Mercy Boosting Service Anmeldelser 475

TrustScore 4 ud af 5

3,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie polecam akurat tego serwisu jeśli chodzi o valorant boosting i konwersacje prowadzącą z MBS Resen kupiłem od niego boosting na początku wszystko spoko ladnie mi tak gierki gra po jakimś czasie wch... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sam w sobie coaching okej, dobrze uczą chłopaki. Problemem fakt zgadania się na kolejne sesje kiedy kupisz przykładowo 4h, po 2 pierwszych odbytych godzinach w jednej sesji umówienie się na drugą gr... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

To, co naprawdę wyróżnia tę stronę, to jej skuteczność. Usługi boostingowe, które oferują, są nie tylko efektywne, ale również przeprowadzane w sposób dyskretny i bezpieczny. Moje konto w grze League... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam gorąco Mimo małych problemów w pierwszej gierce i rozłączeniu boostera z gry, reszta gier przebiegła bardzo gładko, sprawnie i szybko. Cel został osiągnięty. Jestem bardzo zadowolona. Tym ba... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Spiltjeneste

Om Mercy Boosting Service

Skrevet af virksomheden

Liderzy usług Elo Boostingu w Polsce.

Coaching przeprowadzany przez najlepszych graczy z Polski oraz Europy.

Account Market, w którym znajdziecie wszystkie rodzaje kont League of Legends z dożywotnią gwarancją!

Mercy Boosting Service to serwis oferujący usługi Elo Boosting tzw: wbijanie dywizji w grze.

Oferujemy nasze usługi w grach takich jak:

• League of Legends

Mercy Accounts Market:

• Konta Smurfs
  • Konta Handleveled
  • Konta na zamówienie

Bezpieczeństwo oraz satysfakcja klientadla nas priorytetem. Dbamy o każde pojedyncze zamówienie i dokładamy wszelkich starań, aby nasz klient był zawsze zadowolony.

Zapraszamy do kontaktu z naszym Live Chat Supportem czynnym 24h na dobę, 7 dni w tygodniu, 365 dni w roku.

Twoja Satysfakcja jest Gwarantowana.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Polecam serdecznie ,szybka realizacja…

Polecam serdecznie ,szybka realizacja zamówienia , bezproblemowy kontakt wyrazie jakichkolwiek pytań i przede wszystkim super poziom usługi .

17. juni 2023

Cześć Biem,

Chciałbym podziękować za Twoje słowa. Celem naszej firmy jest, abyś był tak zadowolony z naszych usług, jak my jesteśmy zadowoleni z tego, że jesteś naszym klientem.

Szybko i skutecznie

5. juni 2023

Witaj Barciu,

Pragnę wyrazić naszą wdzięczność za Twoje miłe słowa. Nasza firma stara się zapewnić Tobie jak najwyższą jakość usług i cieszymy się, gdy Ty jesteś zadowolony z naszych działań jako nasz klient.

I recommend

High level of boosting, trustworthy people and quick execution of orders.

10. juni 2023

Cześć Nikodem,

Kupiłem boosta

Kupiłem boosta. Wszystko super!

Dziękuje za wykonanie usługi!

26. maj 2023

Witaj,

Insane accounts

I have bought 3 fresh accounts already, each not banned, working perfect and i got my favourite ultimate skin for cheap! :D

Cześć Kacper Zięcina,

Bardzo polecam

Polecam coaching u Trenera

9. juni 2023

Witaj Dawid Nagórski,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

świetny profesjonalny coaching od…

świetny profesjonalny coaching od trenera polecam cieplutko

Cześć Marixson,

lol konto

wszystko sprawnie szybko polecam

Witaj Mateusz Kozłowski,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Profesjonalna I szybka obsługa, fajne konta

7. juni 2023

Cześć Mati,

10/10 !!

Po raz kolejny się nie zawiodłam, polecam każdemu kto się jeszcze zastanawia 😁

31. maj 2023

Witaj, MBSEnjoyerXD

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Kolejny raz bardzo wysoki poziom…

Kolejny raz bardzo wysoki poziom usługi. Szybko, tanio oraz jakość. Polecam każdemu, miła administracja zawsze pomocni. Jeszcze nie raz skorzystam

4. juni 2023

Cześć Jakub Rzepka,

nice and quick duo games from d3-d2

30. maj 2023

Witaj Maciek Kranski,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Obsługa 10/10 kontakt 10/10 serdecznie…

Obsługa 10/10 kontakt 10/10 serdecznie polecam i BEZPIECZNIE 😊😊

25. maj 2023

Cześć Mlody Mlody,

Mega szybko i sprawnie <3

21. maj 2023

Witaj Pawpry,

Niezawodność i profesjonalizm

Niezawodność i profesjonalizm, usługa zrealizowana tego samego dnia, intuicyjny sposób zamawiania i super obsługa

15. maj 2023

Witaj Filip Urbańczyk,

Kox robota

Trener nigdy nie chciał być robotem on chciał być kotem. Dobra robota jak zawsze :)

19. maj 2023

Cześć Paweł,

Mega polecam chłopaków

Mega polecam chłopaków, solo/duo 100% win.

18. maj 2023

Witaj Asasyn,

Kozaki

Kozaki, przystojni, umięśnieni i klikają dobrze w komputer, czego chcieć więcej.

19. maj 2023

Cześć Paulina Rumian,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

chłopacy z mercy boosting service górą!

polecam bardzo ciepło kazdemu człowiekowi i kobietom!

pełen profesjonalizm, przemiła obsługa, sympatyczna atmosfera, dobra zabawa, szybki kontakt

serwis mercy boosting dąży do tego żeby każdy ich klient oraz kobiety byli zadowoleni. W tym miejscu rzeczywiście można odczuć że to klient ma zawsze racje, a jego wymagania - niezależnie jakie one by nie były, zostaną szybko i sprawnie spełnione.

Gdyby mercy boosting service sprzedawało auta to nie miałabym żadnych wątpliwosci że przebieg nie został przekręcony a auto serio nie było bite.

Korzystając z ich uslug regularnie, smiało moge baaaaardzo polecić kazdemu!

12. maj 2023

Witaj Malfka,

Bardzo Dobry kontakt

Bardzo Dobry kontakt, polecam serdecznie ! :)

14. maj 2023

Witaj Michał Badziński,

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.