Hej Thor,
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af din oplevelse, eftersom vi sætter stor værdi i vores kundetilfredshed.
Vi vil gerne tage os tid til at adressere din kritik, særligt da vi mener, at den indeholder flere misforståelser, som vi gerne vil afklare.
1. Om vores påstande vedrørende Alzheimers:
Vi markedsfører MemoryFrames som et værktøj, der kan have en positiv effekt for personer med Alzheimers. Dette bygger på veldokumenterede principper fra reminiscens- og kognitiv stimulationsterapi, som viser, at gentagen visning af personligt relevante videoer kan fremkalde minder, reducere angst og forbedre livskvaliteten. Disse påstande understøttes af forskning på området, og vi gør det klart, at MemoryFrames ikke er en kur, men et supplement til at skabe glæde og tryghed i hverdagen - for den syge såvel som de pårørte.
Vi har stor respekt for den udfordring Alzheimers udgør, og vi ville aldrig fremme urealistiske løfter. Vores mål er at bidrage til at forbedre livskvaliteten for mennesker, der lever med denne sygdom.
2. Om produktets pris:
Prisen på MemoryFrames er konkurrencedygtig sammenlignet med lignende produkter fra detailhandlere som Power og Elgiganten, hvor tilsvarende rammer ofte koster mere og ikke tilbyder den samme tilpasning og brugervenlighed. At du synes den er for dyr, er selvfølgelig helt okay. Alle har ret til en holdning.
Afsluttende bemærkning:
Vi tager din kritik alvorligt, men vi står ved vores produkt og markedsføring. MemoryFrames er designet med hjertet. Hvis du ønsker yderligere information om produktet eller vores baggrund for påstandene, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.
Med venlig hilsen,
MemoryFrames