Mighty-SHARP Danmarks bedste slibninger Anmeldelser 48

4,6

God kommunikation med sælger, der vejleder og giver gode råd om produktet og muligheder. Dertil super service langt ud over hvad man kan forvente, så der er ikke andet end ros og tumbs up herfra.

kan kun anbefale Mighty-sharp bestilte en knivsliber lørdag,tirsdag dukkede den op med pakkeposten superhurtig levering,så der handler jeg igen. Har bestilt lidt mere til sliberen,så må vi se om det d... Se mere

Jeg havde ikke passet ordentligt på min ragekniv, og den var derfor blevet meget sløv og stort set ubrugelig til at barbere sig med. Efter den var blevet slebet hos Mighty-SHARP, gik den gennem hårene... Se mere

fik slebet en kokkekniv og bortset fra forsendelsesomkostningerne var prisen ok resultatet var også ok bortset fra jeg havde forventet lidt mere (en spejlblank poleret æg) på grund af firmaets e... Se mere

1. Boligservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Knivslibning Mighty-SHARP leverer professionel knivslibning og slibning af frisørsakse og almindelig sakse til både professionelle og private

4,6

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

Bedre kundebetjening findes ikke!

Lynhurtig levering af varen. En EdgePro Apex multisliber, som fuldt ud lever op til den bedste hjemmesliber til knive, der kan købes. En fortrinlig brugermanual medfølger.
Betjeningen fra Migty SHARP er meget personlig og helt i top.

30. januar 2012

ingen problemer

fik slebet en kokkekniv og bortset fra forsendelsesomkostningerne var prisen ok
resultatet var også ok bortset fra jeg havde forventet lidt
mere (en spejlblank poleret æg) på grund af firmaets egen omtale af deres service
til gengæld var de hurtige og returnerede kniven samme dag de modtog den.

23. januar 2012

Hej Jan

Tak for din anmeldelse. :-)

Hvis man skal have en fas der er helt højglans, så snakker vi japanske knive, da de er hårdere i stålet. Knive efter vestlig standard, kan godt virke lidt "fede" i stålet, så de bliver ikke helt så blanke som de japanske, det kan godt lade sig gøre, det kræver bare lidt mere arbejde, skærpen bliver dog sjældent bedre. Hvis du holder din kniv ved lige på en keramisk strygestav så holder den sig længe.

Ved godt portoen er lidt i overkanten, vi kæmper for at få siden til at automatisere den. Vi vil dog hellere vise de rigtige omkostninger fremfor at skjule den som ekstragebyr i varen.

Ved næste slibning så smutter du bare en extra kniv med i pakken, Dit navn er specielt så jeg skal nok huske det :-)

hurtig og effektiv

Ny kunde. Amatør kok, der nødigt går ned på udstyret, mine knive skal være i orden. Har forsøgt selv med japanske slibe/poler sten, ikke overbevisende resultat. Via Kunst og Køkkengrej i Århus fik jeg øje på Migthy sharp, sendte alle mine knive til slibning og nu sikkert retur med sublimt resultat. Dette er ikke sidste gang!

17. januar 2012

God og ned knivsliber

Min anmeldelse går mere på min apex pro knivsliber som jeg har købt hos Mighty Sharp. Det er en rigtig god opfindelse som giver os amatører en "maskine" til at få vores knive rigtig skarpe. Man skal først lige blive dus med den og forstå hvordan en kniv bliver skarp, før man får det fulde udbytte af den. Men efter nogle knive går det rigtig nemt. Den laver en rigtig præcis vinkel, som kun en proff vil kunne gøre i hånden. Skæret holder også rigtig længe, hvis den får en gang på det medfølgende keramiske "strygestål". Sliddet på kniven ved en slibning er også minimal da det er en mekanisk sliber. Hvorfor får den så ikke 5 stjerner. Det gør den ikke fordi maskinens konstruktion gør at der er nogle skønhedsfejl. Fejlene har dog ingen betydning på om en kniv kan blive skarp, for det er den suveræn til, og sikkert også den bedste på markedet.
Skønhedsfejl nr. 1: Hvis du har en kniv som du ikke vil have ridset på bladet er du nød til at tape den ind, ellers vil det slibestøv som lægger sig på landet ridse kniven da du skal flytte kniven hen over landet mange gange.
Skønhedsfejl nr. 2: Europæiske kokkeknive har meget konisk facon med et højt blad tæt på håndtaget og et spids blad i spidsen af kniven. Det betyder at vinklen på kniven vil ændre sig en smugle hen over æggen, da det er umulig at få æggen til at være lige ved landets slutning over hele knivlængden. På japanske knive af den type som har et blad som har samme højde og næste uden krumning i æggen, vil dette problem ikke være der.

16. januar 2012

Hej Henrik

Tak for anmeldelsen.

Den eneste hurdle ved Apex er med sikkerhed tapen, men den er et must, hvis ikke knivene skal blive mærket af slibningen. Jeg kan slet ikke komme i tanke om slibere til hjemmet der på ingben måde laver mærker langs bladet. At sætte maskeringstape på de knive hvor udseende af kniven betyder lige så meget som skæreevnen er en lille pris for det resultat man får.

Slibevinklen som du nævner ændrer sig så lidt at du på ingen måde kan måle det. Prøv at se sliberen fra siden af, når du fører stenen hen over kniven. Jeg havde samme ide i starten at vinklen vil ændre sig, det er dog kun i hovedet det er sådan, i virkligheden, så skal armen sænkes før det sker. Og selv om kniven buer, så skal den jo holdes fri af landet, og så længe det er tilfældet, så kan man ikke sænke armen længere ned end slibebordet. :-) så det er langt fra hele grader vi snakker om.

Kræver øvelse

Jeg har kæmpet med brugen af sliberen. Kan se at æggen bliver meget flot, men skæreevnen er (endnu) ikke i top.
En demo-video på nettet vil være en stor hjælp.

16. januar 2012

Hej Hans

Tak for din anmeldelse. :-)

Jeg kan se du har invisteret i et Apex kit 2. Hvis dine knive har været meget nedslidte, så kan en sten korn 120 være et must.

Hvis dette ikke er tilfældet, så bare klø på. Der er som skrevet på siden livsvarig garanti mod fabrikationsfejl. Det kan godt være du skal ligge lidt flere kræfter i til at starte med, indtil du mærker der dannes en råæg i hele knivens længde. Når du har dannet denne råæg så skift til korn 320 og slib skiftevis på den ene og anden side med lettere og lettere tryk, for til sidst kun at skøjte henover æggen med vægten af slibearmen alene.

Du er selvfølgelig mere end velkommen til at slå på tråden hvis du får yderligere problemer. Til april er der jagt og fiskerimesse i Odense, det er nok det tætteste jeg kommer på dig i nær fremtid, der er der jo mulighed for at få personlig træning :-) jeg har ekstra slibere med, så du kunne evt. tage en sløv kniv med.

Fin behandling af firmaet

Har købt en Mighty Sharp knivsliber. Fantastisk sliber, man får nogle virkelig skarpe knive, både store og små, og så er den nem at bruge. Den er lidt dyr (derfor kun 4 stjerner) men hvis man vil ofre pengene så kan jeg varmt anbefale den.

Alt til tiden - perfekt

Varen blev leveret 3 dage efter jeg havde bestilt. Alt var som forventet, og produktet fungere perfekt. Jeg har ikke haft en sløv kniv siden.

Edge Pro Apex sliber

Fantastisk apparat, som virkelig leverer et suverænt resultat. Sliberen er nem at bruge ved både store og små knive.
Grunden til at produktet ikke får 5 stjerner er prisen.

15. januar 2012

Den bedste knivsliber jeg har kendt

Som gammel slagteri arbejder ved jeg hvad en skarp kniv er. Jeg har til dato ikke oplevet en bedre knivsliber end den jeg købte hos mighty sharp, den var dyr men det virker bare. God service og hurtig og sikkert sted at handle. For en god ordens skyld kan jeg nævne at det var en Apex sliber.