De ontwerpfase is heel prettig verlopen, waardoor er een mooi resultaat is ontstaan. Vervolgens 5 weken moeten wachten op de bezorging en bij het opmaken van de verpakking een enorme teleurstelling. D... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Heel bijzonder om samen met Memori Sentimentals een unieke sieraad te kunnen laten ontwerpen met de namen van mijn man, mijn kinderen en van mijzelf erin. Mooi om in mijn ontwerp een hartvorm... Se mere
Virksomheden har svaret
Goede service. Was niet tevreden na het eerste ontwerp en kreeg snel een reactie met een ander ontwerp. Communicatie is goed verlopen. Ketting is prachtig aangekomen en me dochter draagt het el... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Sentimental gifts for yourself, your partner, your family member or any other loved ones. Memori is the place where you can find something truly unique, personalized and sentimental for your special person.
Kontaktoplysninger
Har besvaret 75 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
De hanger is mooi geworden
De hanger is mooi geworden, maar ik geloof niet dat de ketting echt zilver is. Dus waarschijnlijk is de kans groot dat hij binnen no time gaat verkleuren bij mij. Het ontwerp van de hanger is leuk geworden.

Ik ben er erg blij mee
Ik ben er erg blij mee. Je geduld wordt wel op de proef gesteld. Elke week keek ik naar de update van de bezorgdienst. Het heeft in totaal 4 weken geduurd. Toen het geleverd was en het doosje zag was ik al verrast. Erg mooi verpakt met een strikje. Uniek sieraad. Aantal tips - keuze verschillende lengte van ketting. - geboorte steen als ware grootte en vorm weergeven. - losse ketting kunnen bestellen zodat je het los van elkaar te dragen. - misschien een juwelier vinden in Nederland zodat je klanten niet zo lang hoeven te wachten. Maar om positief te eindigen. Ik vind het een prachtige sieraad ik draag hem met veel trots. Het is uniek en speciaal dat maakt het mooi. Bedankt hiervoor.
T. vd. Bergen

Mijn bestelling was vertraagd
Mijn bestelling was vertraagd. Het duurde lang voordat ik mijn ketting binnen kreeg. Waarschijnlijk door de zomervakanties. De ketting zelf is mooi!

Besvarelse fra Memori Sentimentals
Mijn twijfels zijn helemaal weg genomen!
In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik in eerste instantie twijfelde of Memori Sentimentals te vertrouwen was. De reviews voelden 'niet echt' en er bekroop me iedere keer bij het bekijken van de website een vreemd gevoel. Plotseling zag ik dat mijn schoonzusje een ketting droeg die verdacht veel leek op dat wat Memori Sentimentals aanbiedt: ja hoor, ze had er een besteld! Ik durfde het toen wel zelf aan en heb inmiddels een prachtige ketting om mijn nek hangen met de namen van onze twee zoontjes erin verwerkt. Dank jullie wel!

Prachtige ketting
Het is heel mooi en ik alleen weet de betekenis ervan dat maakt het helemaal speciaal

2de keer goeie keer
Ik wou onze beide namen in de hanger verwerkt hebben. Toen ik een voorontwerp toegestuurd kreeg, vond ik 1 letter niet zo mooi. Ik gaf dit aan en kreeg al de volgende dag een nieuw ontwerp. Dat was prachtig. Ik ben er heel blij mee.

Besvarelse fra Memori Sentimentals
Het is een mooi sieraad. gewordenen en ik…
Het is een mooi sieraad geworden en ik werd goed en snel geholpen bij mijn aanpassingen die ik aangaf.
Heb het voor mijzelf en mijn dochter gekocht met de naam van mijn kleinzoon, het was een topgeschenk!

Mooi
De drie namen van mijn jongens mooi verwerkt in een hanger. Ik kreeg er al leuke reacties op 😊

Aanrader! Voor herhaling vatbaar
Super! Was het wachten zeker waard. Wat je ziet is daadwerkelijk wat je krijgt voor een goede prijs. Tijdens het ontwerp proces kun je nog aanpassingen maken aan het ontwerp voordat je het goed keurt en de productie gestart wordt. Gedurende het gehele proces wordt je regelmatig geüpdatet over de status van je sieraad wat erg fijn is. Voor iets dat handgemaakt wordt is de leveringstijd erg netjes. Veel mensen gaven dit als iets negatiefs aan maar je kan niet verwachten dat iets zo persoonlijks net zo snel geleverd wordt als kant-en-klare producten. Bij mij duurde het 2 weken voordat ik het binnen had dus dat vind ik gezien het product nog steeds best wel snel. Als de gelegenheid er is zal ik zeker nogmaals bestellen!

Wat prachtig!
Wat prachtig! Duurde even.. maar het is het wachten waard!
Mooi ontwerp! 1 van mijn naam en 1 van mijn zoon met een geboorte steentje. Vele vragen wat het betekent. Ik heb alleen de kettingen veranderd (iets langere lengte) jammer dat je dat niet zelf kan aanpassn op jullie site. Maar los van dit ene puntje. Goede service en je wordt netjes op de hoogte gehouden van je order. Ik zeg doen!
Bedankt voor dit mooie ontwerp🍀❤️

Besvarelse fra Memori Sentimentals
Bedankt voor het mooie sieraad
Bedankt voor het mooie sieraad. Ik ben er blij mee.

Super blij mee
Super blij mee, heb het direct om gedaan en kreeg ook al vele leuke commentaren van rondom..

Besvarelse fra Memori Sentimentals
Meteen een persoonlijk ontwerp gekregen…
Meteen een persoonlijk ontwerp gekregen waar ik blij mee was. Enkele weken onderweg, maar het resultaat is zoals verwacht, in een mooi opbergdoosje ontvangen.

Mooie hanger!
Mooie hanger al vind ik de ketting wel erg grof. Heb er een andere aan gedaan.
Hanger ben ik heel tevreden over.

Duidelijk verloop aankoop
Het proces ging prima en snel. Ik denk dat ik mijn vriendin heel blij kan maken.

Super mooie hanger
Super mooie hanger! Wel jammer dat ondanks een eerdere review werd aangegeven dat het kleine steentje erbij heel de tijd de achter hangt of er voor. Terwijl op de afbeelding als je het besteld hij vast is gemaakt aan de ketting, dit ga ik denk ik nu zelf doen

Besvarelse fra Memori Sentimentals
Geweldig ontwerp en ongelofelijke…
Geweldig ontwerp en ongelofelijke service. Ze reageren snel op mail. Ik ben heel blij! Totaal niet verwacht om eerlijk te zijn maar dikke tip!!!

Besvarelse fra Memori Sentimentals
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.