Menzzo Anmeldelser

2,1

Ondanks alle slechte recensies heb ik toch besloten om hier een slaapbank te bestellen. Ik werd netjes per e-mail op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en het product werd binnen d... Se mere

Minder kon niet. Had bestelling gedaan met als betaalmiddel KLARNA! Nadien bestelling geannuleerd, maar KLARNA blijft mij lastig vallen i.v.m. de betaling!!! Blijkbaar geeft MENZZO de annulatie niet d... Se mere

Beter echt niet bij Menzzo bestellen, de producten waren al niet goed geleverd.. halftafel met marmeren blad kwam kapot aan en is nooit vervangen... 3 zelfde witte banken besteld, die gelig waren bi... Se mere

Bestel niets op deze website! Op 21 februari van dit jaar heb ik twee stoelen besteld. Kort daarna heb ik de bestelling op tijd geannuleerd, maar het geld was natuurlijk al meteen afgeschreven.... Se mere

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf! Ik heb een kaptafel besteld voor mijn salon. Het pakketje heb ik niet direct geopend maar een week later toen ik de sleutels kreeg van mijn salon. Bleek de kaptafel beschadigd te zijn. Ik heb gemaild en ze zeiden dat het binnen 48 uur na ontvangst gemeld had moeten zijn. Wat een onzin. Ik ga hier sowieso werk van maken.

24. november 2023

Geduld is beloond

Weliswaar langer moeten wachten dan in eerste instantie was afgesproken. Maar een keurig excuus ontvangen en andere opties werden geboden. Wij wilde zelf wachten en zijn blij dat we dat geduld hadden. Zeer happy met de gekochte eettafel. Precies wat wij wilde hebben voor een schappelijke prijs.

11. november 2023

onbeschrijfelijk slecht

Ik heb in augustus 2023 een bestelling gedaan.
Het bleek niet leverbaar.
Ik vroeg netjes mijn geld terug.
Die keuze had ik.
Nu is het 3 NOVEMBER..en nog steeds heb ik na dik 40 mailtjes mijn 409 euro niet terug.
En het Frans vertaal gedoe werkt ook niet echt handig.
Echt schandalig.
Ik gok dat ze failliet zijn en daarom geen geld meer teruggeven. Ik ga aangifte doen.

3. november 2023

Mooie lamp

Had een mooie lamp besteld het duurde even voordat ik het in huis had, maar kwam ook niet uit Nederland.
De lamp zat erg goed ingepakt makkelijk te monteren. Wij zijn er blij mee👍

19. oktober 2023

Ik ben al vanaf juni 2023 bezig met dit…

Ik ben al vanaf juni 2023 bezig met dit bedrijf eerst het wachten en wachten op mijn product ,na daar meerde datums van gekregen te hebben en mijn product steeds vertraagd werd heb ik het geannuleerd .nou en om je geld terug te krijgen dat is nu ook weer een hoofdpijn ik heb spijt dat ik hier ooit aan begonnen ben en zou het zeker afraden .

24. oktober 2023