Melanotanbutiken Sverige Anmeldelser 297

TrustScore 3 ud af 5

3,1

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Otroligt nöjd! Jag har beställt i ett par år nu inför sommaren och de har aldrig varit några problem. Dessutom otroligt snabbt svar via mail, svarar inom 1-2 h Super snabb leverans! Rekommenderar st... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Problem med paket som aldrig kom, segt svar på mail. Fick som svar att paketet försvann på tullen, en gång fick jag brev hem att paketet inte kommer komma då det blev beslagtaget. Har bytt till Melan... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Superbra produkt och fantastisk kundtjänst. Har beställt flera gånger och är alltid lika nöjd med produkten, får en fantastisk bränna som håller länge. När jag beställde på black friday så slarvade po... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Om ni letar efter en pålitlig sida med grymt Mello! ja då är det från Melanotanbutiken som ni ska beställa ifrån. Snabb leverans, bra och prisvärt mello och en fantastisk kundservice! rekommenderar ve... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Skrevet af virksomheden

Melanotanbutik.com är din leverantör av Melanotan på nätet i Sverige. För frågor eller funderingar om odrar så tveka inte att kontakta oss: MelloSupporten@proton.me

Kontaktoplysninger

3,1

Middel

TrustScore 3 ud af 5

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Otroligt nöjd

Super snabb leverans! Rekommenderar starkt 🤩

10. april 2026

Bluff företag

Varning!

Gå inte i samma fälla som jag gjorde. MelanotanButiken är en ren bluff. Det har gått flera månader nu, jag har mejlat och skrivit överallt men får noll svar. De tog mina pengar och gick under jorden direkt. Verkar som de bara blåser folk på löpande band nu.

Jag tröttnade på att vänta och testade TanLabs istället efter att ha hört gott om dem i en annan tråd. Ja, de är lite dyrare, men det är värt det för att faktiskt få det man beställt.

Paketet kom på bara några dagar, sjukt proffsigt packat. Man märker direkt att det är en helt annan nivå än de vanliga källarsidorna.

Hellre betala en hundring extra för att få grejer som funkar och faktiskt dyker upp än att bli blåst av amatörer.

Spara era pengar och kör på TanLabs direkt om ni vill slippa huvudvärk.

12. marts 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Strul med leverans och paket

Har bytt till Melanotanakuten, mycket bättre service (snabbt svar) + 1 dags (!!!) leverans, fick paketet dagen efter jag fick videobevis på att den postades. Även bättre pris (samma pris melanotanbutiken hade tidigare). Rekommenderar alla att byta dit!

1. november 2025

Bluffsida

Bluffsida! Min beställning kom aldrig och när jag försöker mejla dem så står det att mejladressen inte finns.

12. marts 2026

Lurar folk

Lurar folk! KÖP INTE! Har gått 2 månader nu och har fortfarande inte fått något. SPARA PENGAR och beställ inte här.

14. juni 2024

Otroligt seriös säljare av Melanotan

Otroligt seriös säljare av Melanotan !
Levererat alltid , produkten är absolut toppklass , vi är flera stycken personer som använt oss av Melanotanbutikens Melanotan , vi har blivit överlägsen brunast i hela samhället , varenda sommar!

Tveka inte , köp ert Melanotan här !

/Simon

6. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har använt mig av melanotanbutiken i…

Har använt mig av melanotanbutiken i flera år, mycket problem det senaste då posten beslagtagit beställningar men gänget på melanotanbutken har fortsatt skicka ut min order ända tills den landade i brevlådan

3. august 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Suverän service och svar från Lisa

Suverän service och svar från Lisa.
Även om det var en del förseningar så landade mitt paket idag. 🙏❤️ bättre sent än aldrig heter det ju. 😁
Hur gärna man än vill att det ska blir rätt o det uppstår strul. Det kan hända även den bästa. Tusen tack från en nöjd kund

1. august 2024

BLUFF 😡😡 VARNING

BLUFF 😡😡 VARNING
Kan inte förstå att vissa verkar få leverans
Total bluffa vilket jag läste mig till, lite för sent
Otroligt dåligt att man ska betala —extra— utöver vanlig frakt för tryggare leverans
Hur har man mage att lura folk på mer pengar för att få sin produkt om de inte ens tänkt skick. Dåligt

1. juni 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.