Meyer Travel Anmeldelser 10

3. Golfinstruktør
  4. Sportsrejsebureau
  5. Rejsebureau
  6. Vinklub

Meyer Travel is a travel agency specializing in creating personalized golf and wine tours worldwide. We offer unique experiences with a focus on quality, personal service, and unforgettable memories. With years of experience in the travel industry and in-depth knowledge of golf and wine, Meyer Travel is your ideal partner for an exclusive travel experience. We have established strong relationships with local partners, which allows us to offer unique access and special experiences. We also offer the opportunity to combine golf and wine experiences with other activities such as culinary experiences, cultural excursions, and relaxation at luxurious resorts. Meyer Travel is dedicated to crafting personalized golf and wine vacations that go beyond the ordinary. We believe that the best travel experiences are those that are tailored to your individual needs and preferences. Our team of expert travel designers works closely with you to understand your vision, whether it's playing iconic golf courses, discovering hidden gem wineries, or combining both for the ultimate getaway. We handle all the details, from flights and accommodations to tee times, private tours, and gourmet dining, allowing you to relax and fully immerse yourself in a truly bespoke travel experience. Contact us to start planning your dream golf and wine escape. Visit our website at www.meyer-travel.com for more information or contact us at info@meyer-travel.com. Follow us on Facebook and Instagram @meyer.travel

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Super service ifm med planlægning af…

Super service ifm med planlægning af vores golf tur til San Roque , der var udsigt til regn tirsdag hvor vi oprindeligt skulle have spillet - men fik hurtigt tiden flyttet til Torsdag - super service 👍🏼

30. januar 2025
Meyer Travel-logo

Besvarelse fra Meyer Travel

Tak for din anmeldelse, Mogens.
Godt I havde en god oplevelse 😃

Malaga tur

Jeg har lige været på ferie til Malaga med Meyer Travel, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse, Cecilia Meyer var vores kontaktperson, og hun gjorde virkelig et godt stykke arbejde. Hun var super professionel og sørgede for, at alt spillede fra start til slut.

Flyrejsen og hotellet var præcis som beskrevet, og vi havde ingen problemer overhovedet. Jeg var især glad for deres rejseforsikring, som gav mig en ekstra tryghed under hele turen.

Det bedste var nok den personlige service. Cecilia var altid tilgængelig og svarede hurtigt på alle vores spørgsmål. Det gjorde hele forskellen og gjorde vores ferie endnu bedre.

Jeg kan varmt anbefale Meyer Travel til alle, der ønsker en nem og bekymringsfri rejse. Tak for en fantastisk ferie, Cecilia og Meyer Travel. Jeg glæder mig allerede til næste gang.

22. juni 2024

Har virkelig lyst til at anbefale…

Har virkelig lyst til at anbefale Cecilia Meyer Kristensen fra Meyer Travel, så det gør jeg nu.

Cecilia planlagde min rejse til Benalmadena i 14 dage, med alt. Fly, lejlighed, golf og trænede med mig m.m.

Meyer Travel kan:

1) Skræddersy rejser
2) Gruppeture, også for klubber i klubben rundt i Danmark/Sverige/Tyskland evt.
3) Personlig kundeservice (og den er super ...)
4) Booking af hele turen, transport, overnatning, tee tider, oplevelser m.m.
5) Gratis rådgivning og tilbud

og jeg fik en ny ven 😊

100000 stjerner herfra

9. april 2024

Gennemført planlægning til Canada-tur - lige efter vores behov og ønsker

Tusinde tak til Cecilia Meyer for en gennemført planlagt tur til vest-Canada. Vi startede turen i Vancouver hvor en Jeep var blevet booket til os. Alt gik som smurt og turen gik til Rocky Mountains i 2 uger hvor vi selv stod for overnatning mm.
Perfekt kombination af at Meyer Travel stod for “det vigtigste” planlægning og vi selv bestemte overnatningsteder og besøg af nationalparker undervejs.

En kæmpe anbefaling herfra 🙏🏼

8. august 2023

Tusind tak for en fantastisk…

Tusind tak for en fantastisk bryllupsrejse.
Mig om min kone var afsted til Canada hvor der var planlagt den perfekte rejse med en kæmpe Jeep med køkken og køleboks samt et telt på taget.
Alt i alt var det en fejlfri ferie!

11. august 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)