Storartet og kæmpe anbefaling
Har kun godt at sige om det arbejde, som Rie og Tom udfører. Vi anvender altid Midtjuristerne i forbindelse med køb og salg af fast ejendom. De er dygtige og grundige.
Har brugt Midt Juristerne I forbindelse med forældre køb af lejlighed I Valby.
Super og effektiv sagsbehandling, hvor de også gik til mægler omkring det der var lovet I salgsmaterialet også blev indfriet.
Nyt navn og fin hjemmeside, men meget er gemt bag facaden.
Hvorfor var indehaveren ikke advokat fra 1999-2004? Hvad mon han lavede i det tidsrum?
Havde engang en sag firmaet skulle føre på mine vegne. Sagen endte med en bøde på kr. 10.000,- til indehaveren, hvis navn vi desværre ikke må offentliggøre.
Der kom en artikel i pressen omkring mine oplevelser med netop dette firma under det tidligere navn og her kom der interessante ting frem. Denne fantastiske person var på et tidspunkt involveret i Golfparken skrev en læser og i den forbindelse blev denne praktiserende advokat dømt for bedrageri.
Det har han glemt under referencer......
Sørgelig man skal give firmaet en stjerne, det fortjener det ikke!
Pas på pengene og hold øje med arbejdet. Bare et godt råd.