Firmaet stjal mine penge!!! Fik aldrig mine varer men pengene har de hævet. Nu er der gået 2 måneder og jeg har skrevet mindst 10 mails uden svar. Der er ingen kontakt info til dem (andet end en mai... Se mere
Bestilte en kjole i både str S og M da jeg var usikker på str. Pakken kom efter 15 dage. Jeg skulle nu have sendt den ene kjole retur og anmoder 3 dage efter om returlabel. Jeg rykket flere gange... Se mere
Jeg har bestilt “Joy | Elegant udskiftelig kjole” nu har jeg så efter 1 måned! Modtaget pakken, der så viser sig at indeholde en BUKSEDRAGT! Føj jeg er sur efterhånden. Ikke nok med at levering... Se mere
Bestilte en kjole i både str S og M da…
Bestilte en kjole i både str S og M da jeg var usikker på str.
Pakken kom efter 15 dage.
Jeg skulle nu have sendt den ene kjole retur og anmoder 3 dage efter om returlabel. Jeg rykket flere gange og der er nu gået 1 1/2 md og jeg har intet svar fået.
Står nu med en helt ny kjole som jeg ikke kan bruge.
Firmaet stjal mine penge!!
Firmaet stjal mine penge!!!
Fik aldrig mine varer men pengene har de hævet. Nu er der gået 2 måneder og jeg har skrevet mindst 10 mails uden svar. Der er ingen kontakt info til dem (andet end en mail som de ikke besvarer). Er rasende!
Ren fup!!!!!!
Ren fup!!!!!!
Gør jer selv den tjeneste og ikke køb derfra.
Hvis jeg havde læst trustpilot havde jeg aldrig i mit liv brugt 600 kr på sådan en falsk kinesisk hjemmeside.
De scamer en for sygt!
Hold jer væk
Hold jer væk.
Min datter har i april bestilt varer. Fik hurtigt besked om at den var klar til afsendelse. De hævede pengene, men varerne er aldrig dukket op. Vi har skrevet til dem flere gange uden svar og der er intet telefonnr. Man kan ringe til.
Virkelig elendigt firma
Dårlig behandling!
Forsendelsen tog meget langt tid, samt kjole heller ikke lignede det på billedet. Jeg anmodet derfor at sende den tilbage, men de har stadig ikke tilbagevendt.
Penge reserveret selvom køb ikke er gennemført
Skulle til at købe en kjole men færdiggjorde ikke handlen, dankortet blev afvist. Læste bagefter trustpilot og valgte ikke at betale på anden måde. Nu er beløbet reserveret på mit kort, men der er ikke færdiggjort en bestilling. Er ret sikker på at det er en fake side.
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK!
jeg var så ked af, at jeg ikke fik tjekket trustpilot inden jeg handlede derinde.
Jeg bestilte to kjoler i April og har først modtaget den ENE af kjolerne nu. (D.21/5)
Som i øvrigt, ikke svare til den, der er på billedet.. og så er det meget billig kvalitet.
Aldrig igen!
Føj jeg er sur efterhånden. Ikke nok med at leveringen tog dobbelt så lang tid, men i kan ikke engang sende den rigtige vare.
Og selv efter 1,5 måned svarer de stadig ikke på mail vedr. fejlen, inden de fejlede kunne de godt besvare mails med spørgsmål
Aldrig køb noget derfra!
Det er det ringeste af det ringeste.
Jeg har aldrig oplevet noget værre.
Jeg bestilte en kjole derfra, som først ankom 1 1/2 måneder senere.
Har lige pakket kjolen op, og det er slet ikke den jeg har bestilt! Jeg er så skuffet, men hvad kan man også forvente, når det er Kina import. KØB ALDRIG DERFRA!
Kinalort
Det har taget 1.5 måneder for levering og kjolerne er ikke i den rigtige størrelse. Materialet er nogeet bras og kjolerne ligner ikke billederne på hjemmesiden. Det er noget bras fra Kina. Jeg ville ønske, jeg var gået her ind på trustpilot, inden jeg bestilte og ikke havde stolet på de viste anmeldelser på deres hjemmeside.
Hold jer fra denne hjemmeside, selv om de svarer på dansk.
I SKAL BARE HOLDE JER VÆK
I SKAL BARE HOLDE JER VÆK!
Jeg bestilte en kjole for godt 2 måneder siden, og den er så endelig kommet nu, selvom der står 14 dages levering. Den så rigtig flot ud på hjemmesiden, men der den kommer hjem ligner den noget der er løgn.
HOLD JER VÆK!!!!!
HOLD JER VÆK!!!!!!
Selvom der står de har 4,5 stjerner på hjemmesiden er det løgn!! Jeg bestilte en kjole derfra den 5 marts 2024 og de trak pegene fra min konto den 6 marts 2024.
Der står på deres hjemmeside at der er 4-14 hverdages levering i Danmark, har jeg først modtaget pakken idag den 25 april 2024.
og har ikke engang modtaget den rigtige kjole.
Har og været i kontakt med dem flere gange om fik et auto svar flere gange, fik og afvide at de ikke kunne give mig pegene tilbage før jeg modtog pakken, men de trak mine penge før de måtte i følge købsaftalen!!!
Så hold jer langt væk de lyver og holder ikke hvad de lover og er generelt bare noget scam!!!!
Bare lad vær
Kan bare sige, HOLD JER VÆK. Tøjet produceres i Kina og bliver dårlig nok sendt til Holland, før det sendes videre til forbrugere i Danmark (fik i hvert fald flere SMS'er omkring told, efter mit køb). Hvis man vil returnere varen skal det sendes til KINA, ikke holland. Dette opdagede jeg heldigvis inden den time man har til at annullere ordre. Desværre er dette ikke sandt i følge Mesca selv. Som et lille shout out til "Margot" fra kundeservice, der ikke en gang har styr på deres egne regler: Man har åbenbart kun en halv times (30 minutter) annullering efter ordre bekræftelse. Efter flere dages diskussion (Hun var SÅ langsom til at svarer) fik jeg heldigvis medhold i sidste ende og min ordre blev annulleret. Aldrig køb fra steder du ser på Tik Tok, det er højst sandsynligt en scam.
Over en måneds leveringstid kombineret med dårlig service
Bestilte en gave d. 30/3 som skulle gives d. 11/4. D. 10 er der intet på track and trace og intet hørt fra Mesca. Jeg må selv skrive og får så svar om, at den bliver leveret om 12 dage først! Og ikke 12 dage var jeg bestilte eller den blev sendt, men 12 dage fra jeg skrev d. 10/4… Så hvis de 12 dage holder, så er man oppe på en måneds levering! Stemmer slet ikke overens med deres anviste leveringstider og det eneste jeg fik fra Mesca var “det er ikke vores skyld, det er fragtfirmaet”. Dårlig service.
HOLD JER VÆK!!!
I SKAL IKKE BESTILLE FRA DEN SIDE AF SELVOM DE LYVER PÅ DERES SIDE MED AT HAVE 4,5 STJERNER PÅ TRUSTPILOT.
MIN DATTER HAR NU VENTET 21 HVERDAGE PÅ AT PAKKEN SKULLE AFSENDES, MEN INGEN TING ER SKET OG DE HOLDER OS BARE HEN MED AT SKRIVE AT PAKKEN ER SENDT, SELVOM DEN IKKE ER. JEG VIL GØRE ALT FOR AT SIDEN BLIVER LUKKET OG DE PERSONER SOM STÅR BAG… KOMMER TIL AT STÅ TIL ANSVAR!!!!
TIL ALLE JER ANDRE - BLIV VÆK ELLER SKRIVE ENDELIG PÅ TRUSTPILOT SÅ DE BLIVER STOPPET!!!!!!
Skrækkelig oplevelse!
Skrækkelig oplevelse!! Købte to kjoler og havde ikke noget at gøre med den på billedet! Øvøvøv køb aldrig derfra
BESTIL IKKE HERFRA
BESTIL IKKE HERFRA
Fragten tog 1,5 måned og så kom den og lignede slet ikke hvad jeg havde bestilt. Ikke samme mønster, farve, længde eller størrelse??
Det er rent scam
Det er rent scam. Hold jer væk
Ik det samme produkt som de reklamere
De stjæler billeder fra andre hjemmesider og sender ekstrem dårlig kvalitet
Hold jer væk
Levering tog tre gange så lang tid som skrevet og produktet var på ingen måde det samme som vist på billedet (ikke samme farve, ikke samme længde).
Deres anmeldelser fra trustpilot inde på siden er falske
mesca.dk/
Deres anmeldelser fra trustpilot inde på siden er falske.
Jeg fraråder folk at købe fra den her hjemmeside. Dansk hjemmeside, men ved retur skal det sendes til Kina, vær opmærksom på det.