Menwithstyle.nl Anmeldelser 417

3,8

Top kwalitiet. Top service, 1 ste keer in 2 jaar dat ik een elektrisch product koop waar ik het oplaad blokje naast de altijd inbegrepen oplaad draadje krijg, echt onverwacht en verbaast, hiernaast d... Se mere

Menwithstyle is en top bedrijf. Ze leveren kwalitatief zeer goede spullen. Service en correcte levering en bovendien snel ook. Dit bedrijf staat bij mij hoog in het vaandel. Mijn complimenten. Ech... Se mere

Ik wacht al meer dan een maand op mijn geld terug en ze negeren a mijn mails en moest zelf transport van België naar NL betalen en zij gingen terug betalen!! Niet dus..berichten worden gelezen zond... Se mere

Inmiddels 4 elektrische scheer beurten verder, na ruim 60 jaar met scheermesjes e.d. gewerkt te hebben, is mijn ervaring voor wat betreft het electrisch scheren redelijk positief, het duurt wel langer... Se mere

1. Butik med modetilbehør
  2. Hvidevarekundeservice

Men With Style is gespecialiseerd in het ontwikkelen van Bodygroomers, Scheerapparaten en Trimmers en is door meerdere onafhankelijke sites tot beste getest.

3,8

God

Svarer typisk inden for 2 uger

Niks geleverd

Na overleg toch goed aangekomen onlangs vertraging.

10. marts 2025
Menwithstyle.nl-logo

Besvarelse fra Menwithstyle.nl

Hoi!

Bedankt voor je feedback, is het al aangekomen? Mocht dat nog niet het geval zijn, kun je altijd eventjes, bellen, appen of mailen.

Hoor het graag en excuses voor het ongemak!

Kabeltje besteld. Waar blijft die?

Als je dan toch probeert te azen op reviews zorg dan er in ieder geval voor dat je het bestelde extra laad kabeltje opstuurt en je emails beantwoord (van waarom het zo lang duurt). Overigens is het scheerapparaat zelf een beetje overgehyped. Accu duur gaat snel achteruit. En scheert niet perse beter dan andere apparaten

10. marts 2025
Menwithstyle.nl-logo

Besvarelse fra Menwithstyle.nl

Hoi!

Hoor het graag en excuses voor het ongemak!

Vlotte service

Er was een vlotte service. Momenteel ben ik nog aan het uitzoeken hoe alles te gebruiken maar het lijkt toch degelijk materiaal

12. marts 2025

Handig

Snel geleverd misschien omdat ik ook in Flevoland woon maar top gedaan. Machine cool, lekker en handig mee te nemen.

3. marts 2025

Prima apparaat

Om dit product te kopen ben ik afgegaan op de aanwezige reviews en de prijs. De levering was vlot. Het scheerapparaat was geladen, ik kon hem gelijk testen. En ik was dik tevreden. Puik! Ik vindt alleen de electrische aansluiting een beetje klein

4. februar 2025

Huiswerk

Er word omschreven dat dit apparaat vooral geschikt is voor de intieme delen,nu 2x gebruikt en 2 keer wondjes met het folie hulstuk.
Het folyie hulpstuk kan niet geopend worden om schoon te maken, staat ook niet in de omschrijving.
Om het te perfectioneren zou er een foliescheerhulpstuk gemaakt moeten worden zonder de vleestende mesls op de zijkant dan heb je echt een perfect scheer apparaat

28. januar 2025