Første gang jeg får nogen form for filler eller behandling, og jeg havde den absolut bedste behandling hos Medix. Man følte sig virkelig i trygge hænder, og fik en varmt velkomst fra både den søde r... Se mere

Altid en god oplevelse at få lavet læber hos Medix, Emma leverer et flot og naturligt resultat hver gang, kan klart anbefales :)

Fantastisk oplevelse hos klinik Medix! Du føler dig tryg hele vejen igennem og Emma kreere helt igennem perfekte resultater. Hun formåede at skabe lige præcis de læber jeg ønskede mig, efter et mislyk... Se mere

Jeg har haft den bedste oplevelse hos Medix. De er så enorm imødekommende og rare, når man kommer på klinikken. Emma behandlede mine læber derinde, og jeg må indrømme, at hun er absolut den bedste b... Se mere

1. Specialiseret klinik

Medix® Norden - Specialister i naturlig skønhed. Hos Medix® er din sikkerhed altid i fokus. Alle vores behandlere er specialuddannet i udførelsen af kosmetiske behandlinger, hvilket er din garanti for et trygt og sikkert behandlingsforløb. Vi værner om det naturlige og unikke dig. Derfor sætter vi altid den nødvendige tid af til planlægning af dit individuelle forløb, hvor netop dine ønsker og mål er i fokus.

4,8

Den bedste anbefaling herfra

Den bedste anbefaling herfra. Emma er sindssygt dygtigt til sit arbejde, og fik skabt de smukkeste læber. Jeg er yderst tilfreds, og bestemt ikke sidste gang jeg kommer.

22. maj 2024

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Louise, tusinde tak for din søde ord. Altid en fornøjelse! 🥰 Vi ses forhåbentlig snart igen.

Kh Medix

Jeg kan på det varmeste anbefale Medix…

Jeg kan på det varmeste anbefale Medix og Emma.
Emma har lavet de flotteste, mest naturlige læber på mig efter en fejlbehandling hos en anden klinik, hvor min tidligere filler bl.a. migrerede til overlæben. Fejlbehandling (hos den anden klinik) resulterede i, at jeg opbyggede en ekstrem nervøsitet for at få lavet læber igen og for hvilket resultat, jeg vil ende med. Men Emma har simpelhen været så pædagogisk og professionel. Hun først nulstillede mine læber/opløste gammel
filler, hvorefter hun byggede dem op igen. Mine læber er nu perfekte og med naturligt fylde og proportioner, der passer til mit ansigt. Det er safe to say, at det fremover kun er Emma, der får lov at lave mine læber.

2. februar 2024

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Anne, det er så fantastisk at hører du har haft en god oplevelse hos os og tusinde tak for dine søde ord 🤎 Vi syntes også det er så hyggeligt at have dig på besøg i klinikken ☺️

De bedste resultater hos Medix 🫶🏼

Jeg havde fornøjelsen af at besøge Klinik Medix for at få lavet en kosmetisk behandling, og jeg må sige, at jeg var imponeret fra start til slut. Emma var utrolig imødekommende og professionel, og hun skabte straks en behagelig atmosfære, der fik mig til at føle mig tryg.

Behandlingen selv var behagelig. Jeg kunne tydeligt mærke, at Emma havde ekspertise inden for sit område, og hun tog sig god tid til at forklare processen grundigt og besvare alle mine spørgsmål. Resultaterne af behandlingen oversteg mine forventninger, og jeg følte mig virkelig forvandlet og mere selvsikker da jeg gik derfra.

Klinikken selv var også upåklageligt ren og moderne, hvilket bidrog til den overordnede behagelige oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Klinik Medix til alle, der leder efter en pålidelig og professionel klinik til deres kosmetiske behov. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til flere behandlinger i fremtiden.

15. februar 2024

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Anne R, vi er så glade for at høre du har haft en god oplevelse og er taknemlige for at du sætter ord på det 💕 Vi ses forhåbentligt igen snart 🙌🏼

🌟 Enestående oplevelse hos Medix

Jeg har netop haft den mest vidunderlige oplevelse hos Medix, og jeg er simpelthen nødt til at dele det! Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af en atmosfære af varme og professionalisme. Emma var utroligt imødekommende og lydhøre over for mine ønsker og bekymringer.

Behandlingen, jeg modtog, var både omhyggeligt udført og gennemført med ekspertise. Jeg følte mig fuldstændig tryg og afslappet hele vejen igennem. Resultatet overgik virkelig mine forventninger, og jeg er så taknemmelig for den forandring, Emma har hjulpet mig med at opnå.

Jeg kan ikke anbefale Medix nok til alle, der leder efter professionelle kosmetiske behandlinger kombineret med en varm og indbydende atmosfære. Tøv ikke med at besøge Medix - du vil ikke blive skuffet! 💖✨

13. marts 2024

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Cecilie, vi er SÅ glade for at høre du har haft en god oplevelse i Medix 💓 Vi sætter stor pris på din tilfredshed og er taknemlige for dine søde ord 🥰

Kh Medix

Jeg ønskede et naturligt udtryk

Jeg ønskede et naturligt udtryk - ikke noget overdrevet. Emma hos Medix lyttede til mit ønske, og fortalte hvor vi opnå det bedste resultat ved at opbygge min læbe over tid. Jeg har følt mig så tryg og idag har jeg det jeg altid har ønsket mig.

16. marts 2023

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Henriette, det er fantastisk at høre du er glad for resultatet 🙌🏼 Vi stræber altid efter det bedste resultat, ud fra et hvert individuelt behov og vi er SÅ glade for at du har følt dig hørt 🤎 Vi ser frem til at se dig igen!

Absolut bedste behandlingssted

Absolut bedste behandlingssted! Du bliver taget så godt imod, så snart du træder ind. Du føler dig tryg og går altid derfra 100% tilfreds med dine resultater. Kompetente, professionelle, men ikke mindst søde og nede på jorden. Bedste team, bedste klinik!

7. februar 2024

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Bana, tusind tak for dine søde ord 🥰 Vi stræber altid efter 100% tilfredshed! "Bedste team, bedste klinik*” *BEDSTE kunder 💕

Bedste service & tak for at rede mine læber Emma ☺️

Hos medix kan man mærke fra starten af at man er i gode og trygge hænder!
Søde piger, med en service helt i top!

- jeg havde været en del andre steder ( desværre ) før jeg fandt Emma som arbejder hos medix..
og tak for det! For andres arbejde havde ødelagt mine læber! Og Emma har gjort et fantastisk flot stykke arbejde ved at opløse & bygge dem op igen. Kort sagt : Emma ved hvad hun laver og er rigtig god til det ♥️

2. februar 2024

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Christel, tusinde tak for din fine feedback❤️ Vi tror på langsigtede relationer, og sætter stor pris på din tilfredshed. Vi håber du vil passe ligeså godt på nye dine læber, som vi gør☺️

Exceptionel oplevelse

Exceptionel oplevelse, de fortjener flere stjerner end hvad der er angivet. Jeg har både været til konsultation hos Emma og Tina - begge gange har jeg følt mig set, hørt og ikke mindst respekteret af de søde og professionelle behandlere og Sakina. Nu har jeg fået opløst min filler i både over- og underlæbe, og glæder mig til at få fyldt i på ny af Emma. Medix får mine største og bedste anbefalinger 🤍

31. januar 2024

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Rikke, tusinde tak for at du sætter ord på din oplevelse hos os. Vi er stolte og glade for at have relationer med kunder som dig❤️ Vi ses forhåbentlig igen næste gang☺️

Dygtigste & mest kompetente kosmetiske sygeplejerske i Danmark! 🤍

Jeg startede ud med en konsultation hos Emma hvorefter jeg fik min første behandling af filler i næsen hos hende, jeg er yderst tilfreds med resultatet og kan varmt anbefale hende, man kan virkelig mærke at man er i profesionelle hænder med det samme og jeg har været helt tryg under mine behandlinger hun er så skøn og virkelig smilende. Jeg har været hos en del behandlere for at få lavet filler i næsen, men Emma’s måde at arbejde på har været særdeles anderledes, da hun opbygger behandlingen trinvis er resultatet som hun har opnået hos mig også blevet meget bedre. Medix er bestemt det eneste sted jeg fremover vil tage til for at få mine behandlinger. Receptionisten Sakina er også så imødekommende og sød, der er en rigtig behagelig atmosfære i klinikken og man føler sig hurtigt hjemme. Tusind tak for en rigtig skøn oplevelse.

30. januar 2024

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Serra, hvor er det bare dejligt at læse, at du har haft den oplevelse. Du kan være sikker på at vi forsat vil stræbe efter at du som minimum får samme oplevelse hver gang du besøger os❤️ tusinde tak for dig!

Vældig positiv oplevelse.

Jeg har idag været til behandling hos Medix.
Lige fra da jeg trådte ind af døren, følte jeg mig godt taget imod.
Personalet udviser ro og harmoni, og jeg følte mig uden tvivl, i trygge hænder.
Der var intet at sætte på processen, fra start til slut.
Jeg vil bestemt gøre brug af deres behandlinger igen, og de skal naturligvis have de aller bedste anbefalinger med på vejen.

3. oktober 2023

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Cille, tusinde tak for dine fine ord. Vi ønsker dig intet mindre end et godt nuværende og fremtidigt forløb og håber vi ses igen

Kh Medix ❤️

Detaljeorienterede💫

Bedste sted!
Man føler sig godt taget hånd om af de dygtige behandlere.
De møder altid en med et smil og vejleder til ug.
For mig er det vigtigt, at en behandler ser de små detaljer i ens ansigt og arbejder ud fra det æstetiske.
Jeg har oplevet, at der desværre er en tendens til, at man “bare smækker et par læber i kæmpe size” og så er man “flot”.

Men IKKE her. Jeg har været en del behandlingssteder og lige her ved de hvad de taler om og deres arbejde er on spot.

Altid gået tilfreds derfra 💫🤩

19. april 2023

Besvarelse fra Medix Norden

Kære Sabrina, tusinde tak for de fine ord

Det er fantastisk at samle på kunder som dig🫶🏼

kom snart forbi og hent en goodiebag ❤️

Kh Medix Norden

Flotteste resultater og sødeste…

Flotteste resultater og sødeste personale. 5 stjerner herfra ⭐️

29. marts 2023

Besvarelse fra Medix Norden

Tusinde tak for din ærlige mening❤️ vi ses snart igen

Mit absolutte ynglingssted!

Mit absolutte ynglingssted! Jeg har efterhånden prøvet forskellige behandlingssteder, men ingen af dem kan hamle op med Medix! Hos Medix får jeg altid det smukkeste resultat, skønne og imødekommende behandlere og ikke mindst en fair pris!

1. marts 2023

Besvarelse fra Medix Norden

Tak for de fineste ord, vi sætter pris på dig ❤️🫶🏼

Kh Medix Norden

Har fået lavet filler flere gange hos…

Har fået lavet filler flere gange hos medix og har været super tilfreds med både behandlingen og resultatet hver gang 🙂 Emma er meget præcis og dygtig og man føler sig tryg i hendes hænder 🙂

31. januar 2023

Besvarelse fra Medix Norden

Det er dejligt at du føler dig tryg hos os, vi takker for din anmeldelse ❤️❤️

Bedste resultat

Er altid super glad for resultatet når jeg har været et smut forbi Zia til botox og filler :)
Er altid 100% tryg ved at lægge mit ansigt i hendes hænder !
Udover det, kører Medix med nogle rigtig gode priser !
Største anbefalinger herfra :)

22. september 2022

Besvarelse fra Medix Norden

Tak for dine fine ord ❤️❤️

Dygtige og søde behandlere

Dygtige og søde behandlere, og en fair pris! Jeg kunne ikke være gladere for mit resultat :-)

26. august 2022

Besvarelse fra Medix Norden

Vi er super glade for at du er glad og tilfreds, vi ses en anden gang ❤️

Kh Medix Norden

Vis anmeldelser på alle sprog. (43 anmeldelser)