3,7

Middel

Menuen skuffer

Vi havde købt to menuer via Downtown, men fik ikke det aftalte. Der manglede to kødretter og en salat. Det blev vi noget skuffede over. Maden svarer ikke til de billeder, der vises på hjemmesiden. Den varme kødret var kold. Vi påtalte de manglende retter over for tjeneren. Ingen imødekommenhed! Vi foreslog, at vi kunne få vinen gratis som kompensation. Det kunne vi heller ikke.

20. februar 2022

Besvarelse fra Midori

Kære køber af tibudsværdibevis - der manglede ingen retter i din tilbudsmenu, vi har ingen billeder af omtalte tilbudsmenu på vores hjemmeside (?). Måske du bør revidere din opfattelse af hvor mange 'kødretter' man kan få serveret for de 249.- / prs. du har betalt til downtown, ligesom du nok bør overveje om det er god stil at forsøge at hustle gratis vin ved at opføre sig aggressivt overfor sin tjener .)
EDIT : At opføre sig aggressivt overfor sin tjener er ikke det samme som at 'foreslå', prøv at forstå forskellen.
Prøv også at læse hvad der står på dine tilbudsværdibevis, hvilket også er et godt råd fremadrettet (da jeg har på fornemmelsen at du for det meste benytter online tilbud når du går ud og spiser).
Det kan spare både dig og de steder du vælger for meget besvær.
Og sidst ; hvis du absolut skal lege madanmelder, så gør dig i det mindste en smule mere umage end konsekvent at skrive 'kødret', det er simpelthen for dovent.

Det er desværre ikke muligt at vælge om…

Det er desværre ikke muligt at vælge om man som virksomhed selv ønsker at have en profil på Trustpilot.
Dette er forståeligt nok en del af konceptet ved et site, mere eller mindre styret af 'anmeldelser' fra (anonyme) brugere.

Problemet ved Trustpilot er den totale mangel på admin ansvar og følgelig kontrol med de 'anmeldelser' der tillades på sitet.

Vi har, som en lille virksomhed (restaurant), kæmpet en konstant kamp mod Trustpilot omkring publicering af perfide og åbenlyst falske anmeldelser fra opdigtede profiler.

Vi er, som alle andre restauranter, tvangslukket grundet covid, og har alligevel i denne periode modtaget serier af hadefulde og løgnagtige skriverier her på sitet.

Vi vil lade nedenstående citater fra nogle af disse tale for sig selv :

- 'Ejeren har autisme'

- 'De har snoet sjælen'

- 'Ejeren er svedig'

- 'Du er en jævla idiot'

- 'Du vil bli politianmeldt for å være en mongo'

- 'Nasty people'

Ovenstående er blot et udpluk af de 'anmeldelser' vi som virksomhed på Trustpilot skal forholde os til.

Vi har naturligvis benyttet os af de klagemuligheder der findes som virksomhed på Trustpilot, med det resultat at vi nu 3 gange fra Trustpilot's side er blevet bannet fra at klage over 'anmeldelser' som ovenstående.

I modsætning til et bruger site som Tripadvisor, lader Trustpilot desværre ikke til at have anden og mere ambition, end at agere skraldespand for forsmåede kældermennesker.

Det virker som om at en del af Trustpilot's forretningsplan er baseret på, at give netop denne miserable gruppe en platform.

Sørgeligt og uambitiøst.

19. februar 2021

Jeg vil sige sådan her- vi kom og var…

Jeg vil sige sådan her- vi kom og var ved at blive sendt hjem pga min veninde er fritaget for mundbind og dette skabte en negativ dialog- Men det lykkes og vi blev sat til bords- og så vil jeg love jer for service var i top- tjeneren er sød, styr på maden og intet dårligt at sige om hverken mad, vin el service! Jeg vil varmt anbefale dette sted! Det er hyggeligt, maden er god og tjeneren er i top!

12. november 2020

Hyggelig lille restaurant med stort udvalg af sake

Jeg besøgte Midori i sidste weekend og må sige at det var en rigtig god oplevelse. Vi købe en sake tasting til vores menu og vores tjener var meget vidende og gav en rigtig god introduktion.
De serverer super gode sticks og deres sashimi smager fantastisk.
En rigtig hyggelig lille restaurant hvor prisen er god og stemningen i top.

22. oktober 2020

Køb ikke downtown deal til Midori

Vi købte 2 Izakaya menu på downtown, reserverede plads og glædede os til noget japansk. Men så fik vi mail fra restauranten, at der skulle bestilles drikkevarer nu på forhånd pga. Corona. Jeg havde tilkøbt en sakemenu til og skrev kun vand til min kone, da hun ikke drikker alkohol. Jeg fik en uhøflig mail fra booking, hvor der stod, hvis deres drikkemenuer i pris overstiger mit budget, annullere han gerne mit køb og refundere pengene. Han kommer med en forklaring senere, at de lavede den deal med downtown inden de fik svært pga nye corona regler og nu de skal sælge drikkemenu til maden for at få ender til at mødes. Ingen fleksibilitet, ingen undskyldning modsat den japanske kultur. Var der ikke den tone ellers, ville jeg bare købe en ekstra sakemenu. Jeg elsker sake og kunne sagtens tage et par ekstra ud over min menu.

16. oktober 2020

Besvarelse fra Midori

Downtown deal med postevand - enhver restaurants favorit combo :)

IKKE anbefales: Manglende integritet og autenticitet.

Manglende integritet og autenticitet. Jeg købte deal på Downtown for at opleve maden til en rimelig pris, men så snart jeg har reserveret et bord, fik jeg et drikkekort med uhørt høje priser for boblevand. Der var ikke et ord om det, da jeg købte værdibevis på Downtown. Restauranten forklarede, at de skal indhente deres tab pga Corona ved at skrue op for priser for drikkevare, fordi man betaler jo mindre penge for maden. Det var ikke mening for mig at betaler mindre for mad og mere for urimelig for drikkevarer, ellers ville jeg ikke havde købt en værdibevis på Downtown. Det er ikke kundernes ansvar for at kompensere for restaurantens tab, og restauranten tydeligt mangler integritet og autenticitet, fordi det stod ingen steder i dealen, at man SKAL tilkøbe drikkevarer til ualmindelig høje priser (149 kr. for boblevand for en person (som ikke var til deling) og 229 kr. for et glas vin). Da jeg bed om en mulighed at drikke almindelig vand, fordi jeg skulle spise med mine børn og tænkte ikke at tilkøbe de meget dyre drikkevare, fik jeg penge retur uden min anmodning, at jeg skal have penge retur. De har på ingen måde forstået hvad skal der til for at tiltrække gode kunder som har lyst til at komme igen og igen.

23. august 2020

Besvarelse fra Midori

Underligt indlæg fra en person der ikke har sat et ben i vores restaurant, endsige haft kontakt med en eneste af vores medarbejdere.

Og at vi skulle kræve '149kr' for et glas sodavand?! ; det er alligevel lidt af en påstand.

Hvorfor lader Trustpilot noget så åbenlyst falsk forblive stående?.

Virkelig uprofessionelt sted

Virkelig uprofessionelt sted. Menuen/dealen var meget forskellig ud fra det skrevne, og ikke specielt delikat. Mange ben og fedt i to af retterne. Blev presset til at tilkøbe en vin/øl menu - det var sådan de tjente deres penge, “men det kunne vi jo klage over”. Det stod ingen steder i dealen, at man SKULLE tilkøbe en vin/øl menu. Tjeneren havde ingen tålmodighed og var uforskammet. Det var besværligt at bestille bord - det kunne ikke lade sig gøre online. Den unge pige/tjener var aldeles sød og serviceminded. Kan på ingen måde anbefale stedet, og kommer aldrig igen. De har på ingen måde forstået hvad det vil sige at drive en restaurant.

3. juli 2020

Hej AP

Du glemmer at nævne at du ifb. med din booking fik tilsendt vores drikkekort, så din påstand om 'pres' er grebet ud af luften. Hvis du ikke ønskede at bestille (og betale) de drikkevare menuer vi tilbyder, så kunne du have sagt fra allerede der.

Du valgte istedet at møde op og skælde ud på vores ansatte, underlig disposition og opførsel.

Du endte med at sidde ved dit bord i 3 1/2 time, selvom det tydeligt fremgår af dit værdibevis at du har bordet i 2 timer, så din kritik om 'ingen tålmodighed' - den kan vi ligeledes se bort fra.

Dit bord bookede du online, iøvrigt efter megen skriveri frem og tilbage- hvor du flere gange fik et bord efter ønske, men så ændrede din booking igen. Så din påstand om at 'det ikke kunne lade sig gøre online' er det rene vrøvl.

Det er helt ok med os at du aldrig kommer igen.

Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)