2,8

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,8

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Mellanskog (Flen) körde sönder…

Mellanskog (Flen) körde sönder elledningen, samt gjorde vår väg okörbar vid 6-8 tillfällen, varav stunder då vi inte kunde åka hemifrån med vårt spädbarn. Svarar ej i telefon och kört 1.5 meters diken som leder ner i en sjö. Körde även sönder fiberledningen och 8 månader senare inte återkommit med hur den ska lagas.

De verkar som att de bokar in mycket avverking och sedan kör ut virket hos de små skogsägarna när tjälen släppt så det blir stora körskador.

28. februar 2026

Mellanskog förnekar sanningen och skor sig på lögner

Mellanskog avverkade skogen på grannmarken och lade timmer i bäckfåran för att underlätta passagen av bäcken, timmerproppen dämde bäcken varvid min hustomt översvämmades och avloppssystemet slogs ut. Mellanskog nekar och ljuger om dämningen och vägrar att ta ansvar för översvämningen. Vad är rättvisan värd när man förnekar sanningen.

1. september 2025

Försöker Mellanskog ta över våra innestående medel?

Som mångårig kund till Mellanskog har jag fungerat som.ansvarig för våra kontakter med Mellanskog beträffande våra försäljning och avverkning av skog samt tillhörande medlemskonton
Nu har vi fått brev att vårt medlemskonto tagits över av Mellanskog.

Mitt namn har förekommit som ansvarig för vår verksamhet beträffande Mellan skog under närmare 30 år efter min mor.

Man tar inte hänyn till vårt mångåriga medlemsskap och tar över våra innan stående medel och ber oss vid frågor kontakta Mellanskog.

Ansvarig Mårten K har begärt in mycket gamla bouppteckningar utan att återkomma med förklaringar som överenskommet. Dödsboet har varit föremål för flera efterföljande bouppteckningar varför vi har motsatt oss att på detta sätt ta över medlemmars pengar utan hänsyn till genomförda arvsskiften. Metoden måste anses som direkt fel. Mellanskog har under närmare 30 år godkänt undertecknad som ansvarig för medlemskonto men försöker nu ta över innestående medel.

Mellanskog har redan flyttat pengarna från vårt konto till eget konto vilket inte kan vara rätt.

Några bevis för detta förfarande har inte presenterats.

Hur kan Mellanskog egenmäktigt lägga beslag på medlemmarnas pengar på detta sätt? Svar emotses.

1. april 2025

Er dette din virksomhed?