Metis Supplements NV Anmeldelser

4,2

Prima ervaring daar de levering conform belofte is afgeleverd. Postnl heeft ons keurig, meerdere malen per dag op de hoogte gehouden vd levering. Zo konden we onze dag gewoon inrichten zoals we gra... Se mere

Beste Casper, zeker goede service, echter TE GOEDE SERVICE, want ik denk dat ik 2 abonnementen heb lopen. Dus 1 teveel. Vorigemaand nog 3zakjes ontvangen en gisteren terug, allebei betalend. Dus g... Se mere

Zeer snelle levering Ik betwijfel wel of het supplement bij mij helpt. Inslapen gebeurt inderdaad misschien iets sneller maar aan wakker worden elke 3uur wijzigt er voorlopig niets.Ik ben 59 en heb... Se mere

1. Butik med vitaminer og tilskud

Metis is een belgisch supplementen bedrijf opgericht door Apotheker D. Christiaen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak ontwikkelde hij natuurlijke formules origineel voor zijn eigen familie.

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

275 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Absoluut aan te raden

Ik vind het echt goeie producten en de abonnement formule zorgt ervoor dat je je geen zorgen maakt over zonder te vallen. Dat is makkelijk en biedt geruststelling.

20. april 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Bedankt voor je positieve feedback, Ann! Fijn te horen dat ook jij tevreden bent over het gemak van onze abonnementenformule.

Correctie levering en het aanbieden van…

Correctie levering en het aanbieden van een oplossing ivm het per vergissing aanduiden van de optie abonnement...

15. april 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Bedankt voor je fijne review, Lutgarde! Ons customer service team staat steeds voor je klaar om je verder te helpen met eventuele problemen.

Diepe slaap was jarenlang een probleem…

Diepe slaap was jarenlang een probleem bij mij met mijn PTSS
Sinds Metis Sleep heeft dit wonderbaarlijke positieve effecten opgeleverd . Uitgerust wakker worden bijv waardoor ik veel productiever ben geworden. Heb ook al veel reclame gemaakt zeker bij gelijkgestemden.

10. april 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Enorm fijn te lezen dat wij je met Metis zo goed kunnen verderhelpen met je slaapkwaliteit, Wilbert!

Tevreden over product maar per ongeluk…

Tevreden over product maar per ongeluk bestelling geplaatst via abonnement, wat ik niet wou!
Probeer dit nu ongedaan te maken maar verder geen reactie op vele mails….
Dienst na verkoop is dus niet belangrijk.
Verkopen wel… jammer

15. april 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Dag mevr D, jammer te lezen dat je niet volgens verwachting werd verder geholpen door onze klantenservice. Onze inbox wordt nochtans dagelijks bekeken. Het lijkt erop dat je mail niet correct is toegekomen, zou je nogmaals contact willen opnemen via hello@metissupplements.com aub? Dan volgen we dit graag verder voor je op!

Te grote doos voor zoiets kleins

Het product moet ik nog testen, pas 2 nachten gebruikt. Het lijkt erop dat ik iets beter slaap. Alleen heb ik moeite met de grote doos waarin het bezorgd wordt. Kan de verpakking kleiner en dat het dan door de brievenbus kan? Verder fijne klanten service! Reageren snel.

7. april 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Beste Tima, bedankt voor je feedback. We nemen dit verder op met onze logistieke partner.

Top producten!

9. april 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Blij te lezen dat je tevreden bent van onze Metis producten, Sylvie!

Supplement

Ik bestel regelmatig bij Metis ik heb een abonnement en dit bevalt mij goed . Ik krijg op tijd een herinnering dat mijn zending er aan komt
Proper afgeleverd in de brievenbus!

3. april 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Bedankt voor je positieve feedback, Kathy!

Vlotte levering

Vlotte levering en zoals steeds goede service.

1. april 2026

Bedankt voor je review!

Fijn produkt

Duidelijke site, leuke aanbieding, snelle levering, fijn produkt!

28. marts 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Fijn te lezen dat je tevreden bent over onze Metis producten, Christa!

Vlugge levering

Vlugge levering

28. marts 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Bedankt voor je positieve review, Karina! Met Metis streven we steeds de beste kwaliteit en snelste service na!

Snelle verzending

Snelle verzending

17. marts 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Bedankt voor je positieve feedback, Ina. Met Metis streven we steeds de snelste levering en beste kwaliteit na!

De kortingscode werkte niet, maar snel verholpen

De kortingscode werkte niet, na melding hiervan kreeg ik respons met de juiste code. Echter had ik niet gevraagd naar een testpakket en werd deze toch in rekening gebracht waardoor de korting lager was dan voorzien. Intussen heeft men contact met me opgenomen en het bedrag teruggestort en heb ik mijn score aangepast. Dus dank voor de goede service en het snelle handelen.

9. marts 2026

Besvarelse fra Metis Supplements NV

Dag Jan, dit is inderdaad niet de bedoeling. Normaal gezien ontvang je het testpakket gratis bij je bestelling wanneer je een bepaalde aankoopwaarde overschrijdt. Ik heb dit intussen nagekeken in het systeem en het bedrag inmiddels teruggestort. Je mag in de toekomst voor dergelijke problemen steeds contact opnemen met onze helpdesk hello@metissupplements.com