Meyers i Lyngby

Drikkevarer/rødvin blev bestilt samtidig med maden, men kom først, da vi selv blev nødt til at rykke for den (mens vi spiste). På spørgsmålet, om kaffe til dessert så var på husets regning (som plast... Se mere

Grotesk dårlig service. Firma Julefrokost, så maden var forudbestilt. Den kom på bordet med varme retter før vi var blevet budt velkommen, så vi havde ikke bestilt drikkevarer. Vi skulle aktivt efters... Se mere

Dårlig oplevelse, de havde “glemt 2 kuverter til vores selvskab. Julemenuen, stod der asparges kartofler, som så var glaskartofler og ligeså de brune, der var helt lodne, flæskestegen var nærmest rå/... Se mere

Ofte besøgt Meyers i Lyngby. Men dårlig oplevelse denne gang. Maden ok, men betjeningen. Der gik ca et kvarter, før vi kunne bestille vores frokost, derpå ventede vi i godt 35 minutter. Da vi kl... Se mere

Elendig cafeteriamad Mortensaften

Mortensaften går vi som regel ud og spiser and og hvad der hører sig til. I år valgte vi Meyers Spisehus. Det har vi virkelig fortrudt.

Forretten var en halvkold ”Hummerbisque” med nogle ubestemmelig fiskestykker og en overdøvende smag af salt – så salt, at vi måtte levne. Forretten blev i øvrigt serveret, lang tid før vi fik vores drikkevarer. Vi spurgte, om der var ikke brød til, for det havde den unge serveringsmedarbejder glemt. Det blev derefter serveret med en lille klat næsten smeltet smør.

Så kom hovedretten. Et par udskæringer af en and – ikke særlig lækker i smagen – halvkold sammen med en tynd brun sovs, noget sjasket rødkål og så nogle små kartofler, som jeg aldrig i mit liv har fået før. De var lavet af en slags kartoffelmos – de ”hvide” var mere gule end hvide og de brune var i en tyk blød skal af karamel. Og lige som alt andet mad den aften var de lunkne/kolde. Dertil havde vi bestilt en flaske af Meyers rødvin. Den var god, selv den var så kold, at smagen forsvandt i første omgang – pris 450 kr. så en pæn avance for Meyers Spisehus, som i øvrigt bliver betjent af helt unge mennesker, der bare sætter maden på bordet uden at præsentere den.

Til sidst fik vi skiver af nogle kogte blommer, der var vendt i en kedelig tyk flødeskum med nogle knuste makroner ovenpå.

Vi undrer os meget over, at Claus Meyer vil være bekendt at lægge navn til sådan en omgang elendig cafeteriamad på en Mortensaften.

10. november 2023

ELASTIK i pizzaen !!!!

ELASTIK i pizzaen !!!!
Fik en pizza som egentlig smagte godt, men appetitten fik noget af et hak nedad da jeg fandt en ELASTIK skjult i fyldet😱😱. Viste elastikken til tjeneren som bare tog den uden at sige undskyld eller beklage det, virkelig dårlig betjening. Da jeg skulle betale spurgte jeg om der ikke var lidt rabat på grund af en elastik i maden, men det havde tjeneren ved kassen ikke hørt noget om og mente ikke der var grund til rabat….

Tror ikke jeg kommer på Meyers Spisested igen…..

10. oktober 2023

Super lækker mad hos Meyers

Vi har netop spist på Meyers i lyngby - og det var en super god oplevelse. Vi fik vegetarmenu og det smagte fantastisk. Maden var så lækker og lækkert tilberedt. Tjenerne var søde og imødekomne og til desserten fik speciallavet kaffe efter vores anvisninger.
Der var ingen ventetid og alt forløb virkelig godt.
Vi anbefaler varmt Meyers.

30. september 2023

Dårlig betjening, timing og mangel på information

Vi måtte kalde tjeneren over tre gange, før vi endelig fik vores "Snacks" inden hovedretten. På trods af det, endte vores hovedret med at blive serveret før vores bestilte snacks – eller i det mindste en del af hovedretten. Vi var en gruppe på fire, og den fjerde person, som havde bestilt en pizza, fik først sin pizza, da resten af os allerede var færdige med vores måltid, cirka 15 minutter senere. Desuden stod der ingen steder, at salaten, vi bestilte, ville være fyldt med popkorn. Da vi spurgte tjeneren, hvorfor dette ikke var angivet på menukortet, svarede hun: "Vi modtager faktisk mange klager over det, men det er køkkenchefens beslutning."

18. august 2023

Lang ventetid his Meyers

Der gik ca et kvarter, før vi kunne bestille vores frokost, derpå ventede
vi i godt 35 minutter. Da vi klagede
“ der var et større selskab bagtil i restauranten “ ellers kun få gæstet
Den forventede lange ventetid kunne tjeneren have oplyst os om ved bestillingen. Vi fik godtgjort vores 2 øl, men temmelig sure miner ved betalingen, altså lidt af en skuffelse

2. august 2023

Kommer kl. 16.15

Kommer kl. 16.15 til lounge jazz fra Dj og min partner er kommet først og sidder med en øl. Jeg spejder efter en tjener imens musikken lokker spisegæster til. Ingen tjener og der går 20Min. En pige kommer ud og jeg forsøger kontakt, hun kikker hen over hovedet på mig og forsvinder. Langt om længe kommer der en tjener og vi har nu drukket en øl tilfælles i mangel på andet. Der er heller ikke vand på bordene trods varmen. Vi beslutter os for, at spise her, da musikken er fed og vejret er skønt, men forgæves leder vi efter en tjener og Dj’en siger, at folk skal gå ind og hente dem! Det er nu 8 gang vi er her og hver gang det samme!

22. juni 2023

Claus Meyer må være en rig mand

Vi købte take-out i onsdags. Pizzaerne som altid superlækre (og betalt, men kvalitet for pengene)! Men 200 kr for et lille kyllingebryst med små gnallinger af tilbehør og en (meget lækker) sauce, som desværre var blevet suget ned i den miljøvenlige 'pap'bakke, må I kunne gøre bedre. Det fungerer rigtig godt spredt ud på en stor tallerken i restauranten, men det ligner r ø v og nøgler som take-out og så til samme pris som on location. Kartofler køber man á part og her fik vi 5 - den ene så lille, at den næsten ikke tæller med. for 40 kr. Altså 8 kroner stykket. Du må være en rig mand, Claus Meyer, hvis du kan sælge kartofler til 8 kr stykket. Uanset hvad de er vendt i, er det åndssvagt dyrt og mæt bliver kun en smølf. Talte med en sød tjener som beklagede og bagefter med en arrogant stodder i køkkenet, som uden øjenkontakt mumlede at, 'det er vores nye kartofler'. Altså fiskekartofler i 7 kgs kasse fra Hørkram? Skrællen er ikke så tyk på nye kartofler og med mindre det er årets første kilo på D'Angleterre - så skal der flere på tallerkenen.
Den halve stjerne gives udelukkende for 'den uheldige kartoffel' (gider ikke engang bitche over, at pomfritbakkerne kun var halvt fyldte - for de smagte som altid sindssygt godt!). Vi har haft utroligt mange fem-stjernede oplevelse hos Meyers i Lyngby, men det her er for lavt - inflation og økonomisk krise eller ej.
Op med sokkerne og ned med priserne!

10. maj 2023

Bestemt ikke egnet til veganere, medmindre man elsker hummus

Jeg havde fået at vide på forhånd over telefon at det ikke var noget problem for køkkenet at lave en vegansk forret og hovedret, selvom der ikke var noget på menukortet. De gav mig til forret en skål med hummus. Jeg måtte selv bede om noget brød til. Efterfølgende kunne jeg se at hummus med brød var en "snack" til 45 kr på menukortet. Jeg fik dog lov at betale den fulde pris for min forret og hovedret (270 kr), hvilket virker som decideret fusk. Til hovedret fik jeg sørme også hummus, denne gang med et par stegte rosenkål ovenpå. Det var meget, meget dårligt. De fleste af de øvrige gæster i selskabet fik pizza, som var oversaltet. Derudover skulle vi spørge flere gange efter drikkevarer og serveringerne var generelt meget langsomme. Da vi skulle betale kunne vi ikke få lov at betale seperat, hvilket var ekstremt ubelejligt da der var tale om et arbejdsarrangement. Jeg kommer ikke tilbage

23. februar 2023

Lang ventetid

Min kæreste og jeg spiste hos Meyers i Lyngby lørdag aften. Vi måtte vente 50 minutter på forretten og vores drikkevarer kom først sent efter vi var færdige med forretten. Derefter måtte vi vente længe på hovedretten. Vi afmeldte desserten da vi blev trætte af at vente. Kan ikke anbefale Meyers i Lyngby. Det er synd for maden var ellers god.

24. februar 2023

Dårlig oplevelse

Tatar der skriger på noget der ligner smag, olieret Boeuf Bourguignon, virkede gammelt og gav dårlig mave. Børnepizza med råvarer købt i netto til 125kr.
Høflig og betænksom, men utrolig langsom betjening.
Madmæssig katastrofe - vender desværre aldrig tilbage. Hyggeligt sted for familier, håber de får styr på det - ærgerligt at lægge navn til stedet.

15. februar 2023

Virkelig kedelig oplevelse.

Virkelig kedelig oplevelse.
Vi ventede over 1 time på vores brunch, de det kom var det ikke det vi havde bestilt.kaffen var halvkold, maden var ikke god.Pandekagen er færdigkøbt, kold og smagsløs . Brødet klægt og smuldrede. betjeningen var heller ikke i top. Der er virkelig dårlig akustik i restauranten , hvilket gør at man kun kan kommunikere ved at råbe til hinanden .Vi kommer ikke igen .

4. februar 2023

Pas på dine tænder!

Min veninde og jeg bestilte to flæskestegssandwich. Den var simpelthen UMULIG at skære i, og vi spurgte tjeneren om det kunne være rigtigt, hvortil tjeneren svarer: "ja vi har fået en del klager over brødet, men vi kommer ikke til at ændre det, men vi anbefaler at vores kunder spiser den med hænderne"
Vi sendte begge sandwich retur og bestilte noget andet, som vi så skulle vente i evigheder på at få.
Første og sidste besøg hos Meyers.

28. december 2022

Nogenlunde

Bestilte den berømte flæskestegssandwich. Hård og svært spiselig bolle, tørstegt ribbensteg. Betjening OK.

28. december 2022

Dårligt mad….

Spiste middag med nogle veninder under pizzabanko. Vi måtte først vente 1 1/2 time på vores mad og da den kom, (det var and med kartofler og rødkål), kunne den stort set ikke spises. Kødet var overstegt og kartoflerne var så tørre at de ikke kunne skæres over. Virkelig dårligt mad. Hold jer væk!

14. november 2022

Øv øv øv

Øv øv øv
Er netop vendt hjem efter Pizzabanko i Lyngby. Vi var 15 kvinder afsted sammen. Konceptet fejlede som sådan ikke noget, men der var urimelig lang ventetid på vores mad. Vi ankom lidt før 18.30 og fik først vores mad lidt før kl. 20.00, hvilket betød at vi måtte spise men vi spillede banko, det tog noget af fornøjelsen. Antallet af gæster til dette arrangement modsvarede ikke antallet af personale til at betjene dem.
Da vi bestilte spurgte vi tjeneren om vi også kunne vælge gin og tonic til vores mad og han svarede ja ja, I kan bestille det I vil. Konceptet indbefattede drikkevarer. Vi var derfor 3 der valgte denne drik. Da vi skulle gå viste det sig at det ikke indbefattede en gin tonic og vi blev afkrævet betaling for disse. Vi henviste til at han havde sagt ja til at vi kunne vælge gin tonic og ikke havde sagt noget om at det var for egen regning, men det var han ligeglad med og sagde at der var en merpris for disse.Virkelig dårlig stil. Vi betalte, men det viste sig at det ikke var en merpris, men fuld pris og ikke modregnet den drikkevare vi var berettiget til. Øv for en dårlig oplevelse.

14. november 2022

God mad til tiden

På trods af alt det negative der skrives her, havde en positiv og god oplevelse fredag aften. Opmærksom høflig betjening, maden serveret indenfor meget rimelig tid. Og selvom tjeneren havde anbefalet os at hele selskabet (vi var 12) bestilte det samme, valgte vi bestille flere forskellige retter. Alt kom samtidig og alt var helt ok. Så anbefaling fra os😄👨🏻‍🍳!

23. juli 2022

Lækker sommerfrokost i dejlige…

Lækker sommerfrokost i dejlige omgivelser.
Vi var 5 der sad på terrassen, og fik hver sin lækre sommer smørrebrødsmenu, med 2 stykker til hver og øl/vand til en rimelig pris.
Tjenerne var søde og opmærksomme, og maden var lækker.
Laks med spinat og pocheret æg var sååå.. lækker, men det hele var godt.
Prøv også en god te, brygget i en ordentlig kande efter maden :)

29. juni 2022

Dårlig service

Dårlig service. Lang ventetid og oven i det hele bragte tjeneren den forkerte ret flere gang.
Desuden svært at få et bord. 1/3 af restauranten var tom men tjeneren ville alligevel kun meget nødigt give os et bord.
Dvs endnu et sted der ikke har forstået at kunden skal behandles godt.
Tilgengæld er de dog hurtige til at bede om betaling

23. juni 2022

Meget uprofessionel betjening

Meget uprofessionel betjening, men god mad.
Vi fik besked om, at vi skulle bestille ved vores bord, men efter 20 min måtte vi spørge om lov til at bestille mad.
Maden (smørrebrød) var ganske fin til prisen, men da vi bad om regningen, måtte vi vente igen. Da vi efter 10 min gik til kassen og bad om at få lov at betale med det samme, var beskeden, at der var andre gæster end os.
Det er ikke et sted, hvor vi har lyst til at gå til igen.

27. maj 2022