Har lige fået rettet og farvet bryn af sødeste Sofie. Helt igennem en fantastisk og varm oplevelse.
Mette og hendes Mekinipiger er virkelig professionel og meget dygtige. Man føler sig meget velkommen i den super flotte og hyggelig klinik. Servicen er helt i top og man mærker lige fra man træder... Se mere
Super god service. Jeg bestilte en creme igennem Mekini, da jeg modtager pakker har de søde ansatte hos Mekini pakke cremen ind i fint gavepapir og givet os chokolade og ekstra creme prøver med... Se mere
Jeg fik i går lavet ansigtsbehandlingen silkpeel inkl. dybderens, hvilket var helt fantastisk. Min behandler var Katrine, som var yderst dygtig og gjorde sig umage for at opfylde netop mine ønsker s... Se mere
Mekini er en skønhedsklinik i Aalborg med fokus på stor rummelighed. Vi er selvfølgelig professionelle i det arbejde vi udfører, såsom ansigtsbehandlinger, hårfjerning, manicure og pedicure m.m., men derudover ligger vi stor vægt på at ALLE er velkomne og skaber en hyggelig atmosfære, hvor alle kan føle sig hjemme.
Niels Ebbesensgade 4, 9000, Aalborg, Danmark
- 25 70 56 06
- info@mekini.dk
- mekini.dk
Super service 👍🏻 Kan kun anbefale…
Super service 👍🏻 Kan kun anbefale Mekini på det varmeste 😘
Fantastisk service og hurtig levering
Super hurtig levering
Sjældent har jeg været så tilfreds med køb på nettet (Køber ellers en del :-) )
1. Skarp pris
2. Hurtig levering/forsendelse
3. Personlig håndskrevet hilsen i pakken og chokolade
4. Fantastisk service
Hold nu op hvor blev jeg glad, da jeg åbnede pakken - Handler helt sikkert her igen.
Jeg skal bestemt også prøve deres behandlinger, når de åbner op igen, selvom der er lidt langt til Aalborg :-)
Fantastisk service.
Hurtig betjening og vareprøver med.
God service og hurtig levering.
Klasse service og lynhurtig leverance.
Klasse service og lynhurtig leverance.
Mekini tog sig tid til at skrive frem og tilbage en sen aften for at afklare mit behov, en bedre kundeservice finder du ikke🙏
God service og lækre produkter.
Hurtigt og nemt
Bestilte. Varerne ankom dagen efter. Afleveret personligt pga. corona. Meget tilfredsstillende👍🏻
Hurtig og venlig behandling.
Jeg er helt ud tilfreds og fik en glad…
Jeg er helt ud tilfreds og fik en glad datter, og det betyder alt. Desuden er jeg så stolt af den skønne quinde som på sejeste vis har skabt denne fine butik X 2
God service - hurtig levering
God, informativ hjemmeside. Super service - hurtig levering
Varen som beskrevet
Varen som beskrevet, og leveringen var dagen efter bestilling. Kan ikke være bedre. Tak
Produktet ankom hurtigt og med…
Produktet ankom hurtigt og med personlig besked, samt lidt chokolade og prøveprodukt. Det kan da ikke være meget bedre. Tak!
Hurtig svar og hurtig levering og altid…
Hurtig svar og hurtig levering og altid søde :)
Gode produkter og god service
Kom hurtigt meget tilfreds