Altid dygtige og reservedele til…
Altid dygtige og reservedele til billige priser
Altid dygtige og reservedele til billige priser
Her finder man et firma der lever fuldt op til faglig kompetence i topklasse, super god service, seriøs og ærlig - meget alsidig. Hjælper når det brænder på, også selv om der er travlt - hvilket der ofte er, fordi der er mange tilfredse kunder - der kommer igen! Anbefaler på det varmeste!
Har haft min bil på værksted her i Grenaa, hvor han skulle skifte en føler til varme apperatet. Han skilte hele instumentbordet af og har ikke samlet det korrekt da der kommer kold luft ind over alt, varmen virker kun svagt, motorhuset brummer vildt, det er det værste fusk jeg har set længe.Alle rørene der går bag instrument bordet er ikke samlet, min nuværende mekaniker har haft sonde op og filmet det.
Har lige siden han lavede den nægtet at betale regningen og har så går haft kontakt fra hans advokat hvor han truer mig. Der gik 2 email så stoppede advokaten sagen da det ville ikke gå den rette vej for ham.
Jeg har nu i mere end 2 år sloges med ham, så nu er jeg kørt til en anden mekaniker som kan lave min bil da han åbenbart ikke vil lave hans fusk om. Han er blevet kontaktet flere gange pr. email og pr. telefon så går igennem hans advokat men lige lidt hjælper det.
Mit råd til alle brug ikke Merkonomen i Grenaa
Merkonomen i Horsens er ikke hurtige eller gode til at svare på spørgsmål.
Samtidig er der ikke sket forbedringer på bilen, når den har været der, i flere omgange.
Find et andet sted.