Midtbiler Anmeldelser 14

4,5

4,5

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Fantastisk sted at købe en bil

Virkelig en god oplevelse da vi skulle købe vores bil, og fantastisk service. Man kan ikke finde et bedre sted at købe en bil end hos midt biler, kæmpe anbefaling herfra. Vi glæder os utroligt meget til at vi får bilen hjem.
Næste bilkøb bliver i hvertfald fra midt biler.

26. januar 2024

Hej Sandra

Tusinde tak for de pæne ord.
Vi glæder os til at leverer bilen til jer :)

Service i top

Har handlet flere gange hos Midtbiler og alle ting som er blevet sagt er overholdt. Kommer helt klart igen til det næste bilkøb

15. marts 2023

Midtbiler har købt min Peugeot e-208 og…

Midtbiler har købt min Peugeot e-208 og alt er bare gået som lovet de hade styre på det, penge kom med det samme og de omregistrere da de hente den og de kom som aftalt super oplevelse

28. juli 2022

Hej Lars
Tak for denne fine anmeldelse, vi er glade for at du havde en god oplevelse og tak for handlen.

Andy - Midt Biler.

Jeg købte Fredag en VW Transporter af Andy. Da vi kom til omregistreringen, var der er fejl med den tidligere registreringsattest.
Hvilket resulterede i at bilen ikke kunne komme på plader samme dag, og jeg måtte køre retur uden bil.

Andy beklagede og ville følge op på det om mandagen og give mig et kald når han have fået styr på det.

Som lovet ringede Andy om mandagen og sagde at nu var der nummerplader på bilen og den er klar til afhentning.

Som undskyldning for at skulle kører 2 gange have Andy tanket bilen for 500kr.

Alt i alt en super god oplevelse med bil købet.

22. februar 2021

Besvarelse fra Midtbiler

Tak for denne fine anmeldelse
Det glæder os at du havde en god oplevelse.

God fornøjelse med din nye bil.

Andy - Midt Biler.

Midt Biler er vildt NICE ! :-)

Hej! Jeg har lige handlet bil med Andy, Midt Biler. Jeg er meget glad og tilfreds med handlen og min nye bil. Bilen lever fuldt op til mine forventninger, og det var en fornøjelse at handle med Andy. Jeg anbefaler Midt Biler og ønsker jer alt godt med forretningen!! venlig hilsen Finn

17. februar 2021

Hej Finn
Tak for denne fine anmeldelses. Vi er rigtig glade for at du har haft en god oplevelse og at
bilen lever op til dine forventninger. Vi ønsker dig god fornøjelse med bilen.

Andy - Midt Biler.

Super fin service og oplevelse

Vi købte i juli 2020 en brugt Toyota Yaris hos MidtBiler. Forhandler var sød til at aftale en tid, hvor vi kunne komme ud og se og prøve bilen, hvorefter vi hurtigt kom frem til, at det var en vi skulle købe. Bilen var desuden også en fornuftig pris.

Efter en måned viste bilen dog en fejl på ABS bremser systemet. Vi ringede til forhandleren, og spurgte om han kunne hjælpe os her, da købet stadig var nyt. Det var intet problem. Forhandler fik bilen til et værksted på sin regning, og afleverede endda bilen hjemme hos os efter reparationen. Der har ikke været noget siden.

Alt i alt: Super fin service og oplevelse. :-)

30. september 2020

Hej Line

Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os.
1000 tak for at du gav dig tid til denne fine anmeldelse.

Super service fra start til slut

Super service fra start til slut. Midt biler
( Andy) var meget hjælpsom og han vidste hvad han snakkede om, vi var lidt i tvivl om hvad bil vi skulle have, men andy var god til at kom med fordele og ulemper ved hver bil. I dag har vi en bil som vi er super glad for, tak andy 👍 kommer gerne og handler bil ved dig igen, gode oplevelser glemmer man aldrig.

25. juni 2020

God service!

Vi fik anbefalet midt biler.

Vi fik en fantastisk betjening og rigtig god service fra start til slut, og man kunne ved første indtryk mærke, at der var styr på tingene og vi fandt andy meget troværdig, alt i alt havde vi en rigtig god oplevelse både før og efter.

Vi fik vores bil, og vi har aldrig været gladere!

5 store stjerner til Midt Biler!

5. august 2019

Fantastisk service og betjening!

Fantastisk service!

Jeg købte en bil fra Midt Biler og fik en super betjening og service fra Andy.

Jeg kontaktede ham via mail, da jeg var interesseret i en bil, og jeg fik et opkald indenfor 15 minutter og fik aftalt en tid til at tage ud og kigge og prøve bilen. Super betjening og service fra første håndtryk til sidste håndtryk, hvor jeg fik nøglerne.

Jeg vil klart anbefale dette sted!

5. august 2019

Han fortjener ikke engang en stjerne

Han fortjener ikke engang en stjerne, men det skal man desværre give for at kunne anmelde ham 😔 jeg har købt en bil af Andy der siden en måned efter købstidspunktet har vist den ene efter den anden efter den tredje fejl osv osv.... Og han nægter at udbedre nogle af fejlene...! Og påstår endda at jeg og et værksted han selv har valgt lyver... Det startede med at dækkene fik bilen til at ryste og så blev de afbalanceret, dette virkede ikke, så mistede de luft i rekord fart og så blev dette lavet for at se om det kunne afbedre rysten men nej der skal 4 nye dæk til iflg værksted, men dette vil han ikke betale for fordi dækkene har været vinter opbevaret i 5 mdr før jeg kunne teste om det havde virket....
Så begynder service lampen at lyse en måned efter køb og bilen er købt som værende ny serviceret, en kvittering fra Andy viser så at bilen ikke har fået service som han har skrevet i service bogen men derimod kun har fået skiftet olie og den har heller ikke fået komplette nye bremser som den var solgt med iflg kvitteringen....

Så opdager jeg efter 5 mdr at der er forsøgt at blive skjult noget rust på den ene bagskærm som nu er på vej gennem grunderen som den er dækket til med og malingen man har lappet med faldt af i en stor flage, dette nægter han også at udbedre og hentyder til at det var mig selv der havde gjort det da det ikke var der på købstidspunktet....

Og så har han solgt mig en bil med et råddent aircon kondens der skal laves som han også nægter at betale for fordi jeg ikke har fået lavet aircon service før nu hvor der er sæson for aircon og ikke i vintermånederne hvor jeg købte bilen....

Han er meldt til FDM samt bilklage nævnet og jeg vil ikke råde nogen til at handle med denne forfærdelige mand!

Ved godt at han i sit svar påstår at jeg ikke fik medhold ved bilklage nævnet, dette er dog ikke korrekt, jeg fik delvist ret, specifikt i forhold til at Andy HAR forsøgt at skjule rust på bagskærmen, det var alle 3 domsmænd enige med mig i efter en gennemgang af bilen af en sagkyndig, og han blev pålagt at tilbagebetale en del af købssummen, og da der var uenighed mellem domsmændene i forhold til bremserne så bestemte flertallet desværre, men både den sagkyndige OG en domsmand konstaterede at bilen var solgt med opslidte bremser og ikke nye som Andy påstod. men går den så går den 😅

Jeg vil opfordre alle til at gå ind på bilklage.dk og finde sag nr 18012 og læse afgørelsen, hvori der bla står at bilen er leveret med opslidte bremser og hvad den ene domsmand samt sagkyndig har udtalt om dette, og at den eneste grund til at jeg ikke fik tilkendt mht aircondition var fordi min mekaniker var kommet til at skrotte den rådne kondensor, dog troede de at billeder og deres udtalelser var bevis nok 👍
Jeg har fået medhold i et af punkterne, delvist medhold i det andet og afvist det tredje pga manglende kondensor.

Jeg slutter hermed denne diskussion da sagen ikke er afsluttet endnu og pt ligger hos advokat, men grundet corona har der været andre og vigtigere ting at tage hånd om.

9. maj 2019

Besvarelse fra Midtbiler

Der er altid mindst to sider af en sag.

Vi var meldt til Bilklage ankenævnet og kunden fik IKKE medhold i sin sag, udover 1 ting, ud af rigtig mange påståede fejl som ikke var på bilen (vi har sagt ja til at bilklagenævnet måtte ligge afgørelsen på nettet man er velkommen til at læse den)

Som sagt har jeg IKKE på noget tidspunkt lavet rust på den bil og hvad tidligere ejer har foretaget sig har jeg ikke en chance for at vide. Bremserne var skiftet og det havde jeg også en kvittering på fra det værksted der havde udført arbejdet men at du ikke vil godtage det kan jeg desværre ikke gøre noget ved (her fik jeg også medhold).

Jeg ønsker ikke at fortsætte nogen diskussion her da vi ALDRIG bliver enige.

Vi går meget op i vores kunder er tilfredse og skulle der være en reparation som vi skal dække ifølge købeloven så gør vi det med glæde.

Vis anmeldelser på alle sprog. (14 anmeldelser)