merlinfurniture.com Anmeldelser

5,0

Jeg bestilte, via hjemmesiden, en "Ægget" og en PH lampe i midten af december. Inden jul stod stolen og lampen i vores stue. Et fejlfrit produkt som var sikkert og forsvarligt emballeret. Jeg handle... Se mere

Fantastisk hurtig og ukompliceret handel og nu et hjem der prydes af et mødel fra en kendt dansk møbelarkitekt - det er super! Kan kun giver Merlin max antal stjerner og de varmeste anbefalinger

Bestilte en kopi af Arne Jacobsens lampe om tirsdagen - havde den om torsdagen. Flot, flot lampe og super fin betjening!

1. Møbelforretning

Om merlinfurniture.com

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sparen Sie bares Geld / Spar penge

Überzeugen Sie sich selbst und klicken Sie sich durch unsere Homepage !

Klik ind på hjemmesiden og spar masser af penge, hvis du vil have designmøbler i dit hjem!

Direkt verfügbare Lagerware/ Lagervarer til øjeblikkelig levering

Ständig verfügbare Lagerware, Versand innerhalb 10 Tagen – Zahlung auf Rechnung möglich. Die Anzahl der auf Rechnung kaufbaren Artikel ist begrenzt auf 1 (ein) Stück pro Kunde. Waren die zuerst durch Merlin in Produktionsauftrag gegeben werden müssen, sind vom Kauf auf Rechnung ausgeschlossen.

Stort udvalg i lagervarer til omgående levering på din adresse indenfor 10 dage. Merlin Furniture Ltd. tilbyder her bekvem betaling via faktura = 1 stk./en vare pr. kunde/husstand. Fakturakøb gælder ikke for de varer, der produceres specielt for Køber.

5 Gratis Materialproben/ 5 Gratis materialeprøver

Leder bzw. Stoffe im Internet können Sie leider nicht anfassen. Da es aber gerade bei Stoffen wichtig ist, wie sie sich anfühlen, senden wir Ihnen gerne Stoff-bzw. Lederproben zu, damit Sie sich von unserer Qualität überzeugen können.

Inden du skal købe nye møbler er det vigtigt, at du bestiller den helt rigtige farve. Vi anbefaler derfor, at du bestiller en vareprøve inden du bestiller det færdige møbel. Vareprøven består af en lille prøve af det valgte stof/læder, som du får tilsendt. Dette sikrer, at du kender farven og kvaliteten inden du får din vare.

Wir sind ein engagiertes, designbegeistertes Team und haben uns zum Ziel gesetzt, schöne Designmöbel für jeden erschwinglich zu machen. Schöne Designs brauchen hochwertige Verarbeitung und Qualität. Zu diesem Zweck arbeiten wir nur mit renommierten chinesischen Herstellern zusammen, die mit dem nötigen Fingerspitzengefühl und jahrelanger Erfahrung originalgetreue Qualitätsmöbel nach europäischen Standards bauen. Unser Anspruch ist es unsere Designermöbel zum bestem Preis-Leistungs-Verhältnis anzubieten. Durch Produktion erst nach Bestellung vermeiden wir Zwischenhändler, teure Lagerhallen und Ladenmieten. Die Ersparnis geben wir direkt an direkt an Sie als unseren Kunden weiter. Bei uns zahlen Sie nur für Design und Qualität! Und wir bieten nicht nur schöne Möbel zu guten Preisen – wir sind vor, während und nach Ihrem Einkauf für Sie da und mit Rat und Tat behilflich. Zu gut um wahr zu sein ? Geben Sie uns eine Chance und lassen Sie sich überzeugen !

Velkommen hos Merlin Furniture - En webshop med spændende skandinaviske og internationale designikoner. Er du på jagt efter en ny lampe, et spisebord eller en lounge lænestol, som er tegnet af verdensberømte designere, så er du på den rette hjemmeside. Vi arbejder målrettet på at tilbyde reproduktioner til menneskelige priser. Det er muligt gennem Merlins direkte salgskanal, hvor vi bla. sparer fordyrende mellemled og lagerudgifter væk, så du kun betaler for det som du sætter pris på: design og kvalitet, samtidig med at du får en god service. Klik rundt på siden og se hvad vi tilbyder – vi har hvad du søger : døgnet rundt - året rundt!

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Forudbetaling, men ingen varer :o(

Jeg har bestilt møbler hos Merlinfurniture.com med 12 ugers leveringstid og halvdelen af prisen skulle betales ved bestillingen.
Møblerne skulle leveres i uge 52, men de er endnu ikke leveret. Indtil nu har de altså været 26 uger undervejs og er ikke leveret endnu.

Jeg har forsøgt at kontakte firmaet MANGE gange, men det er ikke muligt. De tager ikke telefonen og besvarer ikke mails. Jeg har aldrig oplevet noget lignende.

Dybt useriøst firma. Må kraftigt frarådes at handle hos dem.

12. april 2012

Happy end!

1/2 års ventetid er endelig slut. Begge stole er nu leveret, og Merlin satte virkelig et flot punktum, på en ellers meget frustrerende handel.
Kritikpunkternet lyder på manglende kommunikation og lang leveringstid..
Forventet leveringstid blev overskredet med mere end 100 %, og forklaring var der ingen af, samtidig var firmaet ikke til at komme i kontakt med. Det gjorde os meget utrygge, og vi fandt firmaet utroværdigt.
Det har Merlin heldigvis selv være i stand til at mane i jorden. De har været ramt af meget uheldige omstændigheder, som har sat dem ud af spillet en tid, er forklaringen, og vi synes, det er en troværdig forklaring og undskyldning, som vi naturligvis har accepteret.
Siden begyndelsen af januar har kommunikationen fungeret, og det som var lovet er holdt. De har virket oprigtig kede af deres manglende service, og gjort en del for at give os et meget positivt indtryk til sidst.
Det har virket, og vi er nu meget tilfredse med vores køb, og vil ikke betænke os på at handle ved Merlin igen.
De mister dog en stjerne på den utrolig ubehagelige ventetid.
Vi vil ønske Merlin held og lykke med at tilbageerobre deres flotte karakterer på Trustpilot. (De lå bedst, da vi bestilte vores stole i juli 2011). Behøver jeg at sige, at vi er mere end tilfredse med kvaliteten af vores stole, de er bare så flotte!

25. januar 2012

Tilfreds kunde

Jeg handler gerne igen uden betænkning.

8. januar 2012

Hej Mogens,
tak for din anmeldelse.
Vi bliver så glade, når vi får disse dejlige anmeldelser, og det giver os endnu mere "mod på tanden" og fornyet energi.

Vi ønsker dig et godt nytår.

For lavt informationsniveaue

Man kunne ønske sig mere info undervejs fra Merlinfurniture mens man venter på sine varer

2. januar 2012

Hej Thomas,

tak for berettiget kritik. Vi arbejder intenst på at løse udfordringerne for at også fremover at kunne tilbyde dig en god oplevelse til en fair pris.
Håber ellers du er tilfreds med dit produkt.

Vi ønsker dig et godt nytår.

Merlin Furniture Ltd.

Dårlige undskydninger og minus information

Jeg bestilte Eames DSR stole 8 stk's tilbage i april 2011. Vi skriver nu november og jeg har endnu ikke set stolene. Jeg har skrevet mange mails og prøvet at komme igennem pr. tlf. men uden held. De første par mails blev besvaret med dårlige undskyldninger og løfte om, at jeg nok skulle blive informeret hvis der blev flere afvigelser. Det sidste jeg hørte var at hvis jeg ikke modtog stolene inden uge 42, ville mine penge blive refunderet. Jeg har hverken modtaget penge eller stole - vi snakker mere end 10.000 kr. Efter mere end 7 måneders ventetid kan jeg kun advare folk om at købe hos merlinfurniture.com.

7. november 2011

Hej Mai,

tak for din anmeldelse.
Desværre har leveringstiden været længere end angivet fra leverandørerne og her er det netop vigtigt, at kunden informeres, så han har mulighed for at agere og vi skal beklage, at det ikke har fungeret i dit tilfælde. Det er naturligvis uacceptabelt for dig, og det er også langt fra vores normale procedure.

Vi har i mellem tiden har haft mulighed for at snakke sammen og afventer nu modtagelsen af stolene, som forhåbentlig vil leve op til dine forventninger.

helt i orden

bortset fra at leverings termin blev overskredet
var det helt i orden at handle med Merlinfurniture
man kan være tryg ved ordentlig kundeservice

15. august 2011

Smukt produkt, hurtig levering, fin service

Jeg havde hørt meget negative udsagn og kopiprodukterne, så jeg var lidt skeptisk. MEN jeg må erkende, at selv en kender, kan ikke se forskel på det produkt jeg købte (AJ-bordlampe). Jeg bestilte mandag aften kl. 22.30 og lampen var hos mig onsdag kl. 8.30. Hvis alt andet er lige så flot, er der ikke noget at betænke sig på. Vi er overordentligt tilfredse. Hanne Christiansen

13. august 2011

Trylleri fra Merlin

Kan kun giver Merlin max antal stjerner og de varmeste anbefalinger

12. august 2011

Varen hurtigt til døren

Eneste "dårligt" at sige er at varen kom allerede 2 dage efter den var bestilt. Da jeg havde regnet med de 10 - 12 dage var jeg ikke hjemme, men det var en flink nabo heldigvis. Jeg ved ikke hvad der ellers var sket.

3. august 2011

Hurtig levering - næsten FOR hurtig!!

Bestilte PK 61 Coffee Table om søndagen, og allerede tirsdag formiddag ringede fragtmanden på døren. Ca 10 dage før den varslede leveringstid!!
Heldigt jeg var hjemme, men rart om man havde fået præcis information på forhånd.

Emballeringen var meget solid og omhyggeligt udført. Bordplade og stel var særskilt emballeret, bl.a. med træ, krydsfiner, bølgepap, skumfolie mm.
Der var da heller ikke den mindste skade på varerne, bl.a. en glasplade.

Bordet præsenterer sig til min høejeste tilfredshed!!
Faktisk har jeg fået lyst til at bygge et selv med stel/ben i messing i stedet for rustfrit stål: Det tror jeg ville blive flot!

En meget tilfreds kunde!

16. juli 2011

Super service!

5. juli 2011

Min vare blev aldrig leveret

Lidt besværlig hjemmeside, men dejlige varer

19. juni 2011

Kære Anne,
tak for din anmeldelse. De hjælper os alle sammen med at blive bedre.
Aktuelt forsøger vi at kontakte dig for at arrangere en alternativ måde at refundere dig på.

Husk til en anden gang at kontakte os med det samme, hvis der opstår nogen form for problemer eller spørgsmål - vi hjælper altid gerne.

Merlin Furniture Support Teamet

Hurtig levering og god kvalitet

Købte en del lagervarer hos Merlin Furniture. Bestilte varerne d. 4. februar og modtog dem d. 9. februar. Kvaliteten var helt fint og kan kun anbefale at handle her. Ved lagervarer betales først efter levering af møblerne.

10. februar 2011