Menykalundborg Anmeldelser 17

3,1

3,1

Middel

Langt tid på en pølse

Mig og min ven går hen til bageren og bestiller hver vores fransk hotdog, jeg fik min først og spist den, min ven fik også hans men pølsen var der ikke, han han spurgte i længere tid hvor hans pølse var, måske var det ikke så dårligt, men vi vente i en 30 min, heldigvis var der en ung dame som hjalp ham meget, tak til den søde dame som hjalp os efter de andre ikke kunne hjælpe os

29. marts 2026

Vi skulle hente 60 rammer

Vi skulle hente 60 rammer øl og sodavand. Vi fik fat i Nanna der henviste os til Conrad (drikkevareafdelingen). Han havde i den grad ja-hatte på og var til stor hjælp og meget effektiv. Helt fantastisk oplevelse!

18. maj 2025

Valgte i år at bestille nytårsmenu fra…

Valgte i år at bestille nytårsmenu fra meny kalundborg.
Og må ærlig indrømme ALDRIG ha skuffelsen væretså stor.

Jegarbejder selv med mad til hverdag og har aldrig smagt noget mad der var så smagsløst...
Og kedeligt.

Det er helt bestemt sidste gang jeg bestiller derfra.

Penge lige ud af lommen. !

31. december 2024

Lækreste nytårsmenu

Lækreste nytårsmenu - nem at tilberede
Vi følte vi spiste ude og tiden i køkkenet var virkelig minimal....så lækkert mad med små anretningstvist
Vejledningen var super god og billederne hjalp til en proff servering
Vi fik små appetizere med laks og pate, hummersuppe, oksemørbrad og desserttallerken

31. december 2024

Super service - så flot supermarked med alt hvad hjertet begærer - spørger man om hjælp får man så god betjening -
Vi handler hos MENY hver gang vi er i vores sommerhus - og glæder os til hver gang til at besøge MENY. Tak for altid venlig behandling og super service.

28. september 2024

Virkelig imødekommende personale

Meny i Kalundborg er mit favorit supermarked, vi har sommerhus i området og det er fast tradition at handle her, første gang var jeg helt chokeret over at blive taget imod, nærmest som når man kommer på besøg hos familie eller hos gamle venner, det oplever man ikke i København!
Samtidig har de et stort og lækkert udvalg

17. maj 2024

Byens bedste butik

Byens bedste butik
Der er en dejlig behagelig atmosfære behagelige medarbejdere meget hjælpsomme meget ros til medarbejderne
I GØR DET SUPER GODT
Mvh en meget tilfreds kunde

15. marts 2024

Fantastisk oplevelse som at træde ind i…

Fantastisk oplevelse som at træde ind i Harrods fødevarerafdeling...Det var 1 besøg og allerede da vi kom ind i blomster afdelingen tænkte jeg hold da op....Bagerafdelingen sikken et udvalg for at komme ind i delikatessen .... en venlig hr hilste på os alle det var den ene chef...glæder mig allerede til næste gang . John Nørrebro

23. oktober 2023

Fiskeafdelingen

Jeg købte salat i slagter/ fiskeafdeling d 16.8. men varens bedst før dato var 12.8. !!!
Det var tilbud på 3 valgfri pakkede produkter (120,-) jeg mistede appetitten på de to ydeligere varer jeg også havde valgt mig. Øv.
Vh Birgit fra Havnsø

16. august 2023

Råden skaldyr

Både jeg om mine gæster blev syge af at spise skaldyr herfra. Da jeg gjorde opmærksom på dette og bad om penge tilbage, blev jeg mødt af en konklusion om at "da der ikke var andre der har klaget kunne min påstand ikke være rigtig". Fik ikke pengene tilbage, eller så meget som en undskyldning.

15. juli 2023

FØJ!!

Hvis man kunne give 0 stjerner fik den det! Tænk at man i 2023 stadig støtter og have levende dyr liggende på is i fiskehandleren! Jeg vil skide på folk vil sige det normalt, men fy for f**nden hvor er det usmageligt at sådan en stor kæde støtter og have levende hummere liggende på is, med bundet klør! Det er dyrplageri! Jeg fik et chok da jeg kiggede på fisk, og så de 2 stakkels hummere bevægede sig.

Jeg synes ellers det er en fantastisk skøn og flot butik, men det der, det noget være svineri!

11. juni 2023

Hver evig eneste gang jeg træder ind i…

Hver evig eneste gang jeg træder ind i bageren, bliver jeg mødt af medarbejder der står og snakker og lader kunder vente, eller også bliver man mødt med snerre.. for nyligt var der en anden kunde der måtte stå og sige ‘hallo’ før der kom nogle - den ene igang med en større bestilling, en omme i bageriet og 2 i kassen der ævlede og ignorerede intet mindre end 3 kunder..

25. maj 2023

Menu Kalundborg

Hvis du ikke endnu har handlet i menu i Kalundborg , så skynd dig derned, i menu Kalundborg finder du et bredt udvalg af speciel varer og ligeledes er du også heldig og møde Peter egebæk der hilser så pænt og takker for du handler i hans butik , i slagter afdelingen finder du eminent og lækkert kød og et personale der altid står klar med et dejligt smil og det mest skønne og hjælpsomme sind , ligeledes hjælper slagteren med enhver special opgave og også her er alt i top , delikatessen har altid nem og lækker mad og bageren de mest lækre kager og brød , sociale medie medarbejderen lægger sig ligeledes i selen for og besvare enhver besked /spørgsmål , fiske drengene er heller ikke blege for en kæk bemærkning snyd ikke dig selv for en tur i menu Kalundborg , der er en stemning i butikken som næsten ikke kan forklares men skal opleves :) Havde jeg kunne give mere end 5 stjerner gjorde jeg det for 5 stjerner er for lidt

15. august 2022

Brunch

Fik en fantastisk brunch, i weekenden. Kan kun anbefale den til andre og der var så rigeligt, selv bacon var der nok af.

4. oktober 2021

Er dette din virksomhed?