Hele leuke site! Alles is overzichtelijk, maar ook de kleding is van erg goeie kwaliteit, en natuurlijk niet duur! Erg betaalbaar
Se, hvad kunderne siger
Verkeerd item ontvangen en het goede niet ontvangen. Bevestiging retour ontvangen maar geen geld terug ontvangen. Al weken aan het mailen.. slecht contact..
Retourneren is bij dit bedrijf kennelijk erg moeilijk. Inmiddels wacht ik al 3 weken op een retour dat verwerkt moet worden. Ik heb al 2x contact opgezocht via Instagram maar uit hun zelf wordt er wei... Se mere
Ruime en afwisselende keuze en zeer vriendelijk geholpen . Waarbij ze ook goed met de klant meekijken en meedenken . Goede kwaliteit en snelle levering.
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Online fashion shop je bij de leukste musthave platform! Shop bij Memali de laatste trends op het gebied van kleding, schoenen en accessoires. Voór 16.00 uur besteld? Morgen al in huis! | Veilig betalen | Achteraf betaling mogelijk! | Modemusthave item...
Kontaktoplysninger
Holland
- memali.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Bestel hier niet
Begin januari een pre order item besteld met allerlei andere producten die al wel op voorraad waren, het is nu 6 weken later en ik heb nog steeds alleen de bevestigingsemail gehad. Meerdere keren contact op proberen te nemen via mail en instagram en op allemaal geen reactie gehad. Bestel hier niet <3
Bestelling niet geleverd
18 december heb ik hier besteld en nog steeds niks ontvangen. Ik heb al meerdere mails gestuurd, maar ik krijg ondertussen geen reactie meer. Ik heb mijn geld ook niet terug gekregen.
Retourneren is dramatisch
Retourneren is dramatisch. Als je niet op ler, krijg je je geld niet terug. Meerdere malen aangegeven dat dit anders moet, maar er wordt helaas niets mee gedaan.
Retourneer hier niks!
Over de verzending van hun niks aan te merken want ze zijn heel vlot met leveren. Als je wil retourneren heb je echter een probleem. Op 27 jan jl. kreeg ik een bevestigingsmail dat ze mijn retour hadden ontvangen. Binnen 14 dagen zou ik mijn geld terugkrijgen. Je raad het al. We zijn 2,5 week verder en geen geld terug en geen enkele reactie op mijn mails. Ik lees dat er meer mensen zijn met hetzelfde probleem bij dit bedrijf. Schandalig!
Update: na een slechte recensie contact gekregen met hun via Instagram en nu is alles netjes afgehandeld
Geen reactie op klantenservice, terugbetaling
Mijn retour is een maand terug al bij memali aangekomen, nog steeds geen terugbetaling gehad. Al 2 mailtjes gestuurd naar de klantenservice maar geen reactie terug…
Product nooit ontvangen
Ik had een pre-order besteld op 19 december. Deze werd meermaals uitgesteld zonder dat ik daarvan op de hoogte werd gebracht. Hier moest ik steeds zelf achteraan. De reactie van de klantenservice was erg traag. Redelijk vriendelijk, maar totaal geen excuus of erkenning van het probleem. Uiteindelijk kreeg ik een zogenaamde verzendingsbevestiging, maar zonder verzendlink. Op het moment van schrijven heb ik nu pas mijn geld terug gekregen na maanden heen en weer mailen en heb ik mijn product nooit ontvangen.
Bestelling niet binnen gekregen
21 december 2 bestellingen geplaatst. Ondertussen is het febeuari en nog steeds niks binnen gekregen. Ik heb al meedere keren gemail en via instagram DM gestuurd en krijg totaal geen reactie meer. Hele slechte zaak!
Refund nooit ontvangen
Mijn retour is een maand geleden ontvangen, echter nog steeds mijn geld niet terug. Daarnaast ook geen reactie op mijn e-mails.
Ik zou het niet aanraden.
Nogsteeds geen geld terug
Na 4 weken een pakket te hebben geretourneerd heb ik nogsteeds geen geld terug ontvangen. Contact is niet te krijgen, 4 mails en 5 insta DM’s verder en nog geen reactie. Kan helaas fluiten naar mijn €100, bestel hier niks!!
Niks bestellen bij dit bedrijf!
Niks bestellen bij dit bedrijf!! Als je retourneert, dan betalen ze je niet terug. Heb al 4 mailtjes gestuurd. Op 2 antwoord gehad dat ik het geld binnen twee dagen terug zou krijgen. Zijn al 5 weken verder.. heel slecht. Gewoon oplichting dit!
Op 23 december een bestelling geplaatst…
Op 23 december een bestelling geplaatst en daar nog steeds niks van gezien.. meerdere mails gestuurd en ook ontvangen, waarin beloofd werd dat de blazers opgestuurd zouden worden. Verder wordt er niet meer gereageerd. Heel erg slecht.
Op 22 december een bestelling geplaats…
Op 22 december een bestelling geplaats en nog altijd niks ontvangen... meerdere keren zelf moeten mailen waar mijn pakketje blijft en of ik mijn geld terug kan krijgen gezien ik al 2 maanden wacht, hier word niet meer op geantwoord. Ook meerdere keren gevraagd om een track&trace ook dit niet ontvangen. Waarschijnlijk ligt mijn pakket nu bij een afhaalpunt zonder dat ik het weet en kan ik fluiten naar mijn €45.... ik baal echt van deze service
Geen terugbetaling van retour!!
2 bestellingen zijn geretourneerd. Ik heb wel een bevestiging ontvangen dat de retourzendingen zijn aangekomen, maar het bedrag is niet teruggestort. Inmiddels ruim een maand verder, ik heb meerdere e-mails gestuurd, maar hierop krijg ik geen reactie…
Bestel hier dus niet!
Niks teruggestort
3 weken geleden retour gedaan, staat binnen 14 dagen geld terug.
Meerdere mails gestuurd de afgelopen week en geen enkele reactie. Geld nog steeds niet terug.
Pas op met bestellen!!
Nalatigheid in service - Teleurstellend
Ik volg Memali via insta en ik heb hier eerder al eens kleding besteld, waar ik heel tevreden mee ben. Het enige jammere is aan deze webshop is de customer service. In dit geval heb ik mijn bestelling terug gestuurd, en ik ben net zoals meerdere dames (zo ver ik kan lezen), nog steeds niet geüpdated over mijn terugbetaling. Ik mag dan nog van geluk spreken dat ik een e-mail heb ontvangen met "Je retour is in goede orde ontvangen" en dit op 19 Januari. Alleen is het nu inmiddels een maand (!) geleden, dat ik mijn bestelling had terug gestuurd. Via DHL track&trace las ik ook dat er wat vertraging was met het retourneren gezien Memali een enkele dagen gesloten was, maar ik vind dit heel jammer dat ik tot nu geen terugbetaling heb ontvangen. Het gaat toch om € 95, die ik graag zoals het retourbeleid van Memali, teruggestort wil zien binnen 14 dagen. Tot nu toe geen bericht gehad. Dus, nee dames, bestel hier niet als het kledingstuk achteraf niet bevalt want de service rondom retourneren of verwachten dat je een bericht terug zal krijgen, is teleurstellend. Ik zou hier ook nooit meer bestellen.
Teleurstellende nalatigheid in service
Hele slechte ervaring. Inmiddels twee weken geleden iets besteld en het bleef bij een bevestigingsmail. Meermaals contact opgenomen drie mails werden genegeerd, op Instagram DM moest ik lang wachten op reactie en kreeg ik vervolgens alleen maar standaard reacties die me niets verder hielpen met “sorry het product is niet op voorraad” terwijl ik het gewoon heb kunnen bestellen twee weken terug en geld toen is afgeschreven zonder enige update of oplossing. Er is slecht tot geen contact te krijgen met de klantenservice. Na meermaals vragen is beloofd het geld terug over te maken. Ik raad het echt zeer af hier iets te bestellen
BESTEL HIER NIET!
BESTEL HIER NIET!! Ik heb in december een pre- order geplaatst. Een maand later nog steeds geen mail ter informatie waar mijn pakket is. Ik heb een mail gestuurd met de vraag of zij mij wat meer informatie willen sturen omdat ik benieuwd was wanneer mijn pakket binnen zou komen. Geen reactie..
Toen ben ik ze gaan dmmen op Instagram. Mij werd verteld dat het pakket dezelfde dag of de dag erna op de post zouden gaan. Een week later en nog steeds geen mailtje met een verzend bewijs. Ik ben ze daarna weer gaan berichten met de vraag wanneer ze het pakket gaan opsturen, weer hetzelfde antwoord. De dag erna kreeg ik inderdaad een mailtje met een verzend bewijs; maar zonder track en trace code terwijl in de mail staat dat deze erbij moet staan.
Mijn pakket zou met DHL bezorgd worden, wat normaal erg snel gaat. Ik wacht nu al 1,5 week op mijn bestelling, dus raakte mijn geduld op. Ik heb ze weer een bericht gestuurd met de vraag of ik een track en trace code kan krijgen. Ik kreeg een bericht terug dat ze het vervelend vinden dat er geen track en trace code bij zit en ze willen me graag helpen. Ik reageerde erop en ik heb gewoon geen reactie meer gekregen. Ik bestel hier nooit meer!!!!
Hele trage verzending
Op de website staat: voor 17.00 uur besteld is morgen in huis. Ik wacht al meer dan een week op verzending van mijn bestelling. Geen reactie op email of instagramchat. Vooralsnog geen enkele aanwijzing gekregen dat mijn bestelling uberhaupt verzonden gaat worden. Slecht!!!
Bestel hier NIET!!
Ook hier een pre order bestelling geplaatst. En al met meerdere (veelste late) mails aan het lijntje gehouden, dat zogenaamd mn bestelling onder moet zijn… maar nooit iets ontvangen. Halverwege december al besteld en nu bijna 2 maand later nog niks ontvangen! Bestel hier dus niet, je wordt aan het lijntje gehouden en naar je geld kan je fluiten. Ik ben genoodzaakt andere stappen te ondernemen.
Super leuke kleding !
Læs mere om andre typer anmeldelser.