Mellimello Anmeldelser

4,4

Blij met product, snel geleverd, (besteld via bol.com) maar…….1 uur na bestelling werd product voor de helft afgeprijsd. Had het product dezelfde of volgende dag terug moeten sturen en opnieuw bestell... Se mere

Supposedly I received the wrong size cover (2-pers instead of lits-jumeaux) or it shrank heavily at its initial washing, but after contacting customer service they got me a new one right away! So with... Se mere

Eerste aankoop bij Melli Mello. Onmiddellijk vertrouwen in het product, alleen al op de manier waarop het dekbedovertrek verpakt werd bij levering. Perfecte maat, zalige stof, mooie afwerking. Luxe g... Se mere

1. Soveværelsesmøbelbutik
  2. også i
  3. Dagligstuemøbelbutik

Melli Mello is een levendig lifestylemerk dat inspiratie haalt uit verschillende culturen, mensen en kunst van over de hele wereld. De merknaam, afgeleid van het Franse woord "Méli Mélo" wat "mix" betekent, weerspiegelt de unieke blend van stijlen van Melli Mello. Dit omvat florale, grafische, romantische en etnische elementen, altijd geaccentueerd met zwart-wit voor een frisse, modieuze uitstraling. Bij Melli Mello geloven we in het verrijken van de eigen identiteit met al het moois dat de wereld te bieden heeft. We bieden een breed scala aan producten, waaronder interieurtextiel, porselein, schrijfwaren en meer. Onze producten zijn ontworpen om weelderig gedecoreerd, uniek en vrolijk te zijn, perfect om als kleurrijke geschenken te geven of te ontvangen. Ons motto, "Waarom kiezen, heb het allemaal!" weerspiegelt onze toewijding aan het combineren van diverse stijlen in samenhangende, esthetisch aangename ontwerpen. Opgericht door Lobna en op de markt gebracht door Erdem, is Melli Mello een echte teamprestatie. We worden ondersteund door getalenteerde ontwerpers en gewaardeerde handelspartners, wat ervoor zorgt dat elk product kleur toevoegt aan het dagelijks leven.

4,4

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 1 uge

Amazing brand

Arrived broken plate at delivery, great customer support by asking the correct questions and send the new item within 48 hours! Watch carefully to the product information before ordering at a 3rd party. Better directly. I Stay a satisfied customer at this amazing brand

8. maj 2026

Zeer slechte service bij Melli Mello …

Zeer slechte service bij Melli Mello het artikel zat in een dun plastic zakje waardoor dit stuk ging en in een nieuwe zak gedaan daardoor werd t afgekeurd en kreeg geen geld terug zou hier nooit meer kopen wel 10 keer gebeld afschuwelijk bedrijf

18. marts 2026
Mellimello-logo

Besvarelse fra Mellimello

Beste Thea,

Wat vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Uw bestelling is geplaatst via Bol.com en niet direct via onze eigen webshop. Hierdoor verloopt het retourproces en contact in eerste instantie via Bol.com, wat soms minder direct kan aanvoelen.

Wij hebben naar aanleiding van uw melding meerdere keren geprobeerd contact met u op te nemen om dit samen op te lossen, maar hebben u helaas niet meer kunnen bereiken.

Inmiddels kunnen wij bevestigen dat het bedrag van uw bestelling aan u is terugbetaald. We hopen dat dit de situatie enigszins heeft kunnen rechtzetten.

Mocht u toch nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan helpen wij u uiteraard graag verder.

Met vriendelijke groet,
Melli Mello Klantenservice

Attractive Fairphone cases!

Hardly anyone is doing attractive cases for Fairphones so it was great to find Melli-Mello's lovely selection. The online ordering process was very easy, the case was well-packed, and delivery to the UK was ultra-fast. Really impressive seller!

2. februar 2026

Vage verzending

Vage verzending. Na vraag via email het antwoord dat het naar een pakketpunt zou gaan. Kwam het dus alsnog door de brievenbus. Envelop heel slecht, verpakking van de agenda zelfs beschadigd.

1. december 2025

Zeer tevreden over Mellimello

Vriendelijke reactie na een vraag en zeer snelle bezorging na bestelling. Ik ben heel tevreden over de agenda die loopt van sept ‘25 t/m dec ‘26, nooit meer met 2 agenda’s in mijn handtas. De badjassen zijn mooi en heerlijk zacht.

28. august 2025