Scam
Scam - dette firma har godt nok lavet et produkt af middelmådig kvalitet, men hovedformålet er at fravriste dine kreditkortinformationer. Jeg testede det på fuldstændig legal vis sidste år, mod betaling hvilket var helt ok. Faktisk testede jeg kun MindMeister, men firmaet lykkedes med at tilknytte Meistertask også. Da testen var slut og jeg aldrig har aktiveret subscription, troede jeg, at det var min afslutning med MesterLab. Men her den 1. februar mener man, at man pga. en mail sendt i september sidste år, med beskrivelse af nye priser og struktur, at man kan hæve abonnement. Ikke kun på MindMeister, men også på MeisterTask og dette gøre for 12 mdr. Det blotte faktum, at man ikke ejer anstændighed til at annoncere en hævning taler for sig selv. Mit bedste råd er at holde sig langt fra alt med MeisterLab herunder MindMeister og MeisterTask.
NB! Der findes en kundeservice, men dens hovedformål er at agere lynafleder, da man fastholder at hæve beløb på begge programmer i 12 mdr. Forresten skal man følge linket til at unsubscribe flere gange for ikke at ramme et dødt link. Det kan selvfølgelig være et tilfælde, men jeg tror, at det er bevidst. Den dårligste karma til MeisterLab herfra. /Bo.