1. Online samarbejdsplatform

MeisterTask is a web-based task management software that is perfect for agile project management teams. Its beautifully designed interface, intuitive functionality, built-in project documentation, and seamless integration with other business tools make it the ideal choice for teams that want to get more done together. The tool is designed to meet the needs of project teams of all sizes. It accommodates all workflows - from simple static project boards to software sprints, Kanban board systems, and more. Centralize information. Stay up to date. Collaborate. Project documentation only works if you work with it. This tool works with the tools your team already uses. Embed external files in your project documentation and use MeisterTask integration to create tasks from your notes with a single click! Encourage your team to use MeisterTask notes as their single source of truth for project documentation - they'll love it. MeisterTask is a Trusted Cloud and ISO-certified service that complies with the strictest data security standards, including GDPR in Europe and CCPA in the US. Other top security features include industry-standard 256-bit SSL encryption, two-factor authentication, and granular in-app permissions. Start managing tasks with MeisterTask today! Try it for free and upgrade anytime. No training or credit card is required.

2,0

Under middel

Svarer typisk inden for 24 timer

Scam

Scam - dette firma har godt nok lavet et produkt af middelmådig kvalitet, men hovedformålet er at fravriste dine kreditkortinformationer. Jeg testede det på fuldstændig legal vis sidste år, mod betaling hvilket var helt ok. Faktisk testede jeg kun MindMeister, men firmaet lykkedes med at tilknytte Meistertask også. Da testen var slut og jeg aldrig har aktiveret subscription, troede jeg, at det var min afslutning med MesterLab. Men her den 1. februar mener man, at man pga. en mail sendt i september sidste år, med beskrivelse af nye priser og struktur, at man kan hæve abonnement. Ikke kun på MindMeister, men også på MeisterTask og dette gøre for 12 mdr. Det blotte faktum, at man ikke ejer anstændighed til at annoncere en hævning taler for sig selv. Mit bedste råd er at holde sig langt fra alt med MeisterLab herunder MindMeister og MeisterTask.
NB! Der findes en kundeservice, men dens hovedformål er at agere lynafleder, da man fastholder at hæve beløb på begge programmer i 12 mdr. Forresten skal man følge linket til at unsubscribe flere gange for ikke at ramme et dødt link. Det kan selvfølgelig være et tilfælde, men jeg tror, at det er bevidst. Den dårligste karma til MeisterLab herfra. /Bo.

1. februar 2024
Vis anmeldelser på alle sprog. (49 anmeldelser)