Mesofocus Anmeldelser 12

3,7

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Holde jer Væk Væk

Hold jer langt væk – uprofessionel og uansvarlig behandling

Jeg mødte Galina for cirka tre uger siden. Allerede fra starten var hendes fokus udelukkende på at sælge produkter og tale om priser – ikke på min hud eller mine behov.

Jeg fik en dårlig fornemmelse, men valgte alligevel at stole på hende i håbet om at få behandlet mine pigmentpletter. Hun oplyste intet om mulige bivirkninger og foretog ingen reel hudanalyse (fx med lys eller vurdering af hudtype), hvilket jeg efterfølgende finder meget kritisabelt.

Jeg blev overtalt til at købe tre forskellige cremer og startede behandlingen. Efter mindre end to uger reagerede min hud voldsomt: svie, kløe og alvorlig irritation. Jeg kontaktede hende straks. Hun svarede ikke på mine beskeder, men tog telefonen – og virkede uinteresseret og afvisende. Hun påstod, at reaktionen var “helt normal” og anbefalede blot en pause på tre dage.

Det fulgte jeg – men min hud blev kun værre.

Jeg kontaktede derefter min egen læge, som henviste mig til en hudlæge. Jeg forsøgte igen at kontakte Galina, men blev mødt med ligegyldighed.

Jeg har efterfølgende krævet mine penge tilbage, men uden resultat.

Jeg skriver denne anmeldelse for at advare andre. Min oplevelse er, at der er tale om vildledning og manglende faglig ansvarlighed.

Sagen bliver nu taget videre til Styrelsen for Patientsikkerhed og Forbrugerklagenævnet. Min læge har dokumenteret forløbet i journalen og taget billeder af min hud, så der foreligger bevismateriale.

Undgå denne klinik!

25. februar 2026

Besvarelse fra Mesofocus

Vi er kede af at høre om din oplevelse og har fuld forståelse for, at det kan være frustrerende at udvikle en intolerance.
Vi vil gerne understrege, at produktet er korrekt mærket, certificeret og lever op til alle gældende krav. Der blev desuden givet grundig vejledning ved købet.
Selv ved veldokumenterede produkter kan der i sjældne tilfælde opstå individuelle reaktioner, som desværre ikke kan forudsiges eller forebygges.
Vi tager din henvendelse alvorligt og er meget velkomne til dialog, hvis du ønsker at kontakte os på info@mesofocus.dk.

Mesofocus

Kraftig irritation/inflammation

Jeg har aldrig nogensinde været så irriteret på en behandler, som jeg har på medarbederen i mesofocus!

Først glemmer de, at jeg havde en tid, og så når jeg endelig kommer og får cosmelan 2 til min pigment på armhulerne, så får jeg en slem forbrænding. Jeg ringer til klinikken og får at vide, at jeg skal vente et par dage og så bruge den hver anden dag, men min læge sagde, at creamen ikke er egnet til armhulerne, og der er en grund til, at det hedder “cosmelan 2 - facial cream”.
Jeg sidder og har fået en kraftig inflammation/irritation, hvilket kan tage flere uger om at blive bedre. Har aldrig nogensinde været i så meget ubehag som jeg har med den irritation, som jeg har fået! Først en tid de glemmer og lader mig vente udenfor, og så forbrænding på min armhuler!!! Anbefaler slet ikke stedet.

9. februar 2026

Hej
Hvem er du og hvornår var du hos Mesofocus?

Anbefales

Galina er yderst kompetent og venligt. Behandlingen blev udført grundigt, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.

27. oktober 2025

Tak Marta
Du er altid meget velkommen!

Jeg har været kunde hos Mesofocus…

Jeg har været kunde hos Mesofocus Klinikken i 10 år. Jeg er meget glad for behandlingerne og det super professionelle arbejde. Resultaterne holder længe og passer til alle hudtyper.,♥️♥️♥️

10. oktober 2025

Besvarelse fra Mesofocus

Mange tak for din anmeldelse, Elene, det sætter jeg stor pris på!

Det er en rigtig god klinik

Det er en rigtig god klinik, super god behandling, Galina Rasch er dygtig og alle produkterne er lækre.
Jeg vil bestemt komme igen.
Hilsen fra Lone.

28. oktober 2025

Mange tak for ros, Lone!

100% tilfredshed

Er kommet hos Mesofocus igennem en årrække og er 100% tilfreds, har kun haft prima oplevelser og ditto behandlinger og resultaterne taler i den grad for sig selv, alle pengene værd - min varmeste anbefaling.

28. oktober 2025

Besvarelse fra Mesofocus

Så glad for at du er tilfreds, Marlene!

Super behandling hos Mesofocus!

Super behandling hos Mesofocus!
Jeg kan varmt anbefale Mesofocus! Jeg har altid fået den bedste vejledning og føler mig i de tryggeste hænder hver eneste gang. Jeg kommer flere gange om året til anti-aging ansigtsbehandlinger og får også behandling for min melasma med Cosmelan, når huden trænger til en forfriskning – og resultaterne er fantastiske!

Man bliver mødt med professionalisme, omsorg og ægte forståelse. Det er tydeligt, at de går op i både resultat og velvære.
5/5 herfra – jeg ville ikke gå andre steder!

27. oktober 2025

Besvarelse fra Mesofocus

Jeg er meget glad for at have dig som kunde i mange år, Lana!

Har fået et flot resultat efter…

Har fået et flot resultat efter behandling med cosmelan.
Meget glad for det.
Mesofocus har overrasket mig meget positivt med de resultater jeg har fået efter behandlinger/produkter mod pigment pletter.
Udover det har jeg altid fået gode behandlinger og vejledning i klinikken..

28. august 2025

Besvarelse fra Mesofocus

Tak Esther, du er meget velkommen:)

Luksus DNA mesoterapi

Jeg har fået Laks DNA mesoteri behandling hos Galina,hvilken er min favorit.Behandlingen udføres ved hjælp af kosmetisk apparat, hvilket skyder i huden præcis dosis af behandlings blanding som sikrer jævnligt fordeling, man kan også justere nålens længde efter behov. Alt det gøre resultatet naturligt flot, i forhold til manuel indsprøjtninger.
Laks DNA mesoterapi er min simpelthen must have. Resultatet kan ses fra umiddelbart efter behandling op til 7-10 dage! Penge værd 100%
Stærkt anbefaler!

10. oktober 2025

Besvarelse fra Mesofocus

Tak Maia, ja, du fik gode resultater!

Jeg døjede med Melasma.

Jeg døjede med Melasma.
Jeg fik cosmelan behandling hos Galina. Jeg fik forbrænding af Cosmelan krem være end jeg begyndte med. Jeg fik ikke erstatning!

12. oktober 2024

Hej Bina Fardi,
Desværre, vi kunne ikke finde dig i vores kundekartotek eller andre steder!
Den anden ting er at Cosmelan vil ALDRIG give forbrænding, medmindre man blander den med andre produkter som f.eks. indeholder retinol, syre, Hydraquinon. Det gentager jeg mange gange under konsultationen.
Du er meget velkommen til at kontakte klinikken, hvis du har nogle spørgsmål.