De 1emaal voor de aankoop is vlot verlopen was er trouwens voor een ander scherm op een iPad Air 2 te laten herstellen wat trouwens te duur was na de uitleg van de verkoper Zaterdag 7 juni ben ik... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ik werd in de winkel goed, vriendelijk ontvangen .Men luisterde naar mijn uitleg en vragen. Ik moest mijn PC in de winkel achterlaten. Men zou mij opbellen als de PC klaar was. Enkele uren later werd... Se mere
Bij de aankoop van een refurbished MacBook Air waren er aanvankelijk wat problemen met de levering van het model dat ik gekozen had, maar ze hebben mij een alternatief voorgesteld met meer geheugen vo... Se mere
Aankoop ipad Ze hadden 1 exemplaar in de winkel. De andere moest besteld worden. Dit werd meteen correct in orde gebracht. Eerlijke en correcte communicatie op een heel vlotte manier.
Virksomhedsoplysninger
Om Microforce - MF Oudenaarde
Skrevet af virksomheden
Expert in refurbished.
Bij Microforce vind je voor het grootste assortiment Refurbished Apple producten (zowel refurbished iPhones, iPads, Macbooks, iMacs als Apple Watch), refurbished laptops en refurbished Samsung Smartphones. We hebben steeds een zeer ruime voorraad van zowel refurbished smartphones, laptops als MacBooks direct leverbaar.
Kwaliteitsgarantie op refurbished producten.
Kies je voor een Microforce refurbished product dan kies je resoluut voor de beste kwaliteit aan een super interessante prijs, met 2 jaar garantie en eigen service punten in zowel Gent, Antwerpen en Oudenaarde.Dankzij onze kwaliteitsgarantie kan u op uw beide oren slapen bij de aankoop van een refurbished product. Wij selecteren steeds de beste producten: geen schadegevallen of opgelapte toestellen, maar enkel gebruikte toestellen in uitstekende staat. Dit zorgt er ook voor dat u een toestel ontvangt met originele onderdelen. Deze gaan we dan volledige testen op meer dan 50 controlepunten, intern en extern reinigen, indien nodig voorzien van een nieuwe batterij en netjes verpakken samen met originele accessoires zoals kabel en adapter.
Op deze manier zijn wij er 100% zeker van dat we u een fantastisch refurbished laptop, smartphone of tablet aanbieden waar u nog jaren van kan genieten. Loopt er toch iets mis, geen nood. We staan steeds voor u klaar en dankzij onze 2 jaar garantie en fysieke servicepunten, bent u ook dan steeds snel en vakkundig geholpen. Ook na de garantie of bij bijvoorbeeld valschade kunnen we u steeds helpen.
Ontdek in onze verkooppunten welke Refurbished MacBook of laptop voor jou het meest geschikt is. Een enthousiaste medewerker zal jouw met veel plezier het juiste advies geven. Ben je toch niet tevreden over een toestel dan kan je steeds binnen de 30 dagen omruilen naar een ander model.
Professionele hersteldienst.
Reeds sinds 2003 helpen we ook onze klanten bij het herstellen van alle Apple producten, Laptops en andere tablet en smartphone merken zoals Samsung, Huawei en OnePlus.Kontaktoplysninger
Stationsstraat, 15, 9700, Oudenaarde, Oost-Vlaanderen, Belgien
- 3255309829
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 20 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
vriendelijke en correcte afhandeling
Correcte en vriendelijke afhandeling. Zeer behulpzaam.
Vriendelijke en vlotte service
Vriendelijke en vlotte service , goede uitleg . Alle gestelde vragen zijn beantwoord
Snelle en klantvriendelijke benadering
Snelle en klantvriendelijke benadering. Zeer snelle en efficiënte respons. Keuze uit verschillende toestellen met garantie en uitstekende prijskwaliteit. Ideaal voor eerder conservatief ingestelde gebruikers: een apparaat hebben dat doet waarvoor het tot heden werd gebruikt, maar toch aangepast aan nieuwe technische evoluties, zonder alle toeters en bellen.
Correct en eerlijk advies over aankoop…
Correct en eerlijk advies over aankoop en herstelling
Aankoop iPhone 15
Heel tevreden over mijn aankoop alsook een goede uitleg van de sympathieke verkoper.
Een aanrader.
Mooi toestel ,oogt heel mooi .
Zeer goede uitleg
Zeer goede uitleg. Vriendelijke bediening.
Voorlopig zeer content met nieuwe iPhone en iPad.
Steeds goed geholpen met toestel en…
Steeds goed geholpen met toestel en uitleg. Beter dan officieel winkel.
goede prijs n goede uitleg
Ik heb de aanbeveling gevonden op internet.
Correcte informatie

Besvarelse fra Microforce - MF Oudenaarde
Heel vriendelijk en prima service en…
Heel vriendelijk en prima service en informatie!

Goede informatie
ik werd goed geholpen met de uitleg dat mijn PC te oud was voor windows 11 en ook bij de keuze van een nieuwe PC. Kristof heeft met veel geduld mijn vragen beantwoord.
Ik zal echter wel nog eens binnen gaan voor andere vragen bij het gebruik van de nieuwe laptop

Beter dan perfect.
Zeer behulpzame verkoper, geduldig, neemt de tijd om te luisteren en alles uit te leggen. Bij een volgende aankoop ga ik opnieuw naar de shop te Oudenaarde.

Besvarelse fra Microforce - MF Oudenaarde
Ken de winkel reeds jaren en de…
Ken de winkel reeds jaren en de “nieuwe” verkoper was vriendelijk en behulpzaam, de vorige verkoper die in de winkel te Oudenaarde stond wens ik een hele fijne oude dag toe, ben altijd en nu ook goed ontvangen geweest in de winkel .
tevreden van aankoop
vriendelijke service in Oudenaarde en voldoende uitleg omtrent toestel verkregen
Top geholpen door de verkoper!
De 1emaal voor de aankoop is vlot…
Zaterdag 7 juni ben ik hem gaan afhalen maar de beschermhoes was er niet bij geen probleem kom er dinsdag dan om allebei vriendelijke ver kopers en behulpzaam
Nu komt het de dinsdag was het er niet maar toen ik zei dat ik problemen had met mss en Facebook te plaatsen ja maar ik ben geen baas van fb had deze persoon er moeten zijn 5/6 had ik denk ik niets gekocht en naar Gentbrugge gekomen waar ik trouwens al meerdere jaren klant ben
Mvg
Marianne
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.