Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Över 2 månader tog det för Medtryck att ta reda på att de inte klarar leverera det jag ville ha. Jag skickade en förfrågan i Juli på 2 olika kepsar som vi ville köpa in till företa... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra bemötande och respons inom några minuter. Ett extra tack till Gustav Beckvid som fick oss att känna oss trygga i en stressad situation. Inte nog med detta så blev våra rollups otroligt snygga o... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Riktigt nöjd! Bra kundservice och kontakt med anställda. De är snabba i respons och på att förstå hur man vill ha det. Uppskattar också att få ha kontakt med en och samma person mellan olika beställni... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Kontaktoplysninger

4,1

God

TrustScore 4 ud af 5

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Medtryck klarar inte leverera kundanpassat

Jag skickade en förfrågan i Juli på 2 olika kepsar som vi ville köpa in till företaget.

Vi fick snabbt svar (inom 3min) av en anställd att ärendet skulle hanteras av någon av dennes kollegor.

Efter att ha skickat en detaljerad beskrivning av kepsarna vi ville ha, fick jag svar att det kan bli svårt att få till märkningen på den ena kepsen, men att de skulle återkomma.

I mitten av Augusti frågade jag om några nyheter, då jag inte fått svar på 1 månad.

I September ber Medtryck om mer underlag för att kunna gå vidare i ärendet.

De hör inte av sig under hela September, så jag mailar de igen, får inget svar.

Ringer Medtryck i slutet av September och får lovat en offert på kepsarna innan slutet av veckan.

Ingen offert kommer.

1 vecka senare ger jag de en skarp påminnelse och får svar att de inte kan leverera det vi vill ha.

3. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Medtryck kräver oss på 960 kr i…

Medtryck kräver oss på 960 kr i förseningsavgift för betalning utan att vi fått några påminnelser. De säger åt oss att vi ska be PostNord spåra påminnelser som de hävdar att de skickat till oss.

Självklart dåligt att vi missade fakturan. Men detta känns inte schysst.

27. marts 2024

Vi har beställt plastband

Vi har beställt plastband från detta företag . Vi blev lovade produkter i god tid innan event . Banden har de ingen aning om när vi ska få , fakturan är skickad vi har fått leveransbesked för en vecka sedan -men inga produkter .
Vi kommer i kontakt med personal som hänvisar till chef , som aldrig ringer upp , och ingen kan tala om ifall banden är tryckta eller ska tryckas .
Bottennapp på företag .

18. august 2022

Supernöjd

Awelin har gjort beställningar tre gånger hos Medtryck och de har varit lika bra varje gång. Medtryck är snabba och otroligt hjälpsamma när det kommer till val av produkter och design, de ser alltid till att produkten blir precis som man föreställt sig. Rekommenderar verkligen!

21. juni 2022

Enkelt, smidigt och proffsigt

Jag behövde med kort notice hjälp att beställa tygpåsar till ett event. Jag fick snabbt hjälp att hitta alternativ som passade mina behov, krav och budget och blev guidad genom processen på ett enkelt och smidigt sätt.

23. maj 2022

Grym service

Min kontakt var snabb på att svara och jag fick rätt feedback som behövdes för mitt ärende. Mycket trevligt bemötande och uppföljning efter att varorna hade levererats med.

22. maj 2022

Väldigt nöjd!

Vi var sent ute med att beställa, men Ellen var fantastiskt hjälpsam och så till att allt kom fram i tid!
Vi är väldigt nöjda och kommer att beställa ifrån Medtryck igen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fick hjälp av Madeleine så trevlig kan jag säga!

Jag fick hjälp av Madeleine som hade så bra bemötande! Hon har gjort allt så mycket lättare för mig och är så tacksam för det då oftast det brukar vara komplicerat att beställa flera tröjor samtidigt samt att jag kan vara lite jobbig kund då jag inte kan säga allt hela tiden och kanske tjatar lite men hon har vart så trevlig och snäll hela tiden!

Fantastisk service

Fantastisk service, allt såg toppen ut och superbra leverans.
Filip Lindelöf hos er hjälpte mig med en storleverans från start och följde upp fram tills leverans. Superproffsigt!

Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.