Deres Bacon Porretærte kan bruges som…
Deres Bacon Porretærte kan bruges som en fantastisk god Frisbee!
Deres Bacon Porretærte kan bruges som en fantastisk god Frisbee!
Porretærte med bacon - mad i en snæver vending, men fra nu af hellere sulten i seng.
Jeg har spist tærten før, men kvaliteten af fyldet i denne her er umådeligt ringe. Selvom den blev bagt rigeligt, var den smattet, grynet og en ubehagelig smag.
Alt alt for salt, kunne overhovedet ikke hverken smage porrer eller bacon.
Vi har prøvet lidt af produkterne fra Mette Munk og har som regel fået et resultat som forventet.
Ofte når jeg er alene hjemme eller familien skal have noget jeg af gode ikke kan få, så hænder det at jeg får en porretærte, men her sidste gang jeg fik en var den total uspiselig, porrerne var nærmest rå og ukogte og det var som om at man kun havde taget alt fra den grove grønne top af porren og puttet i tærten.
Som regel kan jeg ikke spise en hel tærte fordi den er for stor, men i dag var vi tre som smagte og vi var alle tre enige i at den var uspiselig og der blev derfor kun spist en kvart, ærgerligt.
SUPERGODE PRODUKTER, MEN JEG BAGER THEBIRKES 22 MIN I STEDET FOR 18 SOM STÅR PÅ PAKKEN.
Elsker jeres fastelavnsboller.
Jeg skærer dem over bagefter, smører underbollen med syltetøj, og fylder den med flødeskum og kagecreme jeg rører sammen.
Laver en glasur af enten chokolade eller med citronsmag.
Fantastisk nem måde at lave en lækker flødekage.
Helt kanon gode fasterlavnsboller bedre end de fleste og kanel snegle dog kan vi ik opdrive dem nogen steder
Selv ikke børne gad spise det.
Havde købt de færdige fastelavnsboller, de blev helt bløde og vandede i bunden og kunne på ingen måde holde på sig selv. Selv børnene gik fra bordet og sagde nej tak efter to bidder, og de plejer ellers at forgude alt med sukker.
Jeg har ikke prøvet andre produkter, så dem kan jeg ikke udtale mig om.
Ganske fin og sprød tærtedej. Manglede lidt smag, men det hjalp salt og peber lidt på. :-)
Jeg kom desværre til at købe jeres såkaldte Fastelavnsboller. Utroligt at man kan sælge den slag l...! Flade boller med en klam smag af fedt.
Er vilde med deres Hindbær tærter har købt dem nogle gange , havde dog en træls oplevelse med en tærtebund hvor der var huller i så gelen i tærten var ud over det hele inde i ovnen og på bordet. Dette var dog en fejl da jeg henvendte mig til deres support og fik refunderet tærten + til lidt rengøringsmiddler. Så de får 4 stjerner fra mig, har dog ikke prøvet andre af deres produkter endnu, men ser frem til det ;-)