Är en present till jul så jag har inte provat de skor jag köpt. Paketet verkade fastna på vägen. Skickat 22 nov o framme vid nästa anhalt 23 nov 2021. Sedan hände inget förrän jag ringde o efterlyste... Se mere
Förbeställde ett par dojor som heter ”Air Jordan 1 Mid Chile Red” stod att dom skulle komma om 7-21 dagar, men gissa vad. Dom kom efter 5 dagar helt sjukt bra leverans o företag. Melker elr Fredde om... Se mere
Köpte ett par Air Jordan 4, jätte fina och var i väldigt fint o fräscht skick. Kartongen hade mönster som man kunde känna på vilket tyder på att d är äkta. Gjorde även en liten kontroll på skorna och... Se mere
Absolut nöjd med varan. Leveranstid alldeles för lång, över 1 månad. Tråkigt, oprofessionellt bemötande av kundtjänst vid kontakt vid frågar av beräknad leverans. Inte upplevelsen att man värnar av ku... Se mere
Välkommen till Merchsweden - den ultimata destinationen för dem trendigaste skorna och fetaste kläderna. Hos oss hittar du varumärken som Nike Air Jordan, Adidas Yeezy, New Balance 550, Nike Dunk och mer. Söker du efter dem senaste skorna eller dem som legat högt på trendlistan länga, så har vi dem! Vi levererar alla produkter som finns i lager inom 2-5 arbetsdagar. Finns produkten du inte söker, så kan du förbeställa dem! Du köper, vi söker, med en genomsnittlig leveranstid på 7-21 arbetsdagar.
Pistolgatan 17, 72465, Västerås, Sverige
Svarer typisk inden for 1 måned
Gud och silver klocka och har diamanter
Att sätta högre ordinariepriser än själva tillverkaren och sedan marknadsföra det som ”rea” är ohederligt och vilseledande. Det urholkar förtroendet och ger intryck av att prisnedsättningen är påhittad snarare än verklig.

Besvarelse fra merchsweden.se
Supersnabb leverans! Dock en frakt på 59kr vilket jag tycker är lite väl dyrt men annars var det väldigt smidigt
mycket bra service och lätt att komma i kontakt med kundtjänsten!
snabb leverans uppskattas. Labubu de säljer är ÄKTA👌👌👌
bra positiv upplevelse, jag kommer att fortsätta att handla här och varmt rekommenderar den sidan👍✅
Victoria

Besvarelse fra merchsweden.se
Otroligt snabba och effektiva med att skicka paket och att leverera paket till utlämningsställe, gör verkligen ens dag ännu bättre när man verkligen längtat efter att få det också toppen verkligen stort tack för det! /Mvh My (Kund)

Besvarelse fra merchsweden.se
Enkelt att beställa, snabb frakt. Älskar min mission to saturn. Tack
Beställde en labubu men fick en lafufu. Jag borde förstått att det var bluff.

Besvarelse fra merchsweden.se
Hej Topp Äkta! Supersnygga Märkeskläder med Bra kvalitet och Superbra Priser kan Starkt Rekommendera! Er Alla att Handla på Merchsweden Har Fortfarande inte ännu Handlat Något men ska Göra det Tack

Besvarelse fra merchsweden.se
Beställde varan i fredags (12/9) och mottog paketet måndagen efter helgen! Snabb och smidig leverans och jätte nöjd!!

Besvarelse fra merchsweden.se
Hade lite otur med en skadad produkt och sedan med en sen leverans. Men jag Köpte 2 st Labubus till min döttrar och dom blev otroligt glada över dom och att dom var äkta! Överlag nöjd med köpet och servicen

Besvarelse fra merchsweden.se
Min order kom till fel adress och Johan löste det med PostNord så den ändrades till rätt.
Bra, tillmötesgå och hjälpsam kundservice.
10/10 upplevelse.

Besvarelse fra merchsweden.se
Finns inget att klaga på! Deras service via mail var 10/10.
Mycket bra bemötande.

Besvarelse fra merchsweden.se
Säljer varumärkesskyddade varor med bla. fotbollslags sköldar utan tillåtelse. Ett skämt att de får fortsätta profitera på det.

Besvarelse fra merchsweden.se
👎👎Först tog leveransen över en månad, sen hade skorna den absolut sämsta kvalitén jag varit med om, de var helt totalt sopslut på bara några månader. Hål igenom sulan och kantbitar som ramlade av. Mycket dålig kvalité tyvärr.

Toppen, rekommenderas!
Snabb leverans, väskan i bra skick och stämmer med beskrivningen. Trevlig och snabb kontakt med kundtjänst/support.
Kommer handla här igen.

Besvarelse fra merchsweden.se
Beställde och betalade skor men fick aldrig några. Kontaktade dem och fick till svar att skorna inte gick att få tag på men de skulle leta, mycket konstigt då vi beställde likadana på ett annat ställe och har redan fått skorna, detta på mindre än en vecka. Dock fick vi tillbaka pengarna.

Besvarelse fra merchsweden.se
Snabb leverans! Beställde på onsdag kväll, leverans på lördagen.
Välpaketerat och bra pris. Är alltid lite skeptisk över att köpa sneakers från en tredje part och inte en officiell ÅF men skorna va äkta, inga problem.
Rekommenderas!