Memphis Mansion Anmeldelser 178

3,2

Denne anmeldelse er udelukkende baseret på vores madoplevelse. Min kammerat og jeg havde hjemmefra forelsket os i den meget amerikanske og autentiske menu. Da maden bliver serveret tager den ene... Se mere

Anmeldelse af Memphis Mansion Dineren. Vi har kommet her i nogle år efterhånden og har været tilfredse hver gang, men i dag blev vi voldsomt skuffede… Vi ankom ca. 18.40 og fik bestilt vores mad... Se mere

1. Museum
  2. Amerikansk restaurant
  3. Diner
  4. Selskabslokaler

Elvis Museum, Johnny Cash Museum, Souvenirshop, Musikforhandler, Amerikansk Diner Highway 51, Selskabslokaler & Mødefaciliteter, Events, og meget, meget mere!

3,2

Middel

Det tager typisk over 1 måned at svare

Anmeldelse af Memphis Mansion Dineren.

Anmeldelse af Memphis Mansion Dineren.

Vi ankom ca. 18.40 og fik bestilt vores mad. Vi lagde mærke til at flere gik op til skranken og spurgte om I havde glemt dem, da nogle havde ventet i lidt over 1 time sagde de. Som forventet fik vi så også først efter 1 times ventetid vores mad….

Det mad vi så fik var ren skuffelse. Jeg fik 16 pomfritter! Jeg grinte, fordi det må da være en joke!? Min partner havde købt dip til og fik en ligeså latterligt lille portion pomfritter. Vi bestilte straks en “refill” kurv med pomfritter i håb om rent faktisk at få nogle pomfritter til hans dip. Ud kom en latterlig lille portion mere 😩 det er slut for vores vedkommende at komme lørdag aften mere! Det kan i godt gøre bedre!

11. april 2026

Denne anmeldelse er udelukkende af…

Denne anmeldelse er udelukkende baseret på vores madoplevelse.

Min kammerat og jeg havde hjemmefra forelsket os i den meget amerikanske og autentiske menu. Da maden bliver serveret tager den ene skuffelse den anden. Jeg fik serveret Mac and cheese, som var overkogt, tør, kedelig og smagte voldsomt af muskatnød.
Min kammerat fik en burger hvor bøffen ikke fyldte bollen ud. Baconen lignede noget der var kommet direkte fra krematoriet. Og mængden af pomfritter ville få Elvis til at vende sig i graven. Det var decideret pinligt, da pomfritter er så billige i indkøb. Dog skal det siges at pomfritterne var det der smagte Aller bedst.

7. april 2026

Denne anmeldelse går udelukkende på…

Denne anmeldelse går udelukkende på deres mad som jeg på ingen måde kan anbefale.

Var der ude sammen med Brudeparret.
For det første var burgerne kolde og havde maks stuetemperatur, ligeledes med pommesfrites.

En anden fik en bøf der var så rå indvendig at den stadig sagde muh. Da det så blev påtalt kom man med en totalt latterlig undskyldning om at sådan var de alle sammen. Men så kan det undre mig at vi sad 3 med hver sin kategori af stegt, min helt mørk, hende ved siden af mig en smule rød og så den sidste faktisk rå.

De tog den så ud i køkkenet til sidst for at lave den om, men kun for at servere akkurat den samme bøf igen. Et hvert køkken med respekt for sig selv havde lavet en helt ny og beklaget fejlen.

Sådan en service og kvalitet af mad kan under ingen omstændigheder anbefales!

4. april 2026

Min veninde og jeg kørte fra Hvalsø på…

Min veninde og jeg kørte fra Hvalsø på Midtsjælland for at se Memphis Mansion. Vi havde hørt meget om stedet og blev ekstra opmærksomme, da vi så, at Priscilla Presley lige havde været forbi Memphis Mansion.

Vi indfandt os i receptionen og blev mødt af en sød ung pige, Jeg spurgte lidt ind til entrebilletter, pris mv. snakken faldt også på det fornemme besøg og hun fortalte, at hun havde været på arbejde den dag Priscilla Presley kom på besøg.

Helt uskyldigt spørger jeg: Nå er hun så lige så smuk i virkeligheden som på billeder ?

I det samme kom Henrik Knudsen stormende ind i lokalet. Han RÅBTE, at han godt viste, hvor jeg ville hen med det spørgsmål. Yderligere RÅBTE han, at hvis han gik tæt på mig, så havde jeg nok også rynker. Til slut fik vi en salut med om, HVAD I ALVERDEN ER DET FOR EN VERDEN VI LEVER I HVOR ALTING GÅR UD PÅ, HVORDAN MAN SER UD.

Helt paf stod min veninde og jeg og forstod intet af, hvorfor der kom sådan en overfusning.

Jeg spurgte bare helt fredsommelig om hun stadig var smuk (jeg er så gammel, at jeg som i tusindevis af andre teenagedrenge var helt forelsket i denne gudesmukke kvinde (det var i mine drengeår i 80érne.

Jeg syntes altid, at det er dejligt, når ældre mennesker holder sig godt. Se bare på vores egen Susse Wold - stadig smuk.

Der var intet ondt i mit spørgsmål, men min veninde og jeg blev hurtigt enige om, at med sådan en "velkomst" så vil vi nok hellere bruge lidt ekstra og se det rigtige Graceland.

Til dig Henrik - vi var totalt chokeret over din opførsel - vi håber ikke, at det er din normale måde at omgås dine medmennesker.

29. marts 2026

Har lige været på Memphis Mansion…

Har lige været på Memphis Mansion i forbindelse med Priscilla Presley som var på besøg 💕 Kan kun sige det var en kanon oplevelse.Så tusind tak til Henrik Knudsen & co ☺️👌
Mvh
Mona B. Bergh-Press.

21. marts 2026

Kære Mona,

Fantastisk burger!

En af de bedste burgers jeg nogensinde har smagt. Stemningsfuldt sted med god og hurtig betjening. Sluttede af med en lækker Shake. The King ville være stolt!

19. februar 2026

Kære Peter,

Du kan trygt handle og spise hos Memphis Mansion

Jeg har handlet hos Memphis Mansion siden de åbnede. Jeg handler der stort set hver måned, enten online eller fysisk. Jeg har stort set altid været tilfreds med at handle der og de meget få gange der har været noget at reklamere over, er det blevet løst så jeg har været tilfreds. Dineren er fantastisk god. Høj kvalitet af mad og store Jyske portioner. Jeg kan absolut anbefale at handle hos Memphis Mansion.

15. februar 2026

Kære Martin,

Memphis Mansion

Memphis Mansion i Randers er et absolut…

Memphis Mansion i Randers er et absolut must-see! En helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Stedet emmer af Elvis, amerikansk kultur og gennemført 50’er-stemning. Museet er imponerende og lavet med stor respekt for Elvis’ liv og musik – man mærker virkelig passionen bag.

Den amerikanske diner fuldender oplevelsen med lækker mad, god service og autentisk atmosfære. Man føler sig næsten transporteret direkte til USA. Personalet er venligt, engageret og giver sig tid til gæsterne.

Et unikt sted i Danmark, som både er perfekt for Elvis-fans og for alle, der bare elsker en anderledes og hyggelig oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen!

6. februar 2026

Kære Claus,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse hos os. Vi håber, at du har lyst til at besøge os igen en anden gang..

Memphis Mansion

At komme til Memphis Mansion gående fra…

At komme til Memphis Mansion gående fra parkeringspladsen og slentrer langsomt op af gangstien alt i mens man lytter til Elvis 💙🎸og går forbi Johnny Cash museet og Elvis fødehjem og dernæst ind i (Kongens) 👑hus og hilse på et venligt personale og få noget godt at spise, og få shoppet lidt🎬 så er målet nået. Tak til Henrik Knudsen & hans personale. Nyder det hver gang ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️🤗

13. februar 2026

Kære Mona,

Memphis Mansion

Det er et godt sted at spise og så på…

Det er et godt sted at spise og så på museum bagefter, så ind i butikken og købe dvd og musik , vi tar tit til Randers fra Sjælland med tog for en hyggelige dag ud af det, så i kan rolige tage til Memphis Mansion i Randers få nået godt at spise de er meget flinke og søde altid hjælpesom , de har osse tænkt på børne der er milkshake og kage de har det hele, det er besøget vær mvh Linda grethens ❤️❤️❤️

10. januar 2026

Kære Linda,

Med venlig hilsen Memphis Mansion

Mit absolutte yndlings sted!

Mit absolutte yndlings sted og en skam det ikke ligger tættere på hvor jeg bor. Stemningen starter allerede på parkeringspladsen og turen op til huset🥰 kunne sidde timer i dineren og bare kigge rundt og nyde stemningen. Altid venlige og smilende personale. Lækker mad. Skøn shop og museum.

12. februar 2026

Kære Jannie,

Med venlig hilsen Memphis Mansion

kommer ikke igen

Vi kommer som familie ikke igen. Dyre priser og lang ventetid er hvad man som familie kan forvente.

Kære Jannie,

Vi er kede af at høre, at I har haft denne oplevelse hos os. Vi bestræber os altid på at yde vores bedste og ønsker, at alle vores gæster går herfra glade og tilfredse.

Vi håber, at vi får muligheden for at give jer en bedre oplevelse en anden gang.

Trist service

Trist service, dårlig mad - kommer ikke igen.

9. februar 2026

Kære Kim,

Memphis Mansion

Det er den hyggeligste Diner på stedet

Det er den hyggeligste Diner på stedet. Fantastisk personale og skøn amerikaner mad man ikke lige finder andre steder. 😘

6. februar 2026

Kære Inge,

Memphis Mansion

Long live Memphis Mansion!

Jeg har besøgte Memphis Mansion en del gange..Som en forholdsvis nye fan var jeg taknemligt over at kom så tæt på Elvis her i DK..💙⚡️. Jeg var så høj. De gøre det så godt! - Selv om man er ikke E.P. fan! Fed Johny cash udstilling. Mange events om sommeren. Lækker mad. Er ked jeg bor ikke tættere på!

Kære Laura,

Med venlig hilsen,

Jeg elsker dette sted

Jeg elsker dette sted. Tænke sig at vi i lille Danmark har sådan et fantastisk hus, som Elvis havde.
Har spist der flere gang, og maden har altid været super god. 👍
Er med i fanklubben, og køber tit noget med Elvis, og få altid en fantastisk service, og god betjening.
Så ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️her fra ❤️

Kære Teddy,

Med venlig hilsen,

Nytårsmenu ud af huset

Bestilte nytårsmenu ved Memphis mansion til 8 personer.
Desværre modtog vi kød til 3 af menuerne , som ikke kunne tygges grundet fedt og sener(oksemørbrad).

Ved henvendelse modtager vi i første omgang en fin dialog, men da deres restaurantchef kommer til, mødes vi af arrogance og nedladende tilbagemelding.

31. december 2025

Rå bøf i burgeren

Ved vores besøg modtog vi en burger med en bøf, der var decideret rå i midten. Da vi gjorde personalet opmærksom på det, fik vi at vide, at bøffen var “medium rare”. Som kok kan jeg tydeligt se forskel på råt og medium rare kød, og jeg forklarede roligt, at vi gerne ville have den lavet om. Svaret var dog både surt og uhøfligt, og vi fik at vide, at fordi vi havde spist halvdelen af pomfritterne, kunne vi ikke få den byttet.

Jeg forklarede, at vi først opdagede det, da bøffen blev skåret over. Efter lidt frem og tilbage tilbød de at varme bøffen hurtigt igen, men på det tidspunkt var resten af bordet stort set færdige med maden.

Under besøget kunne vi desuden høre flere andre gæster klage over råt kød og dårlig service.

Det er desværre ikke første gang, vi oplever problemer her. Den eneste grund til, at vi gav stedet endnu en chance, var fordi nogle bekendte synes, det er hyggeligt ved Elvis Shoppen. Det bliver dog ikke aktuelt fremover.

1. november 2025

Slatten, kold og smagløs.

Sørgelig oplevelse på dineren.
Efter laaang ventetid gik vi serveret en gang lunkne spareribs med en MEGET sød barbecuesauce og en smagløs coleslaw.

Burgeren skuffede desværre også. Kedelig kold bolle med grå kylling og slatne røsti.

Pommes var gode.

Vi kommer nok ikke igen!

14. september 2025