Jamen.. En angiveligt statsminister skal gøre alt det modsatte af hvad mætte forræderiksen har gjort! Hun skal samle folket Hylde demokrati..fjerne censur og ikke træffe vandvittige tiltag som at... Se mere
Mette Frederiksen
Mere magt fuldkommen statsminister skal man vist lede længe efter! Mette har solgt sin sjæl til djævlen og WEF - og intet, der er kommet ud af WEF har været positivt for noget land eller landets selv... Se mere
Samtlige politikere på borgen er ikke andet end håndlangere for WEF/WHO/UN. Straffrit at smadre et erhverv i modstrid med grundloven. Straffrit at slette sine sms'er der beviser ens skyld i corona... Se mere
Forstod at håndtere den krise landet var i til UG da Coronaen ramte. I vore tid havde vi ikke oplevet noget værre siden den spanske syge. At nogle vælger at lave en koordineret hetz siger en del om de... Se mere
Som vælger at blive snørret til at tro…
Som vælger at blive snørret til at tro på flæsk og løgn når det står klart hun har en dagsorden som ikke gavner folket.
Bad women 🤮🦠!!!!
Møgkælling
Hun er en fordømt møgkælling, der bevidst smadrer landet og befolkningen. Hun hører til i fængsel!
Arbejder for WEF
Arbejder for WEF ikke for det Danske folk. Sender alle vores skattepenge ud af landet i stedet for at bruge dem i Danmark.
Den mest løgnagtige statsminister i historien
Den mest løgnagtige statsminister i historien
Skammeligt
Hun har splittet befolkningen, og den Alm dansker har mistet tiltroen til politikerne og det politiske system.
Mette arbejder kun for magteliten og sig selv.
Som alle politikere er Mette bare en marionetdukke for magteliten.
Hun arbejder for magteliten, ikke for folket.
Hun har ingen empati og har solgt sin sjæl til mørke kræfter.
Samtlige politikere på borgen er ikke…
Samtlige politikere på borgen er ikke andet end håndlangere for WEF/WHO/UN.
Straffrit at smadre et erhverv i modstrid med grundloven.
Straffrit at slette sine sms'er der beviser ens skyld i corona bedraget.
Straffrit at tømme statskassen for at fylde det i medicinal industriens lommer så danske borgere ikke længere kan få ordentlig kræftbehandling.
Super kvinde som forstår at sætte alle…
Super kvinde som forstår at sætte alle de mavesure på plads👍 Og så klarede hun Coronakrisen til UG.
Hun har løjet og bedraget det danske…
Hun har løjet og bedraget det danske folk og 95% af folketinget har fulgt trop.
Så længe de Mette og de andre røvere kan avancere på karrierestigen, vil de skider de det danske folk og fædrelandet et stykke.
Jeg fattes ord
Jeg fattes ord, for omfanget af hendes destruktive fascistiske diktatur.
Fantastisk håndtering af…
Fantastisk håndtering af krisesituationer.
Knap så fantastisk når det kommer til en Social eller Demokratisk politik desværre.
Popularitet er ikke nødvendigvis demokrati
Mette Frederiksen, er den statsminister vi demokratisk har valgt. Er det den mest populære statsminister vi har haft? Næppe. Men nu er det at være statsminister heller ikke en popularitetskonkurrence, men om at lede landet effektivt og korrekt. Der er generelt ikke populære statsledere i krisetid
Det at tro på fortællingen om en egenrådig diktator, er at tro på konspirationer og fortolkninger som er grebet ud af virkeligheden
Danmarks til dato værste statsminister
Dårlig ledelsesstil, ignorant, selvhævdende, ansvarsfraskrivende, grundlovsbrydende kriminel og minkdræbende hystade. Jeg har givet 1 stjerne, da man ikke kan vælge 0.
Værste statsminister nogensinde.
Solid håndtering af diverse…
Solid håndtering af diverse udfordringer.
Diktator
Hun er nok det nærmeste man kan komme på en diktator i den vestlige del af EU, hun holder os krampagtigt fast i en form for frygt terrorisme.
Bare se på alle de ellers så normale folk stemmer kun af frygt, det kan altså ikke gå hurtigt nok med at komme ud af dette frygt scenario hun har skabt.
At skræmme folk grundet en influenza
At skræmme folk grundet en influenza, presse dem til 5 vacciner. Slog mink ihjel uden retskendelse, kan ikke finde ud af hverken e-mail eller en telefon.
Har intet godt at sige om en kvinde der…
Har intet godt at sige om en kvinde der bærer ansvaret for et helt erhverv hun har slagtet. De 3 minkavlers selvmord, løgnene bag sms sletningerne og det folkemord hende såkaldte vacciner har forsaget.
Hun hører til bag tremmer og ikke som statsleder.
En facistisk diktator
En stjerne for meget...
En løgnagtig folkeforfører som vi må i historiebøgerne for at finde magen til.
Hun må være i lommen på globalisterne for hun tjener ikke folket eller Danmark.
Dissocial personlighedsforstyrrelse
Denne virksomhed erklærer at arbejde for danskerne og landet i det hele taget, men det passer ikke. Den arbejder alene for sig selv, og må antages at være kriminel. Hold dig langt væk!
Nul stjerner til Mette Frederiksen
Mette er vi slet ikke stolte af.
Hun er ikke værdigt en statsminister for folket.
Hun vil blive skrevet ind i historien, som den person der har smadret et helt folk og et land mest, på ganske få år hun nu har været ved magten.
Hun minder uhyggelig meget om det gamle Tyskland, under 2 verdenskrig.
Jeg er bekendt med, at hun bare tjener en ydre overmagt, der kaldes eliten.
Ikke desto mindre er det nok til at konkluderer, at hun slet ikke har ledt op til sin forpligtigelse, men har forrådt det danske folk som Statsminister.