Stor anbefaling herfra.
Jeg er medejer af virksomheden HelloCar/Kassebil.dk, hvor vi samarbejder med Mighty Monday omkring annoncering på SoMe og Google.
Vi er yderst tilfredse med den service og kvalitet som vi får hos Mighty Monday. Det blev ret hurtigt tydeligt, at de er fagfolk inden for deres felt, og at den marketingstrategi som vi sammen har lagt, har båret frugt. Vores salg kommer primært fra leads via vores platforme. Her har Mighty Monday spillet en afgørende rolle for, at vi i dag skaber flere leads end nogensiden.
Derudover oplever vi at Emil og Christian som er vores primærkontakter, er utrolig gode til at følge op, hvor vi på ugebasis er i dialog og tager en status på annoncernes performance. Det giver en god tryghed, at vide at Mighty Monday, hele tiden er opmærksomme på os, og at vi får fuld valuta for det honorar som vi betaler Mighty Monday som bureau.
Samarbejdet har yderligere resulteret i at vi i skrivende stund, har indgået et samarbejde med Wildfire(Mighty Mondays nye kreative bureau), som skal være ansvarlig for vores kommende kampagne videofilm.
En stor anbefaling til Mighty Monday herfra.