Kripto cüzdanla 420 USDT yatırdım
Kripto cüzdanla 420 USDT yatırdım, yaklaşık 30 dakikada geçti. Tam Galatasaray maçına giderken yaptım, zaten ona da bahis aldım. Gereksiz adım yok, akıp gidiyor

Besvarelse fra Megapari Türkiye
Megapari, 20.000’den fazla casino oyunu ve 16.000’den çok canlı spor etkinliğiyle öne çıkıyor. Türkiye’de yeni üyeler 7.410 TRY Spor Karşılama Bonusu, 54.600 TRY Casino Hoşgeldin Paketi ve 2.010 TRY değerinde 100 Freebet fırsatı alabiliyor. Minimum bahis yalnızca 1$.
Tyrkiet

Besvarelse fra Megapari Türkiye
pafos yapmadan söyleyeyim: Megapari işini yapıyor. bahisler alınıyo, hesaplama/sonuçlandırma da dedikleri gibi, destek de insan gibi cevap veriyo. yatırım (bet) yaptım, çekim de bende normal geçti. en fazla 45 dk falan sürdü. ben böyle sorunsuz servisleri seviyorum

Besvarelse fra Megapari Türkiye
ben bonus işi iyi olan bi casino arıyodum çünkü genelde bonus yoksa oynamıyorum. Megapari’de welcome bonuslar baya iyi, bir de sürekli promo dönüyor. sitede zaten var, istersen mailden de ayrı ayrı geliyor, kaçırmıyosun. bu açıdan cidden hoşuma gidiyo

Besvarelse fra Megapari Türkiye
genel olarak Megapari bende iyi izlenim bıraktı, baya hızlı, kullanışlı, gereksiz stres yok kafam rahat. şimdilik devam etmeyi düşünüyorum

Besvarelse fra Megapari Türkiye
Minimum bahisle uzun süre oynuyorum ya, en azından para hızlı hızlı gitmiyor.

Besvarelse fra Megapari Türkiye
Önce iki sitede paramı kaybettikten sonra burada nihayet her şey yolunda gidiyor. Hiç numara yok, para çekme işlemleri tam sorunsuz. Burada oynarken gerçekten düzgün yerde olduğumu hissediyorsun, sanki tuzak gibi değil.

Besvarelse fra Megapari Türkiye
Seni tek tip cümlelerle geçiştirmeye çalışmayan, seninle senin dilinde konuşan ve sana gerçekten yardımcı olmaya çalışan bir destek ekibi. Bu nadir bulunur ve çok değerli bir şey.

Besvarelse fra Megapari Türkiye
Beni burada tutan şey çeşitlilik. Her gün bahis için yeni, ilginç bir şeyler buluyorsun.

Besvarelse fra Megapari Türkiye
İlk yatırım yapmak hep heyecanlı oluyor. Ama her şey net olunca ve baştan beri sorunsuz gidince insan kendini güvende hissediyor. Burada başladığıma gerçekten memnunum.

Besvarelse fra Megapari Türkiye
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.