Michaelhoecker Anmeldelser 1

3,2

Middel

1 anmeldelse

Tømrerarbejde

Som led I entreprise blev der udført tømrerarbejde fra denne tømrer. Der blev givet tilbud på opsætning af terrassedør i nyt dørhul, udskiftning af tagvinduer, gipslofter i bad samt toilet, anlæggelse af 20 kvadratmeter parket på strøer, opførelse af rørafdækning, to cisterneindækninger samt en gipsvæg.
Arbejdet blev udført af indehaveren selv og til tider med hjælp fra meget nyuddannet personale, sidstnævnte stod tit alene med opgaverne og manglede ofte materialer og værktøj.
Tømrerarbejdet endte op med at store dele af arbejdet måtte gøres om af andre håndværkere.
Der blev udført: En skæv og deraf ubrugelig cisterneinddækning, rørinddækning sat op så døren til rummet ikke kunne åbnes, gipsloftet anlagt med normal gips i et vådrum og anlagt så ujævnt at det ikke kunne gøres jævnt ved maleren, trægulvet blev anlagt med store revner (gulvet blev dog lagt om efter vores anmærkning og meget snak), utrolig ringe finish på fodlister, underpap på taget anlagt utæt, forkert isolering af udluftningsrør, terrassedøren nåede aldrig af blive sat op da den blev leveret med forkerte mål og farve samt forkert åbningsside og fra et forkert mærke.
Tømrer og hovedentreprenør var i forløbet generelt uenige om mange ting, men kvaliteten af det udførte tømrerarbejde er ganske simpelt meget kritisabel og langt under laveste standard.
Tømreren havde ingen faglig stolthed eller etiske grænser for sit arbejde i processen, hvis entreprenøren angav en forkert eller for lav standard, så blev det udført.
Arbejdet blev udført i Corona-perioden, men det kan desværre ikke forklare det mangelfuldt udførte arbejde.

Jeg kan på ingen måde anbefale denne tømrer da vi har fået udført ufatteligt ringe arbejde, den faglige tømrerstandard er simpelthen for lav og der blev brugt alt for meget tid på at argumentere når der forelå åbentlyse fejl og mangler.

20. august 2021
Michaelhoecker-logo

Besvarelse fra Michaelhoecker

Hej Martin

Som jeg allerede har svaret til dig i mail mangler jeg billede-dokumentation samt indgivelse af reklamationer for dine påstande, indtil da er det ren påstand. Og da tømrerentreprisen er udført med anvisninger fra hoved entreprenør i en del af tilfældene du beskriver, må jeg igen henvise til denne. Det er bare bemærkelsesværdigt at hvis mit arbejde er SÅ ringe, at i beder mig lave tilbud på arbejde efterfølgende. Sjovt nok var der ingen kommentarer eller fejl på mine ting (med undtagelse af mangel af vedhæft på 1-lag tagpap) før at jeg nægter at kompensere økonomisk udfra dit krav på udbedring af indtrængen vand fra netop tagpappen. Da du vælger at få en anden til at udføre reparationen på trods af mit tilbud om dette, fravælger du enhver ret til at reklamere eller have ret til noget kompensation.

Det er nemt at pege fingre af andres arbejde, men det kræver man selv er fejlfri.