1. Leverandør af lædervarer

Infinito 2012 drevet af en passion for tidsløst moderne design og italiensk håndværk. Hvert enkelt produkt er omhyggeligt håndlavede i Italien af en af Toscana’s fineste læderproducenter, der har været en del af luksusbrands siden 1975. Vi udvælger omhyggeligt de mest eksklusive materialer og farver, herunder 100% italiensk blødt læder og andre naturlige materialer, for at skabe designs med præcision og omhu. Infinito 2012 forener æstetik og funktionalitet og er skabt til et være smukke ledsagere i hverdagen, med bløde silhuetter og en følelse af raffinement. ​ ​

4,0

God

Fede italienske smykker

Jeg har flere smykker fra Megstudio, både armbånd, øreringe og en halskæde. Det ældste smykke (Infinito-armbånd) har jeg brugt i fire år, og elsker det stadig.

28. juli 2023

Hej Pia,
Mange tak for din anmeldelse. Din tilfredshed med vores smykker glæder os utroligt meget. Det betyder virkelig meget for os.
Mvh megstudio

Øreringene var en perfekt gave

Øreringene var en perfekt gave og designet skabte stor glæde. Øreringene blev også levet til tiden.

15. december 2022

Besvarelse fra INFINITO 2012

Hej Mogens, Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på. mvh Megstudio

Har længe ønsket et armbånd fra…

Har længe ønsket et armbånd fra infinito fandt det på megstudios hjemmeside
Bestilte det idag kl 15:54
Surprice kl 17:30 blev det leveret af en rar mand
Har aldrig oplevet en så hurtig levering
Armbåndet er utrolig smukt og lige hvad jeg ønskede
Tak for det

5. januar 2023

Hej Berit,
Mange tusinde tak for din fine anmeldelse. Den er vi vel nok glade for!
Det vigtigste er, at du bliver glad for armbåndet, og håber du vil nyde det i lang tid.

mvh megstudio

Jeg modtog i dag et smykke, jeg bestilte i nat 😅 Sørme om ikke det blev leveret i formiddags helt personligt. Hvilken service 😃
Det er ikke sidste gang jeg handler der!

11. december 2022

Hej Tina

Mange tak for din fine anmeldelse ♥️
Håber du bliver rigtig glad for din halskæde✨

Ønsker en Glædelig Jul til dig og dine.

Mvh megstudio

Er dette din virksomhed?