Vi bestilte to massive fyldningsdøre med karme ved Melholt. Leveringen kom med fragtmand indenfor tre dage i intakt tilstand. Både døre og karme var pakket godt ind og påklistret "fragile" samt... Se mere

Fik god og hurtig sparring i forhold til at finde den rigtige vare. Prisen var fornuftig. Bestilte en fransk dør med karm i standard mål. Levering med Postnord var hurtig, og varen var pakker fo... Se mere

Bestilte 10 massiv glatte døre inkl. 10 karmsæt. Efter montering syns jeg dørene gik stramt med de medfølgende tætningslister. Kontaktede melholt og fik hjælp fra en rar ung mand som sendte mig en he... Se mere

Vi har købt en dobbelt dør, og alt ser ud til at være i orden, bortset fra karmen ved det øverste hængsel. Her er der dybe ridser og manglende maling, hvilket ser virkelig skidt ud. Producenten hævder... Se mere

1. Konstruktion og produktion

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Melholt’s Handels Center er en moderne virksomhed med start i år 2010 og vi har specialiseret os inden for salg af indvendige døre, karme, skydedøre, branddøre, greb og låse i mange modeller til yderst fornuftige priser. Altid 2500 døre og karme på lager. Melholt sætter en stor ære i, at kunne levere en bred vifte af ovennævnte produkter, enten direkte eller du kommer på besøg på vores lager i Randers.

3,9

God

Svarer typisk inden for 24 timer

Køb af glat dør

Super fint service, fra Melholt køb via nette til varen er modtaget.
Det vil jeg ikke fortryde.

27. marts 2020

Hej Claus

Tak for anmeldelsen af Melholt.nu - som vi er super glade for.

Rigtig god dag i disse corona tider.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt.

SUPER Kundeservice! Toprating fra mig!

Jeg har handlet hos Melholt´s handelscenter en 3 gange nu. Først 5 lækre dannebrogsdøre, så sikkerhedsudstyr til vores låger og vinduer, da vi fik børn, og sidst en ny lås. Hver gang er jeg blevet mødt med åbne arme og følelsen af en god varm velkomst. Her finder man god høflig betjening, og en gang måtte jeg vente lidt da der var andre kunder også, og her fik jeg tilbudt en kop varm kaffe imens. Jeg vil VARMT ANBEFALE andre som har brug for beslag eller indvendige døre, eller låse af alle slags at slå et smut ind til Melholt´s handelscenter i Randers. Jeg er aldrig blevet skuffet. Jeg har også set på deres hjemmeside, den virker bare super! Fuld knald på stjernerne fra mig!

24. februar 2020

Hej Carsten

Melholt takker rigtig mange gange for stjerne - Tak.
Vi er glad for at handle med dig og ser frem til at du kigger forbi.

Vi fra teamet Melholt - ønsker dig en god dag.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt

Service og produkt i verdensklasse

Jeg faldt over Melholt på nettet og kørte turen til Randers.
Jeg meget glad for de franskedøre jeg købte hos Melholt i forbindelse med vores ombygning. Super flotte og robuste! De hverken ”klaprer” eller vrider sig og man kan mærke at der er en solid kerne i dem samt ruderne er sat i enkeltvis og fæstnet. Det gør en kæmpe forskel. Vi har franske døre fra anden kendt leverandør på vores første etage og de er slet ikke af samme kaliber som dem vi senere købte hos Melholt.
Og så var servicen helt unik! Vi blev betjent af Bo selv og fik god vejledning, vi blev holdt underrettet undervejs og en hurtig levering. Jeg tror faktisk aldrig jeg har fået så god service før.
Jeg kan varmt anbefale Melholt.

19. februar 2020

Hej Rikke

Tusind tak for din flotte anmeldelse af os fra Melholt og undertegnet. Din anmeldelse varmer os alle her i huset.

tak for hjælpen

fantastisk, du ved du nok hvem jeg er Hilsen Nicolai

17. januar 2020

Hej Nicolai

Jeg ved bestemt hvem du er - Selv Tak for hjælpen.

Bh. Bo (Far) - Teamet fra Melholt

Vildledende beskrivelse og afvisning af reklamation

Jeg var på udkig efter en BODA 2014 låsekasse til erstatning for en defekt. Det var vigtig for mig at den matcher de øvrige i huset så jeg leder en del indtil jeg finder den hos Melholt. Overskriften er: Låsekasse BODA 2014 og billedet viser da også en BODA låsekasse i metal finish (man kan se det ovale BODA logo). Til min overraskelse modtager jeg en låsekasse af fabrikatet ABSON med en sølvmalet overflade frem for metal. Jeg havde klart forventet at modtage en låsekasse hvor der stod BODA på og specielt den malede overflade på ABSON låsekassen er afgørende for at den ikke kan bruges. Jeg skriver en mail som en reklamation og beder om en retur label. Det blev telefonisk afvist men jeg var velkommen til at fortryde købet og selv afholde omkostningerne ved at returnere låsekassen. Uacceptabel når jeg klart føler at de har leveret et andet produkt end beskrevet og vist på hjemmesiden. Jeg må desværre anbefale andre at handle et andet sted.

27. november 2019

Hej Jacob

Tak for din tid til at anmelde Melholt.

Vi er ikke helt enig i din beskrivelse - Da du kontakter Melholt er udgangspunktet en reklamation på et stk. BODA 2014 låsekasse. Vi spørger indtil problemet/udfordringen. Frontstolpen er ikke mrk. med BODA, som dine eksisterende låsekasser.
Vores leverandør ABSON er en stor aktør på marked, når vi taler salg af låsekasser til døre og disse BODA 2014 låsekasser er dog ikke mærket på frontstolpen, men derimod på siden af låsekassen med ABSON, Serie og ordrenummer, således serien altid kan spores.

Men vores produkt BODA 2014 har lysegrå frontstolpe - ligesom billedet på vores hjemmeside.

Når der ikke er tale om en reklamation, så er Melholt ikke ansvarlig for en fortrydelse af produktet.
Ønsker du ikke produktet er du velkommen til at sende det retur - dog med forudgående fortrydelsesformular, som er tilgængelig på vores hjemmeside.

Professionel hjælp

Professionel hjælp, hurtig ekspedition, kvalitets vare for særdeles god pris. Absolut at anbefale

19. november 2019

Hej Thomas

Melholt sætter stor pris på din anmeldelse - mange tak.

Vi glæder os til at kunne hjælpe med et nyt projekt hos dig.

Teamet fra Melholt ønsker god dag og siger mange tak.

Mvh. Bo

Skulle bruge en låsekasse til en ældre…

Skulle bruge en låsekasse til en ældre dør, super vejledning, dog var den ikke på lager, men allerede dagen efter blev den sendt fragtfrit til min hjemmeadresse. Har før handlet hos Melholt og fået en super service.

15. august 2019

Hej Jens

Vi fra Melholt takker for den flotte anmeldelse og er glad for at kunne hjælpe.

Herfra ønskes du og Alice god dag.

Ualmindelig venlig betjening.

Ualmindelig venlig betjening.
Vi kom tæt på lukketid for at se deres udvalg, og der var hastværk eller kiggen på klokken fordi vi næsten opholdt ham en time efter lukketid.
Vi købte indvendige døre og fik dem med med det samme til en fornuftig pris.
Rigtig god kvalitet, vi er rigtig glade for dem.
Bo får vores varmeste anbefaling!
Mvh Christian og Jane

18. juni 2019

Hej Jane og Christian

Tak for jeres flotte anmeldelse af Melholt, som jeg sætter meget stor pris på.

Jeg ønsker jer god dag.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt.

Dejlig rådgivning ved køb af døre.Fik det anbefalet af et familiemedlem der havde handlet der før.Super kvalitet af døre levering til tiden som lovet handler der gerne igen.

22. maj 2019

Hej Henrik

Vi fra Melholt takker for din flotte anmeldelse og sætter stor pris på den.

Tak og vi ser frem til at kunne hjælpe en anden god gang.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt.

Service og kvalitet er i top...

Som tidligere snedker - Har købt nogle gang hos Melholt´s Handels Center: Servicen er altid i top, rigtig god betjening, tid til kunden og god sparring. Og kvaliteten er i absolut top til fornuftige penge. Kan virkelig anbefales. Mvh. Michael Petersen i Helsinge.

19. marts 2019

Hej Michael

STOR TAK for denne super flotte anmeldelse, som alle mand fra Melholt virkelig er stolte og glade for.

Tak og herfra ønskes du god dag.

Mvh. Bo

Overrasket over den gode service

Overrasket over den gode service, der var hos Melholt. Handler klar der igen, hvis jeg skulle mangle noget, de fører i deres sortiment :)

16. marts 2019

Hej Casper

Mange tak for denne flotte anmeldelse af Melholt - Vi glæder os til, at kunne hjælpe igen, når muligheden byder sig.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt

Skulle bruge beslag til sweedoor…

Skulle bruge beslag til sweedoor celledør, og de lå pakke og klar da jeg kom, og til billig pris

19. februar 2019

Hej René

Tak for din anmeldelse - Dejligt vi kunne hjælpe.

Mvh. Teamet fra Melholt - Bo

Fik god og hurtig sparring i forhold…

Bestilte en fransk dør med karm i standard mål.
Levering med Postnord var hurtig, og varen var pakker fornuftigt og forsvarligt ind.

Varen var i god kvalitet, men dog var både dørplader og karm lidt skæv, og desværre i hver deres retning, så det tog lidt arbejde at få det hele til at passe bare nogenlunde.

17. februar 2019

Hej Steen

Tak for din anmeldelse af Melholt.nu

Men vi fra Melholt kunne godt tænke os at se hvilke produkter du har købt - Men finder ikke dit navn i vores kundebase - Kunne jeg ikke få dig til at sende os en mail - på kontakt@melholt.nu - med dit kundenummer, evt. fakturanummer - tak.
Da vi tager din anmeldelse yderst seriøst.

Tak og forhåbentlig snarligt genhør på en mail.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt.

Rigtig godt produkt & service :)

Rigtig godt produkt & service :)
Jeg er ikke den handymand, min kæreste måske ønsker jeg var.
Det betød derfor meget for mig, jeg kunne få den rigtige vejledning i forbindelse med køb af døre, til min kærestes og min nye lejlighed.
Den mener jeg bestemt jeg fik af Bo fra melholt og nu hvor dørene er kommet op, kan jeg godt se hvorfor han anbefalede lige præcis Finland dørene til mig. :)
Mange tak for god og grundig service - du får 5 stjerner fra mig!

12. september 2018

Hej Silas

Tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at høre, at døren i model Finland sad lige i skabet hos jer.

Rigtig god dag og tak.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt

Vild ledende og mangelfuld produktinformation

I min optik er hjemmesiden mangelfuld på produktinformation.
Når det så går galt, er der ingen hjælp at hente i virksomheden, omkostningerne tørres af på kunden, selvom leverandøren også har et ansvar.
Derfor kan jeg ikke anbefale at handle der.

11. september 2018

Hej Hans

Du har købt 20 x karmhængsler i hvid, samt 10 x dørgreb i flot børstet rustfri stål over Melholt´s hjemmeside. Så giver din anmeldelse jo ingen mening i vores optik, da du beskriver hjemmesiden vild ledende og mangelfuld - men den må jo have fanget dig, da du har fortaget et køb på webshoppen hos Melholt - og det er vi naturligvis yderst glade for.

Såfremt du ikke ønsker de købte varer fra Melholt - er du er altid velkommen til at returnerer - med forudgående udfyldt returblanket iflg. vores salgs og leveringsbetingelser. Denne omkostning afholdes af dig, som kunde.

Jeg vil med ro i sindet

Jeg vil med ro i sindet, til hver en tid anbefale melholt’s handelscenter. Deres hjemmeside er måske ikke tip top moderne, men ved du hvad du skal købe, så lad dig ikke skræmme.

Og hvis du er usikker på noget eller bare har et helt almindeligt spørgsmål omkring døre/karme/greb, så grib knoglen og ring.
Fantastisk service og imødekommenhed af Bo der guidede mig igennem mit valg af karme og døre. Han brugte over 20 min på at sætte mig ind i hvilket valg jeg burde tage. Jeg lagde alle varer i kurv og bestilte. Straks opdagede jeg at jeg havde målt forkert karm dybde og ringede op og fik kontakt med Svend der uden tøven ændrede min bestilling uden at opkræve den merpris de rigtige karme kostede. 2 dage senere modtog jeg alle mine nye døre og karme forsvarligt og grundigt pakket ind. Da opdager jeg at de greb jeg havde valgt var uden nøglehuls skilt, og jeg ringer straks til Bo og beklager min nød. Der var fredag eftermiddag inden deres sommerferie, så bo ordnede lige hele udfordringen og sendte de nye greb, modregnede prisen og sendte dem fragtfrit til mig. Det er sgu god service!

Mine største anbefalinger går til Melholt!

21. august 2018

Hej Kenneth

Melholt siger stor tak for din flotte anmeldelse og den sætter vi meget stor pris på - Tak.

Vi glæder os til at kunne hjælpe dig en anden gang.

Mvh. Teamet fra Melholt, Bo

Fantastisk service

Fantastisk service. Kom derud for at hente en dør, hvor jeg havde armen i slynge. Den unge medarbejder spurgte om han skulle være behjælpelig med at få døren i traileren. Det var super. Helt sikkert et sted jeg vil anbefale andre. God kvalitet også.

10. maj 2018

Hej Peter

Tak for denne flotte anmeldelse.

God bedring med armen.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt

Fremragende service og gode…

Fremragende service og gode kvalitetsprodukter! Jeg kan kun anbefale Melholt Handelscenter, som har hjulpet mig på alle tænkelige måder med at finde den rigtige løsning og yderst venligt svaret på alle mine spørgsmål med stor grundighed og faglig kompetence. Bo har ydet en usædvanlig god service, og jeg vil til hver en tid vende tilbage, og handle med Bo og teamet fra Melholt. 100 % varm anbefaling herfra!

16. marts 2018

Hej Mikkel

Super mange tak for denne flotte anmeldelse af Melholt.nu

Vi glæder os til at vi kan hjælpe dig, når et nyt projekt skal se dagens lys hjemme hos dig.

Melholt ønsker god dag.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt

Rar og kompetent service! Kan varmt anbefales!

Jeg købte en glasdør og skulle bruge levering med opbæring. Jeg kontakter dem for at høre nærmere og får hurtig kompetent hjælp via mail.
Da jeg skal bestille materialerne, ringer jeg får at være sikker på jeg har husket alle dele og får igen hurtig, rar og kompetent vejledning.
Ved montering opdager vi en fejl på døren. Vi reklamerer og får lynhurtigt fundet en løsning der passer alle parter.

Jeg kan varmt anbefale meltolt og vil klart bruge dem igen, hvis jeg skal skifte døre ud!

12. marts 2018

Hej Sara

Tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på.

Vi hos Melholt glæder os til, at kan hjælpe en anden gang.

Mvh. Bo - Teamet fra Melholt

Jeg har købt franske døre hos Melholt

Jeg har købt franske døre hos Melholt. Det var en super god, proffesionel og meget venlig service over telefonen og jeg havde dørene dagen efter (over vandet).. Dørene er derudover super flotte og god kvalitet. Kan klart anbefales!

12. marts 2018

Hej Marianne

Vi takker mange gange for din flotte anmeldelse af Melholt, mange tak.

Vi fra Melholt ønsker god dag.

Mvh. Teamet fra Melholt - Bo