Ik heb een bestelling geplaatst, geen orderbevestiging ontvangen. Waarop ik na een paar dagen heb gebeld om mijn bestelling te checken omdat ik het nodig had voor een kado. Ik werd zeer onvriendelijk... Se mere
Onlangs een aantal artikelen bij ze gekocht. Helaas voldeed niet alles aan de verwachting, waardoor ik een product retour moest sturen. Direct een retourlabel gekregen en product teruggestuurd. Binnen... Se mere
Onbetrouwbaar bedrijf reeds 13 dagen plastiek zakken besteld via bol.com......nog niks ontvangen....bol.com en post nl weten nog van niks van bedrijf
Het ging slechts om een bestelling eyelets, maar die waren wel dringend voor ons kantoor. De volgende dag bezorgd in de juiste maat. We konden meteen weer door. Bij een ander bedrijf was het eerder mi... Se mere
Welkom bij Merken Distributie. We bieden honderden verschillende merken en meer dan 70.000 verschillende kantoorartikelen aan. We onderscheiden ons in zeer fijne distributie. We bieden altijd gratis verzending aan, ongeacht de orderwaarde.
Moeskampstraat 36, 5921VE, Venlo, Holland
Svarer typisk inden for 24 timer
Geleverd wat besteld, correcte benadering aan telefoon bij vraag.
Helaas vanuit België niet te bestellen in combinatie met een Belgisch adres en NL ING bankrekening.

Besvarelse fra Merken Distributie
Ronde etiketten in een grote maat, werden snel geleverd in passende verpakking. Zelfde prijs als bij Bol, maar nu wel met 10% LENTE-korting, dus mooi meegenomen.

Besvarelse fra Merken Distributie
Het pakketje is niet aangekomen. Ook geen reactie op mijn mail.

Besvarelse fra Merken Distributie
Product bleek moeilijk verkrijgbaar maar bij jullie was het gelukkig leverbaar en netjes erbij gezet dat het wel n paar werkdagen kon duren.
Netjes verpakt en alsnog snel geleverd.

Besvarelse fra Merken Distributie
op 14-11 besteld, vervolgens wat rare mailtjes van opsplitsen bestelling. Het grootste deel van de bestelling nog altijd niet ontvangen na een maand, gemaild maar nog geen reactie terug.
Update 13-12 16:02: de reactie van de verkoper is onwaar, ik heb geen mail gehad over terugbetaling. Sterker nog, ik heb 4 eenvoudige papiervernietigers besteld tegen een prijs die reëel is (zeker geen duizenden euro's).

Besvarelse fra Merken Distributie
Wacht al meer dan een week op een bestelling die uit voorraad leverbaar was. Ook krijg ik geen update met betrekking tot de verzending. Mail krijg ik ook geen reactie op.

Besvarelse fra Merken Distributie
Het zou 5 sterren zijn geweest als de bestelling sneller uitgevoerd zou zijn. De rest is prima.