als "spoonie" moet ik erg opletten waar ik mijn energie aan kan en wil spenderen. Doordat dit programma online is scheelt het reistijd en zitten op stoelen die voor mij niet goed zijn.
Veel informatie is niet nieuw, maar weer even alles op een rijtje en bewustwording is wel heel fijn. Ook heb ik er een vriendin door leren kennen, een maatje die weet welke reis je aflegt.
De coach Leonie is ook heel fijn support goed, staat open voor vragen en denkt vanuit nieuwsgierigheid mee. Er wordt je niks opgelegd, maar het gaat echt om bewustwording. Welke keuze past op welk moment bij je. Weet wel het is géén afvalrace, maar hoe hou je de rest van je leven een (wat) betere leefstijl vol.

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat je zo blij bent met de ondersteuning die je krijgt van je coach en de groep!

Momenteel niet echt tevreden

Momenteel niet echt tevreden
De ozempic doet niets vooralsnog
Daar kan miguide niets aan doen snap ik, de begeleiding is verder prima

25. september 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn blij dat je tevreden bent met de begeleiding. Ons medische team is op de hoogte van de situatie en kan eventueel een andere dosering of ander type medicijn voorschrijven als dat nodig blijkt. Zij onderhouden hierover graag contact met je en je kunt ook altijd contact met ons opnemen voor overleg.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De bijeenkomsten en inhoud van de…

De bijeenkomsten en inhoud van de online bijeenkomst zijn oke maar heeft mij persoonlijk nog geen nieuwe inzichten en/of kennis gebracht.

24. september 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. We nodigen je graag uit om dit ook te delen met je leefstijlcoach, zodat hij/zij je tijdens de 1-op-1 gesprekken nog beter kan ondersteunen en je met nieuwe inzichten en kennis aan de slag kunt.

Dubio

Ik ben een beetje in dubio, aan de ene kant ben ik blij met de hulp die mij word aangeboden. Aan de andere kant is het ook veel informatie die ik al weet. Dus het is voor nu vooral heel veel herhaling. Soms vind ik het in de groepen ook erg langdradig zijn qua stof, dat mensen hierin lang over blijven praten. Ik hoef ook niet elke week in kleine groepjes, ik ben meer van de gehele uitleg en presentatie en daarna bespreken en de hoogtepunten en dan hup afronden. Ben ook wel blij met wat nieuwe informatie zoals het intermitting fasting daar ben ik nu wel mee aan de slag gegaan en eet nu sinds 2 weken 3 maaltijden op een dag.

24. september 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. We vinden het fijn om te lezen dat je blij bent met de ondersteuning, ook al zou het tempo voor jou wat hoger mogen liggen. Dit is hele waardevolle feedback voor je leefstijlcoach, dus we nodigen je ook van harte uit om dit met hem/haar te delen!

MiGuide leefstijl veranderen

Ik had gehoopt om deze periode als een "stok achter de deur" te kunnen zien bij het afvallen. Maar ik vind het programma wel een beetje vrijblijvend, en het is je eigen verantwoordelijkheid om oefeningen te doen/maken. Volgens de huisarts was het ook dat de medecursisten in de omgeving woonden, wat niet het geval is. Wel leuk om met anderen te praten tijdens de (online)sessies.

5. august 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Bij het programma is eigen regie erg belangrijk. Dit betekent dat deelnemers zelf de verantwoordelijkheid hebben om de informatie te lezen en de opdrachten te doen die in de online leeromgeving staan. De leefstijlcoach is er uiteraard om hierbij te ondersteunen. Omdat we ons programma online aanbieden zitten er inderdaad mensen uit alle delen van het land bij elkaar in de groep.

Beste besluit ever!

Ik ben ontzettend blij dat ik deelneem aan het Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) programma. Vanaf het begin voelde ik me welkom en goed begeleid. Mijn coach, Ingrid, was niet alleen deskundig, maar ook enorm motiverend en betrokken.

Dankzij de persoonlijke aanpak en de praktische tips heb ik mijn leefstijl op een duurzame manier kunnen verbeteren. Ik voel me fitter, heb meer energie en heb geleerd hoe ik gezonde keuzes kan maken zonder dat het als een opgave voelt. De groepssessies waren inspirerend en het was fijn om ervaringen te delen met anderen die hetzelfde doel hadden.

17. september 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. We zijn erg blij om te lezen dat de ondersteuning van je leefstijlcoach en de groep je helpt om gezonder te leven en je gezonder en fitter te voelen!

Inspirerende en effectieve methode

Het traject waarin je met elkaar groeit naar een andere leefstijl is heel inspirerend en de oefeningen en gesprekken zijn heel waardevol en bruikbaar. De manier waarop de informatie wordt aangeboden en besproken is duidelijk en er is alle ruimte voor vragen. De begeleiding is heel persoonlijk en praktisch.
Kortom een aanrader!
Mijn GLI traject liep van maart '23 t/m februari ' 25

2. februar 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor het delen van je ervaring. Wat fijn dat we je in die 2 jaar hebben kunnen inspireren en ondersteunen!

lifestyle programma

24 maanden lifestyle programma hier gevolgd met online meetings en super begeleiding van Jessica. Veel geleerd en in de praktijk gebracht…

15. september 2024

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor je review. Wat fijn dat we je hebben kunnen helpen bij het ontwikkelen van jouw gezondere leefstijl!

Kleine stappen.

Ik ben zeer tevreden over het GLI-programma. Het samenkomen met anderen in Teams, de deskundige groepsbegeleiding én de individuele coaching door een fijne deskundige helpen mij prima. Ik ben nu anderhalf jaar bezig en nog nooit zo lang gemotiveerd gebleven.
Wat voor mij persoonlijk het beste hielp is het leren zetten van kleine stappen in de juiste richting. Dat werkt!

15. september 2025

Besvarelse fra MiGuide

Bedankt voor je reactie. Wat fijn dat de methode met 'kleine stapjes' je helpt om gezonder te leven en dit ook vol te houden!

MiGuide GLI

Ik volg nu ongeveer anderhalf jaar het Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) programma van MiGuide en ben er zeer tevreden over. In het begin dacht ik nog dat het misschien niets voor mij zou zijn, omdat ik al veel hulp heb gehad en mogelijk niets meer te leren had, maar het heeft me toch veel opgeleverd. Ik voel me fitter, energieker en zit beter in mijn vel.
Het is fijn om elke keer met 1 onderwerp bezig te zijn en met zijn allen ervaringen uit te delen. Het motiveert mij enorm om ermee aan de slag te gaan en de volgende keer te vertellen hoe het is gegaan.
Ook heb je regelmatig 1 op 1 gesprekken met een coach wat ik erg prettig vind. Na mijn gesprekken met mijn coach (Jessica Dittmann) ben ik weer extra gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ze heeft altijd nog wel wat tips/adviezen of uitleg betrekkende mijn persoonlijke situatie en geeft mij veel complimenten waar ik door groei.
Ik ben op alle gebieden vooruitgegaan en heb het gevoel de regie weer over mijn leven te hebben. Ik zou het iedereen aanbevelen om het GLI programma van MiGuide te proberen.

15. september 2025

Besvarelse fra MiGuide

We zijn erg blij om te lezen dat je dankzij de ondersteuning vanuit ons programma de regie over je leven terug hebt en je beter in je vel zit. Daar doen we het voor! Bedankt voor het delen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.