Prachtige kwaliteit dekbedden. En hun customer service is onwijs goed. Had een probleem met de levering en dit hebben ze goed en snel opgelost! Aanrader :)!
De hoeslakens 'ledikant' zitten écht mooi om zowel een 60 x 120 matras (ledikant) als om een 70 x 140 matras (juniorbed). De hoeslakens voelen prettig aan, zijn mooi stevig en blijven ook na herhaalde... Se mere
Wat een prachtige prints, zachte stoffen, mooie materialen en fantastische combinatiemogelijkheden hebben jullie! Sinds ik Mies&Co tegenkwam is er geen baby(kamer)product meer wat tegen deze gave coll... Se mere
Snelle levering en altijd mooi verpakt met een lief persoonlijk kaartje, maar bovenal een top kwaliteit van alle verschillende items. Oudste is 5 jaar en veel items gebruiken we nog bijna dagelijks. N... Se mere
Wij zijn Mies & Co en wij ontwerpen bewuste en high end producten voor jouw kindje. Producten die stijlvol zijn, comfortabel, eigen en puur.
Molenstraat 22, 7462 TL, Rijssen, Holland
- 0620487794
- info@miesenco.nl
- miesenco.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
BUMBLE LOVE
Bij jullie de mooie BUMBLE LOVE ledikant laken en hoeslaken besteld. Wat een goede kwaliteit, na al heel wat wasbeurten blijft het prachtig!

Besvarelse fra Mies & Co baby lifestyle
Super mooie dekentjes en snelle goede…
Super mooie dekentjes en snelle goede service! Ga zeker nog meer bestellen!

Goede service
Snelle verzending en de volgende dag in huis. Zorgvuldig ingepakt en een leuk handgeschreven kaartje erbij. Fijne webshop om te bestellen.

Besvarelse fra Mies & Co baby lifestyle
Zo zachte en mooie stoffen
Zo zachte en mooie stoffen! Heerlijk voor de kleine en de mama!

Besvarelse fra Mies & Co baby lifestyle
Zo blij met de producten !!!

Super!
Super snel geleverd! Mooi verpakt! Voelt echt als een cadeautje, terwijl je het zelf betaald!

Hele fijne slaapzakken
Ben heel erg blij met de aankoop van de zomer slaapzak! Ons zoontje slaapt er heerlijk in. En heel erg fijn dat je het op 2 manieren kunt openen. Ik ga er nog eentje bij bestellen.

Top!
Snelle verwerking. Handig dat je het kan ophalen. Top! Lakentje is net zo mooi als op de foto's!

Besvarelse fra Mies & Co baby lifestyle
Voor de 2e keer wat besteld bij Mies en…
Voor de 2e keer wat besteld bij Mies en Co en het is topkwaliteit en super snel geleverd!

Besvarelse fra Mies & Co baby lifestyle
Snelle levering en super leuk ingepakt…
Snelle levering en super leuk ingepakt met een persoonlijk berichtje erbij.

Top!
Goede service. Een kaartje bij de bestelling. Maakt het toch wat persoonlijker

Top service & product!
Top service, mooi ingepakt, heerlijk zachte stoffen!

Besvarelse fra Mies & Co baby lifestyle
Wat een mega tof bedrijf!
Wat een mega tof bedrijf, ik was op zoek naar een cadeau voor een babyshower van mijn zus. Pas laat bedacht ik me: Jaaah een boxkleed van Mies&Co, er was alleen wel wat haast. Door even te overleggen met het super vriendelijke team, is mijn bestelling vrijwel direct gereedgemaakt. In no time gaf ik de Mom to Be een Big Smile op haar gezicht door een duurzaam product met prachtige details aan haar te schenken. Wij komen zeker nog eens terug.

Besvarelse fra Mies & Co baby lifestyle
Prachtige producten van top kwaliteit
Prachtige producten van top kwaliteit! Zachte, dikke stoffen die ook mooi van kleur blijven na veelvuldig wassen. Absoluut ons favoriete babymerk!