mevr. Moos Anmeldelser

4,9

Na de vele leuke kaarten op de site gezien te hebben hebben wij ook voor mevr. Moos gekozen. Hoewel de termijn tot de geboorte niet meer heel lang zou duren zijn we heel erg goed en snel geholpen. Ste... Se mere

Voor zowel voor onze zoon als ons pas geboren dochtertje een geboortekaartje bij Mevrouw Moos besteld. Het contact verliep vlot en was helder. Persoonlijke wensen zijn toegepast in het ontwerp. Ook... Se mere

We zijn superblij met onze keuze! Mevr. Moos maakt zeer mooie kaartjes en je kan ze naar wens laten aanpassen. De communicatie verloopt vlot en je hoeft helemaal niet lang te wachten op nieuwe on... Se mere

1. Babyudstyrsbutik

Mevr Moos maakt originele geboortekaartjes die met veel liefde en zorg worden ontworpen. Originele geboortekaartjes waarmee je jullie grote nieuws vertellen

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Echt een aanrader

Echt een aanrader! De kaartjes zijn helemaal naar onze wens. De communicatie verliep heel prettig, onze wensen voor het kaartje werden uitstekend begrepen.

9. januar 2020

Leuk kaartje met goede prijs kwaliteit verhoudingen

We zijn erg tevreden over het kaartje dat we bij mevrouw Moos besteld hebben. Ze heeft leuke, moderne kaartjes om uit te kiezen en deze zijn vanuit deze basis te personaliseren (niet alleen de naam etc). De communicatie en het personaliseren van het kaartje ging erg soepel. Snelle levering, leuke attentie erbij en tevens mooie kwaliteit van de kaartjes/adresstickers, doopsuikerzakjes en -stickers. Goede prijs-kwaliteit verhouding en heel handig dat de adresstickers ook voorbedrukt meegeleverd worden (als je zelf tijdig een adressenbestand aanlevert). Een aanrader!

26. november 2019

We zijn ontzettend blij met het ontwerp…

We zijn ontzettend blij met het ontwerp en de service van de Mevr. Moos! De communicatie gaat lekker snel. We hebben tussentijds een aantal aanpassingen gedaan die zonder problemen werden opgevolgd. De leuke reacties over het geboortekaartje stromen binnen :)

22. november 2019

Mevr. Moos geboortekaarjte

Mevr. Moos biedt een prachtig totaal-pakket rondom het geboortekaartje aan. Bereikbaarheid en snelheid van reageren en organiseren zijn uitstekend. Alles is heel verzorgd en het kaartje was prachtig.

17. november 2019

Een hele fijne samenwerking

Een hele fijne samenwerking! Mevrouw Moos heeft gezorgd voor snelle en fijne, vriendelijke communicatie. Ze denkt mee en heeft goed geluisterd naar onze wensen.

Het resultaat was dan ook helemaal naar onze smaak! We zijn heel erg blij met haar werk en alle zorg die ook nog eens uit handen zijn genomen. Bij mevr. Moos is alles tip top geregeld en in orde.

12. november 2019

Fondant stempels

Bij mevr. Moos fondant stempels besteld die passen bij de geboortekaartjes van onze kinderen. Heel mooi resultaat voor zowel op cakejes als op koekjes. Ook erg snelle en goede service. Zijn er erg blij mee!

2. november 2019

Prachtig kaartje!

Wij zijn heel tevreden over het kaartje dat Mevrouw Moos ontworpen heeft! Onze verzoekjes werden snel en mooi verwerkt. Ze luistert goed naar de wensen van de klant, maar laat ook haar eigen inbreng zien. Wij zouden Mevrouw Moos zeker aanraden voor een ander!

10. oktober 2019

meer dan goed!

Mevrouw Moos heeft ons hartstikke goed geholpen met een prachtig geboortekaartje en meer dan dat. Snelle en meer dan complete levering van kaartjes, enveloppen, etc. Nogmaals dankjewel! Een echte aanrader!

8. oktober 2019

Top service in een toch al drukke periode.

Wij hebben lang gezocht naar een zonnig kaartje met een strak design voor onze 2e zoon. Uiteindelijk kwamen we op de website van mevr. Moos een ontwerp tegen dat ons wel aanstond en dat we nog konden aanpassen aan onze specifieke wensen. Het proefpakket en het aangepaste ontwerpen hadden we binnen no-time binnen. Het uiteindelijke pakket met de kaartjes en alle toebehoren is op zichzelf al een leuk kraampakket om te krijgen. Het zijn erg mooie kaartjes geworden waar we veel positieve reacties op hebben gekregen!

PS. de etiketten-service is geweldig! Dat scheelt al snel een paar avonden schrijven.

8. oktober 2019